Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yumurtlama geliştirici hap kullanıp çatlatma iğnesi olanlar sürecinizi anlatır mısınız rica etsem. Adetinizin kaçıncı günü gittiniz doktor nasıl yönlendirdi.
Adetin üçüncü günü gidip o gün ilaç başlıyorsun . İlaç bittikten 3,4 gün sonra kontrole gidiyorsun, boyutuna göre şu gün tekrar gel diyor. Yeterli boyuta ulaştığında (18-22 mm) iğne oluyorsun, 36 saat sonra ve günaşırı birliktelik oluyor. 13,14 gün sonra da varsa testte çıkıyor,

Günaydın kizlar
Ben dün yumurtlamayi gördüm değerlendirdik bugün çatlama olur büyük ihtimalle onu değerlendirebilir miyiz bilmiyorum. Çok fazla kasık ağrım var ama reglim bittiğinden beri böyle inşallah enfeksiyon falan değildir bakalım

Değerlendir mutlaka, sen yat eşin halletsin yavaş yavaş, yapacak bir şey yok

Kızlar bugün enjeksiyon için sağlık ocağına gittim. Doktorum haftaya gel demişti ama ben dayanamadım yine beta verdim artmış mı diye cuma 120 olan değerim bugün kaç çıkmalı acaba

Günaydın kızlar bir şey soracağım sizlere benim adetlerim son zamanda düzenliydi 28-29 gün gibi ama son iki aydır 31 gün ve en son da 35. Gün bugün regl olmaya başladım. Çok üzüldüğüm ve stresli olduğum bir aydı ama çok gecikti adetim cuma gününe randevu almıştım ama adetin 5. Günü olmuş oluyor. Doktora gidip hormon ve ultrason baktırmak istiyorum sorun olur mu daha ön bir vakte alamadım

Sonuna kadar katılıyorum yapabilenler mutlaka böyle yapmalı ama ne kadar söylesem de ben dayanamıyorum. Bu sefer benimle alakalı değil ama pozitif olursa kullandığım ilaca devam edeceğim için mecburen erkenden yapıp öğrenmem gerekiyor bu hafta cumaya kadar doktorum o şekilde yapmamı söyledi yoksa ben merak ettiğimden hiç diill

Kızlar bugün enjeksiyon için sağlık ocağına gittim. Doktorum haftaya gel demişti ama ben dayanamadım yine beta verdim artmış mı diye cuma 120 olan değerim bugün kaç çıkmalı acaba
2 katı arttması lazim diyolar aradan 3 gun gecti 250 300 falan olabilir belki ama hamileler daha iyi bilir haberdar et canim bizi insallaj güzel güzel artmistirartmistir

Kızlar merhaba, eşimde sperm testi normal çıktı, genetik hasar filan için bi test daha varmış, normal sperm testinde herşey yolunda olup genetik testte sorun çıkabilir mi? ya ben herşeye baktırdım sorun yok, eşimdede görünürde sorun yok ama neredeyse 2 yıldır olmuyor.

Merhaba, bizim durumumuz çok benziyor
Bendede eşimdede bi problem yok
Bütün testleri yaptırdık
Hersey normal gözüküyo suan için
Bizimde iki senedir olmuyor

Bizde sperm dna hasar testi yaptırmayı düşünüyoduk, doktorum suanlık gerek yok aşılama sürecine girince bakarız dedi, öyle kaldı
Ama sebepsiz infertilite olanlarda istiyolarmıs bu testi

Ya doktorlar zaten sürekli bekle bekle modunda, ya bekliyoruz da nereye kadar onu anlamadım, yumurtlama takibi doktorla da yaptık kendimde yaptım, yani dna hasarı da yoksa artık aşılamaya geçmek gerek. açıkçası benim kendi kendine olacağına bi inancım kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…