Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol canım, inşallah. Bak testleri ekliyorum. Üstteki doktora gitmeden 1 saat önce, alttaki doktordan geldikten hemen sonra 🤷

Bazı arkadaşlar yazdı, ne kadar doğru bilmiyorum. Ovulasyon testi yumurta büyüyünce pik göstermiyormuş, çatlayacağı zaman pik gösteriyormuş.
Evet pik gösterir bi günde olur, ertesi günde catlamayı görürsün

Ayy nasıl sevindim anlatamam 🧿🧿💕 umarım saglıkla ilerler kac haftalıkken bu değer cıktı. Seninki benden buyuk o zaman 😄
Ben uygulamaya göre bugün 4+4teyim. Henüz doktora da gitmedim. Ovitrelle sürecinden beri seninle konuşuyoruz ben senden biraz önde gidiyorum. İnşallah ikimizin de sağlıkla ilerler 🧿 💓

Sağol canım, inşallah. Bak testleri ekliyorum. Üstteki doktora gitmeden 1 saat önce, alttaki doktordan geldikten hemen sonra 🤷

Bazı arkadaşlar yazdı, ne kadar doğru bilmiyorum. Ovulasyon testi yumurta büyüyünce pik göstermiyormuş, çatlayacağı zaman pik gösteriyormuş.
Canım ben dün ovülasyon testi yaptım pik çıktı bugün öğlen yaptım yine pik akşam saat 8 de çok az akıntım gelince bir daha test yaptım çatlama olmuş. Bencede yumurtanın çatlama zamanı geldiğinde pik oluyor

Merhabalar bu iğne çatlama iğnesi imiş baktım şimdi doktorunuz mu önerdi birde karından mi vurukdunuz biraz bilgi rica etsem sizden bu arada hamileliğiniz hayırlı uğurlu rabbim tamamını erdirsin canım hayırlısı ile ❤️
Teşekkür ederim canım. Ben çok uzun zamandır uğraşıyorum aslında. En son mayısta prolaktin değerimin yüksekliği sebebiyle tedavi gördüm. Sonra da olmayınca doktora artık yumurta takibi istediğimi söyledim. Reglin 3. Günü gittim kan tahlili verdim ve aynı gün yumurta gelişsin diye femara başladık. 5 gün sonra gittim büyüme güzel 5 gün sonra gel bakalım dedi, en son gittiğim gün 21 mm yumurtam vardı, ilişki planlıyordu ama ben riske atmak istemiyorum iğne yapalım dedim o gün iğne yazdırdım. Akşamına göbekten evde yaptım ve değerlendirmelere başladık. İğneden sonraki 3. Gün duphastona başladım 10 günlük. Bittiği gün de testte çizgi gördüm zaten. Sen ne kadar süredir deniyorsun?

Bazı arkadaşlar yazdı, ne kadar doğru bilmiyorum. Ovulasyon testi yumurta büyüyünce pik göstermiyormuş, çatlayacağı zaman
Evet bu açıdan bakılınca doğru olabilir aslında gitmekle ne iyi yapmışsın inşallah mucizeler yoldadır 🥰❣️

Teşekkür ederim canım. Ben çok uzun zamandır uğraşıyorum aslında. En son mayısta prolaktin değerimin yüksekliği sebebiyle tedavi gördüm. Sonra da olmayınca doktora artık yumurta takibi istediğimi söyledim. Reglin 3. Günü gittim kan tahlili verdim ve aynı gün yumurta gelişsin diye femara başladık. 5 gün sonra gittim büyüme güzel 5 gün sonra gel bakalım dedi, en son gittiğim gün 21 mm yumurtam vardı, ilişki planlıyordu ama ben riske atmak istemiyorum iğne yapalım dedim o gün iğne yazdırdım. Akşamına göbekten evde yaptım ve değerlendirmelere başladık. İğneden sonraki 3. Gün duphastona başladım 10 günlük. Bittiği gün de testte çizgi gördüm zaten. Sen ne kadar süredir deniyorsun?
Rabbim ugraslarinin mükâfatını sana güzel bebisinle vermiş insAllah kuağina almayı nasip etsin,🤲 ben 3 ay oldu henüz canım burada gezinirken her şeyden bihaber oluyor insan aceba 😕 dedim ama erken sanırım 😊 dedim bu igne kendi kednine yapılabilir mi diye düşündüm ondan bilgi rica ettim senden bakalım hakkımızda hayırlısı canım ya burada herkes farklı şeyler yaşıyor bilgi ediniyoruz bir yandan Allah isteyen herkese nasip etsin içinde de bana 😊hayırlı geceler canım teşekkürler bilgi için

Kızlar 28inde regl oldum 2sinde bitti bugün 13ü.yani 16.gün övülasyon testi yaptım. Sizce yumurtlama var mı denemem gerekir mi 2 yıldır bebiş olmuyor

Eklentiler

• IMG-20211013-WA0005.jpeg
    IMG-20211013-WA0005.jpeg
    25,9 KB · Görüntüleme: 43
Şuan benimde 5.haftada geçen hafta öğrendigimde başlattı lekelenme kanama vs yok çok şükür şuan, ama daha önce düşüklerim olduğu için başlattı muhtemelen tedbir amaçlı
Benim de bir düşüğüm oldu bu doktor bana bu asamada düşük tedavisi olmaz niye dedi o zaman, valla sinirleniyorum bazen bu doktorlara

Burada bahsettiğim yerleşme kanamasıydı ama daha sonra kanamam da oldu evet . Kesenin etrafını komple saran kanama alanım vardı. 16. Haftaya kadar devam etti ara ara . sürekli progestan kullandım ve pruluton depot iğne oluyordum düzenli. Sürekli de yatıyordum. Ama merak etmeyin bebek büyüdükçe kanama alanı azalıyor ve kayboluyor. Neredeyse tüm gebeliklerde var sadece dinlenin yeter. Sizin demekki kanama alanınız yok veya çok az o yüzden verilmemiş olabilir
Ben doktoruma gitmedim ama sağlık ocagında test yaptırdım sonra doktorumu aradım hamilesin daha kucuk ayın 21 inde gel dedi o zaman daha iyi bakarız dedi. Düşüğüm var önleyici bisey yapmayacak mısınız lekelenmem de var dedim. Bu asamada bu kadar kucukken düşük tedavisi uygulanmaz dedi, insallah bısey olmaz

Ben uygulamaya göre bugün 4+4teyim. Henüz doktora da gitmedim. Ovitrelle sürecinden beri seninle konuşuyoruz ben senden biraz önde gidiyorum. İnşallah ikimizin de sağlıkla ilerler 🧿 💓
Ben de 4+1 bugun, 3+6 gibi 72 cıktı beta, sana göre cok dusuk, normal mi acaba benimki, insallah saglıklı olut doktor kontrolune gitmedim daha

Şuan pik muhtemelen yarın çatlayacak gün içinde test yapıp çatlama görenler olmuştu burada. bence değerlendirebilirseniz sabah olunca değerlendirin hem spermler daha hareketli oluyormuş sabah saatlerinde, çatlama da olunca hazır sperm olmuş olur inşallah gönlünüzce olsun her şey 🥰

Şuan pik muhtemelen yarın çatlayacak gün içinde test yapıp çatlama görenler olmuştu burada. bence değerlendirebilirseniz sabah olunca değerlendirin hem spermler daha hareketli oluyormuş sabah saatlerinde, çatlama da olunca hazır sperm olmuş olur inşallah gönlünüzce olsun her şey 🥰
Catlama olduginu nasil anliyorsunuz hanimlar 🙄

X