Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amh yükseltme kürü var onu denicem canim bu ay soğan suyu ile başlıcam artık doğal geçtim diğer yoldan da olmazsa o büyük yıkım
Olur İnşallah tüp bebek yaptirirsan kesinlikle kendini anne olarak hisset hemen konuş hatta bebeğin karnindaymis gibi. Ki öyle zaten döllenmiş embriyo koyacaklar geriye tutunması kalcak. Kalkma hiç iş güç yapma

Merhaba beni de ekler misinz. Yas 33 8. Ay
Takviye yok. Bat 18 ekim

Onu nerden bulabiliriz canım?

Selizay Günaydın selizaycım nasılsın?
Sana bir sorum var sen bu ay ovülasyon testi yapmış mıydın? Yaptıysan testte yumurtlama gördükten kaç gün sonra kaset testte çift çizgi görmüştün

Kızlar benim iki gün önce adet olmam gerekiyordu hala olmadım, dört gün önce de kontrol amaçlı doktora gitmiştim sağ yumurtalığımda 2 cm lik bi kist olduğunu adetle alabileceğimi söylemişti. Dayanamayıp bu sabah test yaptım akşam hayalet çizgi vardı ama güvenemiyorum tabi. Aklıma çoook mantıksız olsa da kist kese olabilir mi acaba düşüncesi geliyor. Beklemek çok zor gerçekten Allah isteyen kimsenin karnını kucağını boş bırakmasın

Ben de katilayim Ekim grubuna. Yaş 38, 3 aydır deniyoruz, bat 9.10.2021.

İyiyim canım teşekkür ederim ☺

Bir buçuk yıldır istiyoruz, ilk ovulasyon denememi bu ay yapmıştım. 23 ağustosta adet oldum. Döngüm 27,28 gün devam ediyor son zamanlarda. 29 ağustosra bitti. 30 Ağustos test yapmadım,

31 ağustos silik
1 Eylül silik
2 Eylül koyu pik
3 Eylül normal pik
4 Eylül silik yani çatlama oldu.

2,3,4,6 Eylül değerlendirdim. 14 eylülde akşam saatlerindeki idrarda kaset testte pozitifi gördüm canım. Ertesi sabah hastanede beta verdim 60 çıktı. Umarım açıklayıcı olmuştur

Kızlar yumurtlama geliştirici hap kullanıp çatlatma iğnesi olanlar sürecinizi anlatır mısınız rica etsem. Adetinizin kaçıncı günü gittiniz doktor nasıl yönlendirdi.

Canım benim adetim sadece 1 gün geçmişti ve ben test yapmıştım hayalet bir çizgi çıkmıştı hamile idim. Bende senin gibi ondan önce doktora gitmiştim hamilesin dememişti anlamamıştı bile.

Canım benim adetim sadece 1 gün geçmişti ve ben test yapmıştım hayalet bir çizgi çıkmıştı hamile idim. Bende senin gibi ondan önce doktora gitmiştim hamilesin dememişti anlamamıştı bile.
Mesajını görünce gözümden kalpler çıktı resmen inş canım bu cevabın beni çok mutlu etti Allah da seni mutlu etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…