• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayy çok çok sevindiiim ya tebrik ederimm sağlıkla ilerlesin inşallahh
Canımm cok teşekkur ederim inşallah🤲 seninde baya ilerlemis maşallah bende o haftaları görürum insallah. Nasıl gidiyor yolundadır inşallah herssey cinsiyet felan belli oldumu🥰

Aminn tebrikler sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
5 gün kala kan vermiştiniz galiba belirtileriniz olmuş muydu🥰
Çok tesekur ederim. Belirtim vardı biraz evet kasiklarımda ağrı egilip kalkarken bi batmalar felan bide rahmimde kramplar oluyodu arada, esasında biraz şipheleniyodum acabami die, kan sulandıricı igne kullancagim içinde sıkı takipteydim 6 gun kala idrar testinde yakaladim ertesi gunde kan verdim çok şukur boyle bi sonuç aldik🙏Rabbim hepimizin gonlune gore versim inşallah

Canımm cok teşekkur ederim inşallah🤲 seninde baya ilerlemis maşallah bende o haftaları görürum insallah. Nasıl gidiyor yolundadır inşallah herssey cinsiyet felan belli oldumu🥰
Oğlum olcak canıımm sağlıkla devam ederiz umarım hepimiz ya valla diğer arkadaşlarımız da umarım alırlar bu pozitif haberleri hepimizin içinde güller açar 🌹🌹🌹

Günaydın kızlar bugun ovitrelle den sonra 13. Gün test yapayım dedim anında silik 2. Cizgi cıktı. Acaba iğnenin mi etkisi. İğne vurunduktan iki gün sonda beta 216 olmustu benim malum🙄🙄

kızlar günaydın :) birşey sorucam ben dün aşılama oldum bir yandan da ova testi nasıl ilerliyor diye kontrol ediyorum. bende pko var ve hiç kopkoyu yumurtlama görmüyordum çatlatma iğnesinden sonra 2 gün baya koyu çıktı. benim de kafama takılan acaba çatlamıcak mı? bugün öğlen yine denicem testi. bu süreçlerde olup ovü testiyle de takip edenler nasıl ilerledi süreç? yardımcı olursanız mutlu olurumm :)

Back