• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar regle 6 gün kala regl olacakmış gibi rahim kasılmalarının, idrar enfeksiyonu oluşmasının ve sık idrara çıkmanın,migren atağı ve birlikte gelen bulantının gebelikle bi alakası olmadığını yaşayan arkadaşlar paylaşabilir mi ümit depomu boşaltmak istiyorum yardım lazım 🤣

Merhaba kızlar lütfen cevap verin değişik duygular içindeyim 😪 adetime 6 gün var normal test yaptım laboquick markası. Birkaç gün önce silik çizgi yoktu tek çizgiydi şimdi var. Erken değil mi bu sürede çıkması. Sizce varmidır gebelik? Varsa eğer daha önce boş gebelik geçirdim korkuyorum yine sağlıksız bir gebelik mi diye. Kuskulandigim şey göğüslerimin baya şişmesi başka hiçbir belirti yok. Pcos var bende zaten hormanlarim dengesiz. Adet arası 28- 30-32-34 gün değişiyor her ay farklı. Bu durumu yaşayan var mı?
Canım var gibi inşallah hamilesindir kan verirsen en azından daha sağlıklı takip edebilirsiniz

Arkadaşlar merhaba nolur bana da birşey söyleyin🙏🏻

Ben ağustosta kimyasal yaşadım.

26 eylül ovitrelle vurdum (femara vs kullanmadım sadece iğne) bugün de iğnenin 12. Günü ve 28 günlük döngüme göre adet günüm.

Dün yani adet gününden 1 gün önce test yaptım silik çizgi çıktı. Ama sonra aynı zamanda hafif soluk kahveli pembeli ufak bir leke geldi. Dedim adet oluyorum çok üzüldüm. Zaten kasığımda adet hissi gelip gidiyor..
Sonra akşam ped taktım bugün sabah kalktığımda böyle içi iplikli gibi yine akıntı geldi peçeteyle silince ve gün boyunca da sadece kahverengi leke geldi serçe parmak kadar diyeyim. Dayanamadım yine test yaptım bugün dünkü teste göre daha belirgin çıktı fotosunu atıyorum şimdi.
Sizce gebelik var mıdır yoksa yine kendime eziyet edip umut mu arıyorum 😔 (testlerin markası aynı surelab)

Eklentiler

• D47268AF-271C-4BC7-93B5-6D4219FE2EBC.jpeg
    D47268AF-271C-4BC7-93B5-6D4219FE2EBC.jpeg
    130,5 KB · Görüntüleme: 72
  • 4E0A0E60-D30C-42DE-A404-6217C46056DA.jpeg
    4E0A0E60-D30C-42DE-A404-6217C46056DA.jpeg
    76,8 KB · Görüntüleme: 78
26 eylül ovitrelle vurdum (femara vs kullanmadım sadece iğne) bugün de iğnenin 12. Günü ve 28 günlük döngüme göre adet günüm.
Dün yani adet gününden 1 gün önce test yaptım silik çizgi çıktı. Ama sonra aynı zamanda hafif soluk kahveli pembeli ufak bir leke geldi. Dedim adet oluyorum çok üzüldüm. Zaten kasığımda adet hissi gelip gidiyor..
Sonra akşam ped taktım bugün sabah kalktığımda böyle içi iplikli gibi yine akıntı geldi peçeteyle silince ve gün boyunca da sadece kahverengi leke geldi serçe parmak kadar diyeyim. Dayanamadım yine test yaptım bugün dünkü teste göre daha belirgin çıktı fotosunu atıyorum şimdi.
Sizce gebelik var mıdır yoksa yine kendime eziyet edip umut mu arıyorum 😔 (testlerin markası aynı surelab)

Canım hamilesin ya tutunmaya çalışıyor yada yine kimyasal olabilir kan testi ile ancak ne olduğunu doktor söyleyebilir

Canım hamilesin ya tutunmaya çalışıyor yada yine kimyasal olabilir kan testi ile ancak ne olduğunu doktor söyleyebilir
Çığlık atacak kadar sevinmek istiyorum bu mesaja ama bir yandan geçen ay yaşadığım hayal kırıklığı ağlayışlarım ve şuan gelen kahverengi lekeler bana sen akıllanmadın diyor 😔😔😔

Kızlar regle 6 gün kala regl olacakmış gibi rahim kasılmalarının, idrar enfeksiyonu oluşmasının ve sık idrara çıkmanın,migren atağı ve birlikte gelen bulantının gebelikle bi alakası olmadığını yaşayan arkadaşlar paylaşabilir mi ümit depomu boşaltmak istiyorum yardım lazım 🤣
Ayni durumdayız canım bahsettiğin şeyler şimdi olmaya başladı ben test yaptım bugün silik çıktı. İstediğin cevabı vermedim sanırım 😅

Nası yaniii neler oldu hemen detaylı anlatıyosuunnn bal damladı ağzından bal 🙈😍 tebrik ederimmmmm♥️
Teşekkür ederim canım ama daha kesin değil kanda çıkar en doğrusu. Benim ilki boş gebelikti onda göğüslerim adet olacakmışım gibi şişmişti üstüne yatınca hfif ağrıyordu. Yine öyle oldu bende test yaptım birkaç gün önce net tek çizgiydi. Bugün adete 6 gün var baya silik ikinci çizgiyi gördüm. İlkinde de bu testi yapmıştım normal kaset test adet geçmişti o zaman direk ikinci çizgi çıkmıştı. Şuan kasiklarimda sanki usutmusum gibi hafif sancı var. Birde uykum geliyor. İnternette de en erken belirti göğüs ile alakalı olduğu yazıyor. Rengi koyulasiyormus. Tabi herkeste olmayabilir.

İğne etkisi değil o emin olun tebrikler gözünüz Aydın 🧿🧿femara mı klomen mi kullandınız peki? Yumurta boyutunuz kaçtı? Kaçken iğne oldunuz? Bir de pco var mıydı?
5X1 femara kullandım, döngümün 13. Günü 22 ve 18 cm 2 yumurta varken ovitrelle yaptım. Pco demedi hiç bir dr, en son hormon testimde lh 9.16 fsh 9.17 çıkmıştı. Değerler pek iyi değil diye gynositol kullanıyordum. Umarım dediğiniz gibidir🥰

Merhaba kizlar benim bat 2 ekimdi yaklaşık 5 gün geçti tam adet olmadım ama 2 gün önce sarı akıntı geldi bayağı fazla ertesi gün yani dün bildiğiniz çamur renginde akıntı başladı yani az değil ped koyacak kadar bugün yine devam ediyor test yapmıştım negatif çıkmıştı hala adet olmadım birde Ağustos ta doğum kontrol hapini birakmistim ayriyeten göğsüm de ufak niktaciklar çoğaldı ve belirginleşti sol gogsumun damarları çok belirdi ama ağrı sızı yok bu yerleşme kanaması olabilirmi yoksa başka biseyle mi alakali

Teşekkür ederim canım ama daha kesin değil kanda çıkar en doğrusu. Benim ilki boş gebelikti onda göğüslerim adet olacakmışım gibi şişmişti üstüne yatınca hfif ağrıyordu. Yine öyle oldu bende test yaptım birkaç gün önce net tek çizgiydi. Bugün adete 6 gün var baya silik ikinci çizgiyi gördüm. İlkinde de bu testi yapmıştım normal kaset test adet geçmişti o zaman direk ikinci çizgi çıkmıştı. Şuan kasiklarimda sanki usutmusum gibi hafif sancı var. Birde uykum geliyor. İnternette de en erken belirti göğüs ile alakalı olduğu yazıyor. Rengi koyulasiyormus. Tabi herkeste olmayabilir.
Yaaa inşallah vardır ve sağlıklıdır sağlıklı ilerlerrr her şey de kucağına alırsın sağ salim😍
Benim memelerde bişi yok fark ettiğim yaa ama uyku hali çok var ve çok üşüyorum.bi de ben bata 8 kala kanda baktırmış oldum diğer tahlillerle beta sıfırdı ondan umut etmek istemiyorum dediğim gibi ama inanılmaz bir şişliğim ve regl olcak gibi kasılmalarım var misafirlikteyim elimde test de yok 🤷‍♀️ Kendimi tutup regl gününü beklicem heralde

Yaaa inşallah vardır ve sağlıklıdır sağlıklı ilerlerrr her şey de kucağına alırsın sağ salim😍
Benim memelerde bişi yok fark ettiğim yaa ama uyku hali çok var ve çok üşüyorum.bi de ben bata 8 kala kanda baktırmış oldum diğer tahlillerle beta sıfırdı ondan umut etmek istemiyorum dediğim gibi ama inanılmaz bir şişliğim ve regl olcak gibi kasılmalarım var misafirlikteyim elimde test de yok 🤷‍♀️ Kendimi tutup regl gününü beklicem heralde
İnşallah canım ne güzel şeyler söyledin öyle enerjim yükseldi. Korkuyorum da gebelik varsa sağlıksız diye başımdan geçince ister istemez düşünürken buluyorum kendimi keşke yapmasam. En iyisi bence beklemek böyle var mı yok mu ikilemde kalıyor insan keşke adetten sonra yapsaydım bende garanti olurdu ama çatladım meraktan 😅 inşallah sana da banada nasip olur 🙏 en iyisi adete kadar düşünmemek vücudumuzu çok dinliyoruz en ufak belirtide kafa oraya gidiyor. Güzel haberlerle dönersin inşallah 🤲bide ayağını sıcak tut canım bol su iç.

İnşallah canım ne güzel şeyler söyledin öyle enerjim yükseldi. Korkuyorum da gebelik varsa sağlıksız diye başımdan geçince ister istemez düşünürken buluyorum kendimi keşke yapmasam. En iyisi bence beklemek böyle var mı yok mu ikilemde kalıyor insan keşke adetten sonra yapsaydım bende garanti olurdu ama çatladım meraktan 😅 inşallah sana da banada nasip olur 🙏 en iyisi adete kadar düşünmemek vücudumuzu çok dinliyoruz en ufak belirtide kafa oraya gidiyor. Güzel haberlerle dönersin inşallah 🤲bide ayağını sıcak tut canım bol su iç.
Aminnnn inşallah nasip olsun 🙏🏻 Çook haklısın kötü hatıralara gidiyodur aklın ama zaten bi bebeğin ana rahmine düşmesinden tut sağlıkla büyümesi ve sağlıkla doğması o kadaaar ihtimalleri aşan o kadarr büyük bir mucize kii! Her an her birimiizin başına kötü ihtimaller de gelebilir ama bu çok doğal ve olağan bi süreç. Sen o kısımları atlatmışsın bile şimdi mutlu son olacak böyle inan🙏🏻🥰 inşallah güzel haberlerimizi paylaşırız burdan 🌺

Herkese merhaba ♥️
Birşey sormak istiyorum bat tarihim 1 gün gecikti bugün erken test yaptım negatif çıktı.. son 4 5 gündür bacaklarım da ağrı göğsümde hassasiyet şişlik ve beyaz akıntım var sürekli sizce hala bi ihtimal olabilir mi normalde akıntım gelmezdi yumurtlama dönemim hariç buarada geç yumurtladım bu ay 12 gün önce sizce bi ihtimal varmıdır

Aynı durumdayız. Tek fark benim bat bugün. Şimdiye hafif renkli olarak başlaması lazımdı. 2 günde hız kazanırdı. Hatta öncesinde baya karnımda baskı ve gaz hissederdim. Test negatif çıktı benim de..

Galiba mevsimsel bir gecikme falan yaşıyoruz. Benim senede 1-2 defa olur böyle gecikme. Gecikme devam ederse kan vereceğim..

Aynı durumdayız. Tek fark benim bat bugün. Şimdiye hafif renkli olarak başlaması lazımdı. 2 günde hız kazanırdı. Hatta öncesinde baya karnımda baskı ve gaz hissederdim. Test negatif çıktı benim de..

Galiba mevsimsel bir gecikme falan yaşıyoruz. Benim senede 1-2 defa olur böyle gecikme. Gecikme devam ederse kan vereceğim..
Pozitif sonuçlar alırsınız umarım, gerçekten çok stresli bi durum bende 2 gün sonra testi yenilemeyi düşünüyorum bakalım

Back