- 22 Haziran 2021
- 1.201
- 447
- 43
- 29
- Konu Sahibi golgelericinde
-
- #3.321
Bende iğne etkisi 17.gün gecti canım iğneden 19 gün sonra adetm geldi 28 gunde bı adet oluyorm o ay 34 gün snra oldumÇığlık atacak kadar sevinmek istiyorum bu mesaja ama bir yandan geçen ay yaşadığım hayal kırıklığı ağlayışlarım ve şuan gelen kahverengi lekeler bana sen akıllanmadın diyor
Oooo kuzum sen çok geride kalmışsın
Hakkiniz da hayirlisi olsun inşallah çok sevindim inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler belirtiniz mi vardı kan verdiniz acabaAh çok teşekkür ederim, kan sonucum çıktı bugün beta hcg 56 yani pozitiiifama işte ilkinde de böyle heveslenip sonra boş gebelik olduğunu öğrenince çok üzülmüştüm inşallah bu sefer sağlıklıdır
Pozitif sonuçlar alırsınız umarım, gerçekten çok stresli bi durum bende 2 gün sonra testi yenilemeyi düşünüyorum bakalım
Tebrik ederim canım. Bende boş gebelik yaşadım tekrarlama olasılığı çok düşük aklına bile getirme bence tekrar olacağını sanmıyorum. Bunları düşünüp kendini harap etme mutluluğunu yaşa. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Ah çok teşekkür ederim, kan sonucum çıktı bugün beta hcg 56 yani pozitiiifama işte ilkinde de böyle heveslenip sonra boş gebelik olduğunu öğrenince çok üzülmüştüm inşallah bu sefer sağlıklıdır
Anam çalışınca giremiyorum eve zor atıyorum kendimi direk yatak moduOooo kuzum sen çok geride kalmışsıngecikmenin 10.gününde regl oldum, bugün reglin 4.günüydü. Dünden beri leke şeklinde geliyor.
Femaraya başladım, incir kürüne başladım. Yumurta geliştirici şeyler kullanıyorum. Bugün kasığım çok sızlıyor
Kaç saat Susuz kalmak lazım ovulasyon için acabaAnam çalışınca giremiyorum eve zor atıyorum kendimi direk yatak moduaman aman sevindim ben de yatarken ovulasyon denicem bakalim kaşık ağrısı var ama akıntı yok döngümün 12. Günü sogan suyu içiyorum hergun kahverengi akintim oluyo benimde
Aa anladım cnm peki test yapmış mıydın ne zmn yapmıştın pozitif gördün anladığım kadarıylaBende iğne etkisi 17.gün gecti canım iğneden 19 gün sonra adetm geldi 28 gunde bı adet oluyorm o ay 34 gün snra oldum
Pozitif 17.güne kadar gördüm 19.gün regl oldum canımAa anladım cnm peki test yapmış mıydın ne zmn yapmıştın pozitif gördün anladığım kadarıylabi de lekelenmelerin olmuş muydu adetten önce
Peki kan testi vermiş miydin canım acaba kimyasal mı olduPozitif 17.güne kadar gördüm 19.gün regl oldum canım
Yok canım hep silikti koyulasma yoktu iğne etkisi gec gecti bende hic agrımda olmadıPeki kan testi vermiş miydin canım acaba kimyasal mı oldu
2 saat yeterli normalde öğlen 1 de başlardım oglen 3 de test yapardın bugün akşama kaldi maalesefKaç saat Susuz kalmak lazım ovulasyon için acaba
Herkese Merhaba,
Bende 8 aydır bebek istiyorum uzun süredir de sayfayı takip ediyorum bu ilk yorumum olacak :)
Polikistik over hastasıyım 6 ay kendimiz denedik sonrasında femara kullanmaya başladım. İlk ay yumurta kendiliğinden çatladı ama gebelik oluşmadı. 2. ay çatlatma iğnesi kullandık. 23 Eylül'de iğneyi vuruldum. Bugün 14.gün. Dün ve bugün yaptığım testlerin fotoğrafını ekliyorum. Sizce iğnenin etkisi midir yoksa yoksa bu sefer olmuş mudur? İğne etkisidir diye sevinemiyorumEki Görüntüle 2928720 Eki Görüntüle 2928722
Normalde kaçıncı günde pik görüyorsun?Anam çalışınca giremiyorum eve zor atıyorum kendimi direk yatak moduaman aman sevindim ben de yatarken ovulasyon denicem bakalim kaşık ağrısı var ama akıntı yok döngümün 12. Günü sogan suyu içiyorum hergun kahverengi akintim oluyo benimde
Hamilesin canım 2 gün sonra 2 katı olursa sağlıklı gebeliktir inşallahta öyledir tamamına erdirsin RabbimAkşam dayanamadım kan testi yaptırdım. 23,06 çıkmış değer. Düşük çıktığı için iğne etkisi midir tereddütte kaldım yine.
12 veya 14 canim 2 ay clife macun kullandım ozaman erken yumurtlamıştım 9 ve 10 da heralde soğan kürü de geciktiriyo olabilir hala olmamisNormalde kaçıncı günde pik görüyorsun?
Hamilesin gözün aydın iki günde bir testi tekrarlaAkşam dayanamadım kan testi yaptırdım. 23,06 çıkmış değer. Düşük çıktığı için iğne etkisi midir tereddütte kaldım yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?