- 5 Kasım 2017
- 1.799
- 922
- 123
- 39
- Konu Sahibi golgelericinde
-
- #3.341
Evet çok erken pazartesi gününden itibaren yapınIyi akşamlar kızlar bat 16 ekim ara ara kasiklarim ağrıyor inanılmaz akintm var beyaz ama umutlanmak istemiyorm 8 gün kala çok erken ama dayanamiuorm test icin
Ay hadi İnşallahIyi akşamlar kızlar bat 16 ekim ara ara kasiklarim ağrıyor inanılmaz akintm var beyaz ama umutlanmak istemiyorm 8 gün kala çok erken ama dayanamiuorm test icin
Canımm cok teşekkur ederim inşallahayy çok çok sevindiiim ya tebrik ederimm sağlıkla ilerlesin inşallahh
Evet çok erken kuzum bide ben bu ay yumurta takip yapmadım normalde 16. 17. Gün yumurtluyorm bi gün sonra catliyodu bu ay yapmadım onun için biraz daha bekleym diyorm evden dışarı cikmiyorm test almamak içinEvet çok erken pazartesi gününden itibaren yapın
Inşallah kuzum 17 side oğlumun doğum günü inşallah olursa eşime oğlunun doğum gününde supriz yapmak istiyormAy hadi İnşallah
Çok tesekur ederim. Belirtim vardı biraz evet kasiklarımda ağrı egilip kalkarken bi batmalar felan bide rahmimde kramplar oluyodu arada, esasında biraz şipheleniyodum acabami die, kan sulandıricı igne kullancagim içinde sıkı takipteydim 6 gun kala idrar testinde yakaladim ertesi gunde kan verdim çok şukur boyle bi sonuç aldikAminn tebrikler sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
5 gün kala kan vermiştiniz galiba belirtileriniz olmuş muydu
Oğlum olcak canıımm sağlıkla devam ederiz umarım hepimiz ya valla diğer arkadaşlarımız da umarım alırlar bu pozitif haberleri hepimizin içinde güller açarCanımm cok teşekkur ederim inşallahseninde baya ilerlemis maşallah bende o haftaları görürum insallah. Nasıl gidiyor yolundadır inşallah herssey cinsiyet felan belli oldumu
Merhaba, geçmiş olsun bende salı günü histeroskopi olacağım ama 2 ay sonra ancak transfer yapıyoruz dedi dondurulmuş embiriyolarım var. Siz ne zaman oldunuz ?Beni de ekleyebilir misiniz. Histeroskopi oldum. Tekrar başlıcaz hayırlısıyla.
Günaydın, bence hamilesin canım hadi hayırlısı olsun inş. darısı başımıza :)Günaydın kızlar bugun ovitrelle den sonra 13. Gün test yapayım dedim anında silik 2. Cizgi cıktı. Acaba iğnenin mi etkisi. İğne vurunduktan iki gün sonda beta 216 olmustu benim malum
İnsallah oyledir. Pek umutlanmak istemiyorum. Buraya telefondan görsel yükleyemedim. Bilgisayar olmaıs gerekiyor galibaGünaydın, bence hamilesin canım hadi hayırlısı olsun inş. darısı başımıza :)
Hayırlı olsunAkşam dayanamadım kan testi yaptırdım. 23,06 çıkmış değer. Düşük çıktığı için iğne etkisi midir tereddütte kaldım yine.
tebrikleerr sürecinden bahseden misin canım ne zamandır istiyordunuz? inş sağlıkla ilerlesin :)Arkadaşlar bende hamileyim dün testim 196 çıktı
Sağol canım inşallah artar doktorum hala iğne etkisi olabilir değer düşük diyor 2 gün sonra tekrarla dedi bakalım :)H
Hayırlı olsunben cesaret edemedim daha kan testine canım, pazartesi yaptırırım artık. Sağlıkla artar inşallah değerin
Tebrikler ne güzel haberler, umarım saglıkla kucagına alırsın,Arkadaşlar bende hamileyim dün testim 196 çıktı
Akşam dayanamadım kan testi yaptırdım. 23,06 çıkmış değer. Düşük çıktığı için iğne etkisi midir tereddütte kaldım yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?