Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba hanımlar dün ki (15 ekim) ovulasyon testimi atıyorum buraya saat 16.21 ve aynı gün akşam 22.15 sizce böyle hemen çatlaması normal midir? 14 ekimde yine 16.20 de yapmıştım her gün aynı saatte yapıyorum çünkü. Testim ise aynı 22.15 teki gibiydi. Yani t silikti. Pko var bende. 2 ay sonra ilk defa gördüm yumurtlama ve açıkçası akşamda aynı koyulukta bekliyordum. Canım sıkıldı. Biraz önce bir daha yaptım yine 22.15 teki gibi. Lütfen bilginiz varsa benimle paylaşın.
16 da pik, 22 de çatlama olmuş değerlendirseydiniz

Bugun progesteron testim yapıldı 40 çıktı cok iyi ama esimin sperm hızı yuzde 18 olduğu için aşılamaya kendinizi hazırlayın dedi verdiği takviye çok yükseltmezmiş çok üzüldüm 3 ay bebiş felan hikaye yani..😔

Bugun progesteron testim yapıldı 40 çıktı cok iyi ama esimin sperm hızı yuzde 18 olduğu için aşılamaya kendinizi hazırlayın dedi verdiği takviye çok yükseltmezmiş çok üzüldüm 3 ay bebiş felan hikaye yani..😔
benim eşimin de yavaş ama sizinki böyle söylüyorsa bizim doktorlar neden bu gebeliğe engel değil diye bizi oyalıyor anlamıyorum ya bizim doktorumuz bazı şeyleri doğal yollara bırakın aklınızdan çıkartın deneyin öyle hemen hormon yüklemesi ve tedavilere yönelmeyin falan diye konuşuyorlar eşimin yanında o da acele etmiyor işte böyle :KK43:

Merhaba kızlar bugün pazardayken rahmin içinde ani bir batma nasl desem bi kasılma gbi birsey hissettim şiddetliydi ve arkasından ağrı oluştu eve gidip uzandm bu bir hamilelik belirtisi olabilirmi

Çok çok üzüldüm inanki :KK43: :KK43: Allah sabır versin canim inşallah mucizeler olur çıkmadık candan ümit kesilmez :KK43: bilmiyordum
Ah ben de çok üzüldüm çok ağladım ama kabullendim. Sağlıklı olsun, Allahım beni sağlıkla imtihan etme diye dua ediyordum hep, belki de sağlıksız olacaktı, nasip diyorum.

Geç döllenme vs olunca geç duyulabiliyormuş ama benim öyle bir ihtimalim yok, Yumurtlama tarihimi biliyorum 12 gün sonra da pozitifi görmüştüm zaten.

Ah ben de çok üzüldüm çok ağladım ama kabullendim. Sağlıklı olsun, Allahım beni sağlıkla imtihan etme diye dua ediyordum hep, belki de sağlıksız olacaktı, nasip diyorum.

Geç döllenme vs olunca geç duyulabiliyormuş ama benim öyle bir ihtimalim yok, Yumurtlama tarihimi biliyorum 12 gün sonra da pozitifi görmüştüm zaten.
Allahım sağlık sihat versin sağlık olmadıkça hic bişeyin anlamı yok imtihan dünyası Allah böyle sınıyor bizleride inşallah gelecekte daha güzel haberler aliriz 🙏 canim benim inşallah güzel günler yakındır Allah acini unutturucak mucizeler versin ❤

Ben birsey sormak istiyorum yumurtlama testinde pozitif gördüğünüz de her gün bi ilişki mi yoksa bir gün dur bi gün yap seklinde mi degerlendiriyosunuz

Ben birsey sormak istiyorum yumurtlama testinde pozitif gördüğünüz de her gün bi ilişki mi yoksa bir gün dur bi gün yap seklinde mi degerlendiriyosunuz
Eğer ki eşiniz sperm testinde sorun yoksa üst üste değerlendirebilir söylendi ama varsa gün aşırı ilişki şeklinde değerlendirin siz

Eğer ki eşiniz sperm testinde sorun yoksa üst üste değerlendirebilir söylendi ama varsa gün aşırı ilişki şeklinde değerlendirin siz
Yoktur herhalde yani bilmiyorum bi oglum var ikinciyi düşünüyorum dün gittim kadın doguma pazartesi dahil degerlendirin dedi oda yumurta 15 mm olmus soldan yumurtlıycan dedi simir aldı alttan ultrason baktı bugun de teste basladım ama sormak istedim tesekkur ederim

Kuzu henüz gördüm, moralin yüksek olsun 🙏🏻
Gebe kaldın kalabiliyorsun🥰 mucizeler senin için gene gelir 🍃

benim eşimin de yavaş ama sizinki böyle söylüyorsa bizim doktorlar neden bu gebeliğe engel değil diye bizi oyalıyor anlamıyorum ya bizim doktorumuz bazı şeyleri doğal yollara bırakın aklınızdan çıkartın deneyin öyle hemen hormon yüklemesi ve tedavilere yönelmeyin falan diye konuşuyorlar eşimin yanında o da acele etmiyor işte böyle :KK43:
Bizimkide söylemiyordu moralimiz bozulmasın diye ama ben bugun ısrarlı sorunca söylemek zorunda kaldı keşke sormasaydım..😔 aktarcıya gittim belki macun felan vardır oda aynı şeyi söyledi, eşine verdiği ilacın içindekileri bende hazırlicam değisen bişey yok ilacı kullansın ama dogal yolla gebelik zor dedi çok nadir gebelik oluyor dedi zaten doktorda aynı şeyleri söyledi..Rabbim hayirlisi nasıl olacaksa onu nasip etsin demekki vakti zamanı var henüz 😔

Evet değerlendirdik. İnşallah bugünde değerlendiririz. 1 yılda gördüğüm ilk yumurtlama bu düzenli yapamadığım atlar oldu tabii ama çok sevindim. İnşallah yumurtlama ve çatlama olmuştur ve de tutar.
Adet donemine kadar yapmaya devam et bazen iki defa yumurtlama olabiliyor

X