• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çığlık atacak kadar sevinmek istiyorum bu mesaja ama bir yandan geçen ay yaşadığım hayal kırıklığı ağlayışlarım ve şuan gelen kahverengi lekeler bana sen akıllanmadın diyor 😔😔😔
Bende iğne etkisi 17.gün gecti canım iğneden 19 gün sonra adetm geldi 28 gunde bı adet oluyorm o ay 34 gün snra oldum

Selam kızlar nasılsınız
A R Y A A R Y A canim regl oldunmu kaçırmış olabilirim varmı biseler
Oooo kuzum sen çok geride kalmışsın 😃 gecikmenin 10.gününde regl oldum, bugün reglin 4.günüydü. Dünden beri leke şeklinde geliyor.
Femaraya başladım, incir kürüne başladım. Yumurta geliştirici şeyler kullanıyorum. Bugün kasığım çok sızlıyor

Ah çok teşekkür ederim, kan sonucum çıktı bugün beta hcg 56 yani pozitiiif😍 ama işte ilkinde de böyle heveslenip sonra boş gebelik olduğunu öğrenince çok üzülmüştüm inşallah bu sefer sağlıklıdır🙏🏻
Hakkiniz da hayirlisi olsun inşallah çok sevindim inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler belirtiniz mi vardı kan verdiniz acaba

Pozitif sonuçlar alırsınız umarım, gerçekten çok stresli bi durum bende 2 gün sonra testi yenilemeyi düşünüyorum bakalım

Hayırlısı olsun. İnşallah siz de beklediğiniz gebeliğe kavuşursunuz.
Daha önce bir gebelik yaşadığım için hiç hamilelik gibi gelmiyor da. O yüzden regl olacağım diye bekliyorum. Anlaşılır birkaç güne.

Ah çok teşekkür ederim, kan sonucum çıktı bugün beta hcg 56 yani pozitiiif😍 ama işte ilkinde de böyle heveslenip sonra boş gebelik olduğunu öğrenince çok üzülmüştüm inşallah bu sefer sağlıklıdır🙏🏻
Tebrik ederim canım. Bende boş gebelik yaşadım tekrarlama olasılığı çok düşük aklına bile getirme bence tekrar olacağını sanmıyorum. Bunları düşünüp kendini harap etme mutluluğunu yaşa. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Oooo kuzum sen çok geride kalmışsın 😃 gecikmenin 10.gününde regl oldum, bugün reglin 4.günüydü. Dünden beri leke şeklinde geliyor.
Femaraya başladım, incir kürüne başladım. Yumurta geliştirici şeyler kullanıyorum. Bugün kasığım çok sızlıyor
Anam çalışınca giremiyorum eve zor atıyorum kendimi direk yatak modu 🤣 aman aman sevindim ben de yatarken ovulasyon denicem bakalim kaşık ağrısı var ama akıntı yok döngümün 12. Günü 😁 sogan suyu içiyorum hergun kahverengi akintim oluyo benimde :(

Anam çalışınca giremiyorum eve zor atıyorum kendimi direk yatak modu 🤣 aman aman sevindim ben de yatarken ovulasyon denicem bakalim kaşık ağrısı var ama akıntı yok döngümün 12. Günü 😁 sogan suyu içiyorum hergun kahverengi akintim oluyo benimde :(
Kaç saat Susuz kalmak lazım ovulasyon için acaba

Herkese Merhaba,
Bende 8 aydır bebek istiyorum uzun süredir de sayfayı takip ediyorum bu ilk yorumum olacak :)
Polikistik over hastasıyım 6 ay kendimiz denedik sonrasında femara kullanmaya başladım. İlk ay yumurta kendiliğinden çatladı ama gebelik oluşmadı. 2. ay çatlatma iğnesi kullandık. 23 Eylül'de iğneyi vuruldum. Bugün 14.gün. Dün ve bugün yaptığım testlerin fotoğrafını ekliyorum. Sizce iğnenin etkisi midir yoksa yoksa bu sefer olmuş mudur? İğne etkisidir diye sevinemiyorum :KK43: Eki Görüntüle 2928720 Eki Görüntüle 2928722

Akşam dayanamadım kan testi yaptırdım. 23,06 çıkmış değer. Düşük çıktığı için iğne etkisi midir tereddütte kaldım yine.

Anam çalışınca giremiyorum eve zor atıyorum kendimi direk yatak modu 🤣 aman aman sevindim ben de yatarken ovulasyon denicem bakalim kaşık ağrısı var ama akıntı yok döngümün 12. Günü 😁 sogan suyu içiyorum hergun kahverengi akintim oluyo benimde :KK43:
Normalde kaçıncı günde pik görüyorsun?

Akşam dayanamadım kan testi yaptırdım. 23,06 çıkmış değer. Düşük çıktığı için iğne etkisi midir tereddütte kaldım yine.
Hamilesin canım 2 gün sonra 2 katı olursa sağlıklı gebeliktir inşallahta öyledir tamamına erdirsin Rabbim

Iyi akşamlar kızlar bat 16 ekim ara ara kasiklarim ağrıyor inanılmaz akintm var beyaz ama umutlanmak istemiyorm 8 gün kala çok erken ama dayanamiuorm test icin😔

Back