- 25 Temmuz 2020
- 2.733
- 3.289
-
- Konu Sahibi golgelericinde
Al benden de o kadarYa doktorlar zaten sürekli bekle bekle modunda, ya bekliyoruz da nereye kadar onu anlamadım, yumurtlama takibi doktorla da yaptık kendimde yaptım, yani dna hasarı da yoksa artık aşılamaya geçmek gerek. açıkçası benim kendi kendine olacağına bi inancım kalmadı
Bende 30 olmak üzereyimAl benden de o kadar
Bende bu ayla birlikte üçüncü kez femara ve ovitrelle kullandım
Yumurtalar gelişiyo sıkıntı yok
Ama sonuç yok
İğne vurulduğum günü bile unuttum
O kadar beklentim sıfır
Zaten bu ayda olmassa doktorum bi iki ay dinlenip aşılamaya geçme taraftarı
Kaç yasındasın, yaş genç oluncada bekletiyolar hoş benim gidiyor yas 32 olmak üzereyim de
Yinede sıkıntı yok olur diye diye 2 sene geçti
silik bi çizgi var gibi, kan baktır imkanın varsa, soru işareti kalmaz aklında.. inşallahta vardırKızlar femera da 2. Ayım ayın 3 ünde ovitrelle vurdum. Yarın regl günüm sizce ümitlenmekte istemiyorum ama ilk defa böyle gördüm
GEBELİK VAR BENCE HEMEN KAN VERİN:)Kızlar femera da 2. Ayım ayın 3 ünde ovitrelle vurdum. Yarın regl günüm sizce ümitlenmekte istemiyorum ama ilk defa böyle gördüm
=) bizde epey bişeyler kullandıkta =) bana mısın demediBende 30 olmak üzereyimya çatlatma iğnesi filan kullanmadım ben, klomenle 2-3 ay denedik olmadı, hsg çektirdim olmadı, bitkisel kürler neler neler yaptım, eşimi kusturdum bile düşün yok, bu aya kadar doktora bi süre ara vermiştik, bu ay işe eşim tekrar sperm testi verdi, bu hafta içi de dna hasarına filan baktırcaz, önümüzdeki ay regl zamanı da yeni bi doktor araştırdım ona gidicem artık beklemek istemiyorum, aşılamaya filan başlarız diye düşünüyorum
İğne etkisi çoktan gitmiştir kuzu=)Kızlar femera da 2. Ayım ayın 3 ünde ovitrelle vurdum. Yarın regl günüm sizce ümitlenmekte istemiyorum ama ilk defa böyle gördüm
Bir kaç gün geçince kan baktıracağım inşallahsilik bi çizgi var gibi, kan baktır imkanın varsa, soru işareti kalmaz aklında.. inşallahta vardır
Çok teşekkür ederim çok umutlandım ama üzülmek istemiyorum bir kaç gün sonra tekrarlayıp öyle kan vereyim dedim çok zor süreçten geçiyoruz kızlar hepimizGEBELİK VAR BENCE HEMEN KAN VERİN:)
İnşallah kuzum valla allahım kimseye aratmadan sağlıklı sıhhatli yavrular nasip etsinİğne etkisi çoktan gitmiştir kuzu=)
Bence pozitif testin
Yarında geçsinde kan ver hemen
Bende öyle diyorum hep zaten nasip, ben 4,5 aydır filan ne bitkisel bişey kullanıyorum ne doktora gidiyorum o yüzden kendime toparlanmak için verdiğim süre sona erdi.. önümüzdeki ay start vericem bakalım, bu ay gram umudum yok, işte bi daha ki regle odaklandım. olsunda başlayalım diye.. ya propolis , bal filan karışımları var ya onlardan içelim dedim bu ay, belki onun bi faydası olur=) bizde epey bişeyler kullandıkta =) bana mısın demedi
Bende bu ay olmassa bi iki ay bişey kullanmıcam Sonra koç üniversitesinde bi doktor önermişti suan gittiğim doktorum
Ona gidicem aşılama falan için
Hayırlısı olsun kuzu, sebepsiz infertilite demek bence nasip değil suan, zamanı var demek
Baska açıklama bulamıyorum
Vakti zamanı var demek ki bizim bebişlerinde
Valla kalite için onu baya kullanan var burda kuzu ben denemedim amaBende öyle diyorum hep zaten nasip, ben 4,5 aydır filan ne bitkisel bişey kullanıyorum ne doktora gidiyorum o yüzden kendime toparlanmak için verdiğim süre sona erdi.. önümüzdeki ay start vericem bakalım, bu ay gram umudum yok, işte bi daha ki regle odaklandım. olsunda başlayalım diye.. ya propolis , bal filan karışımları var ya onlardan içelim dedim bu ay, belki onun bi faydası olur
Tebrk ederm cnm girmiyordm foruma ama bir baktm eskilerden birini gorunce cok sevindm. Rabbim saglkla kavustrsunİyiyim canım teşekkür ederim ☺
Bir buçuk yıldır istiyoruz, ilk ovulasyon denememi bu ay yapmıştım. 23 ağustosta adet oldum. Döngüm 27,28 gün devam ediyor son zamanlarda. 29 ağustosra bitti. 30 Ağustos test yapmadım,
31 ağustos silik
1 Eylül silik
2 Eylül koyu pik
3 Eylül normal pik
4 Eylül silik yani çatlama oldu.
2,3,4,6 Eylül değerlendirdim. 14 eylülde akşam saatlerindeki idrarda kaset testte pozitifi gördüm canım. Ertesi sabah hastanede beta verdim 60 çıktı. Umarım açıklayıcı olmuştur
doktor haklı canım, clife diye bir ballı bitkisel karışım denedim, reglim 14 gün gecikti bi kere, kesin hamileyim diyordum, sonu hüsran oldu.. bilinçli bilinçsiz kullanmamak lazım etkiliyor vücudu çünkü.. bende yumurta ve sperm kalitesi açısından iyi olduğunu duydun o propolisli karışımların, en kötü bağışıklığımız güçlenirValla kalite için onu baya kullanan var burda kuzu ben denemedim ama
Doktora gidiceksen ona danısabilirsin çok bitkisel bişey olmadığı için ona karsı değiller pek
Diğer türlü bitkisel hiç bişeyi önermiyodu benim doktorum, hormonlar gayet iyi alt üst etme diyordu
Biz iki üç ay hiç bişey kullanmayalım diyoruz ya bakalım yine burdan bişeyler görüp bi denim demessem tabi=)
Ay eveet bende clife denicektimdoktor haklı canım, clife diye bir ballı bitkisel karışım denedim, reglim 14 gün gecikti bi kere, kesin hamileyim diyordum, sonu hüsran oldu.. bilinçli bilinçsiz kullanmamak lazım etkiliyor vücudu çünkü.. bende yumurta ve sperm kalitesi açısından iyi olduğunu duydun o propolisli karışımların, en kötü bağışıklığımız güçlenirbi kaybımız olmaz diye düşündüğümden aldım bugün başlicam bakalım
hepimiz için hayırlısı, en doğru zamanda nasip olsun inşallahhh :)Ay eveet bende clife denicektim
Benim arkadasımın regli düzenini değiştirdi tamamen gecikmelerle baslamadım hiç o yüzden
Başla bakalım bakarsın vesile olurhiç belli olmaz =)
Hayırlısı olsun
Canim belirtin var mıydıÇok teşekkür ederim çok umutlandım ama üzülmek istemiyorum bir kaç gün sonra tekrarlayıp öyle kan vereyim dedim çok zor süreçten geçiyoruz kızlar hepimiz
Canım ovitrelle vurulduğum için yaşadıklarımı hep ona bağladım açıkçası ama 15 günü geçince dinlemeye başladım hep olan şeyler kasık agrısı, arada çok nadir kazınma gibi birşeyler hissettim ama lekelenme görmedim bende hep araştırdım olmayabilirmiş ilk defa gögüsümde 2 damar gördüm önceden dikkat etmemiştim bu ilk belirtim galibaCanim belirtin var mıydı