- Konu Sahibi golgelericinde
- #3.361
Adet gecikmesinden kac gün sonra cıktı bu değerArkadaşlar bende hamileyim dün testim 196 çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet gecikmesinden kac gün sonra cıktı bu değerArkadaşlar bende hamileyim dün testim 196 çıktı
canm benim doktorum test yapmam için ovitrelle den 14. günü söyledi demek ki ilaç etkisi kalmıyor. hamilesindir büyük ihtimal tebrikler :)Günaydın kızlar bugun ovitrelle den sonra 13. Gün test yapayım dedim anında silik 2. Cizgi cıktı. Acaba iğnenin mi etkisi. İğne vurunduktan iki gün sonda beta 216 olmustu benim malum
Ben çarşamba günü oldum. Sadece çizik atıldı o kadar.Merhaba, geçmiş olsun bende salı günü histeroskopi olacağım ama 2 ay sonra ancak transfer yapıyoruz dedi dondurulmuş embiriyolarım var. Siz ne zaman oldunuz ?
Umarım öyledir cok heyecanlıyım. Ben bi gün önce yaptım ama yukarıda paylaştıgım gibi 2. Çizgi oluştu.canm benim doktorum test yapmam için ovitrelle den 14. günü söyledi demek ki ilaç etkisi kalmıyor. hamilesindir büyük ihtimal tebrikler :)
C Mİ T Mİ SİLİKLEŞENE KADAR DEVAM EDECEK ????Siliklesme görünceye kadar devam edin
İğnenin 13. Günümde bu kadar etki kalacağını sanmıyorum bence gebelik bu dün test yapmış mıydınız koyulaşma olduysa gebeliktirBu sabahki iğnenin 13. Gününde yaptıgım test. Sizce var mı hamilelik? Ama catlatma iğnesinin etkisi olabilir mi?
Canım 1 ekim mi demek istedin bugün ayin 8i ya çünkü bence bırakma değerlendirmeye devam et 2 günde bir tekrar yumurtlama olabilir diyorlar yaKIZLAR 10 EKIMDE OVULASYON TESTI CIFT OLDU PAZARTESİ T KOYU C SILIKTİ BEN GUN ASIRI DEGERLENDIRDIM BUGUNDEN SONRA BEKLIYIM MI YOKSA GUN ASIRI DEĞERLENDIRMEYE DEVAM MI EDEYIM TEST YAPMIYORUM IKI GUNDUR
Dün test yapmadım 13 günü bekledim. Cunku iğneden iki gün sonra beta hcg 216 idi. Acaba bu süre zarfında iğnenin etkisi sıfırlanıp hamilelik etkisine geçiş yapmış mıdır diye merak ediyorum. Pazartesi kan vermeyi düşünüyorum bakalımİğnenin 13. Günümde bu kadar etki kalacağını sanmıyorum bence gebelik bu dün test yapmış mıydınız koyulaşma olduysa gebeliktir
Çatlama akıntısı oldu muEvet çok erken kuzum bide ben bu ay yumurta takip yapmadım normalde 16. 17. Gün yumurtluyorm bi gün sonra catliyodu bu ay yapmadım onun için biraz daha bekleym diyorm evden dışarı cikmiyorm test almamak için
İnşallah hamilesindirDün test yapmadım 13 günü bekledim. Cunku iğneden iki gün sonra beta hcg 216 idi. Acaba bu süre zarfında iğnenin etkisi sıfırlanıp hamilelik etkisine geçiş yapmış mıdır diye merak ediyorum. Pazartesi kan vermeyi düşünüyorum bakalım
Benim ablamın 10 sene olmadı aşılama ile oldu onlar tekrar tedaviyle olur diye düşünürken oğlu 1.5 yaşındayken kendiliğinden hamile kaldı gerçekten öyleKızlar abimin eşi ilk çocuğunu tedavi ile oldu aşılama vs. 4 sene sonra ikincisini yapmaya karar verdiler ve ilk ayda tuttu :) ve ikimizde hamişiz şu an demem o ki gelecek olan dağları aşıyor yine de geliyor. Umut her zaman var
Bence hamilesin canım bu kadar belli olmaz ilaç etkisiBu sabahki iğnenin 13. Gününde yaptıgım test. Sizce var mı hamilelik? Ama catlatma iğnesinin etkisi olabilir mi?
Yarın evde kaset test yapın yine o şekilde bakarsınız koyulaştı mı diye. Umarım gebeliktirDün test yapmadım 13 günü bekledim. Cunku iğneden iki gün sonra beta hcg 216 idi. Acaba bu süre zarfında iğnenin etkisi sıfırlanıp hamilelik etkisine geçiş yapmış mıdır diye merak ediyorum. Pazartesi kan vermeyi düşünüyorum bakalım
T canım siliklesene kadar devam sonrada tam koyuluk görüp siliklesme bitene kadar gün aşırı ilişki sonra keyfinize göre devam edinC Mİ T Mİ SİLİKLEŞENE KADAR DEVAM EDECEK ????
3 EKİMDE CANIM YANLIS YAZMISIM TMM DEVAM EDEYIM OZMANA CANIM COK SAGOLCanım 1 ekim mi demek istedin bugün ayin 8i ya çünkü bence bırakma değerlendirmeye devam et 2 günde bir tekrar yumurtlama olabilir diyorlar ya
Gecen ay ilk defa klomen kullandım. Hic yumurtam olusmadı. Doktor femara ya gecelim dedi. Adet olamadığım için öncesinde duphaston kullan dedi. Adetime 16 hün kala duphaston kullandım 10 gün boyunca. Bu ilac hem adet olmaya hem de rahmi gebelik için hazırlamaya yarıyomus. Adetin 3. Günü femaraya basladım bu ay ilk defa. Sagda bir tane yumurtam oluşmus 19 mm. 25 eylülde catlatma iğnesi vurundum. Sonraki süreci değerlendirdik. İlk ay hic yumurtam olmadı bu 2. Takip ayımda 1 yumurtam olustu.insallah 3. Gerek kalmaz. Hala ilacın etkisidir diye suphelerim varYarın evde kaset test yapın yine o şekilde bakarsınız koyulaştı mı diye. Umarım gebeliktir
Peki femara ya da klomen kullandınız mı? Kaçıncı yumurta takibiniz bu? Bir de değerlendirmeyi iğneden sonra nasıl yaptınız?
Ben bu ay ilk kez femara kullandım o yüzden soruyorum
İnsallahBence hamilesin canım bu kadar belli olmaz ilaç etkisi
Teşekkür ederim canım cevabın için. İnşallsh gerek kalmaz ama çok çok yüksek ihtimal gebelik çizgisi gibi duruyor inşallah yanılmayızGecen ay ilk defa klomen kullandım. Hic yumurtam olusmadı. Doktor femara ya gecelim dedi. Adet olamadığım için öncesinde duphaston kullan dedi. Adetime 16 hün kala duphaston kullandım 10 gün boyunca. Bu ilac hem adet olmaya hem de rahmi gebelik için hazırlamaya yarıyomus. Adetin 3. Günü femaraya basladım bu ay ilk defa. Sagda bir tane yumurtam oluşmus 19 mm. 25 eylülde catlatma iğnesi vurundum. Sonraki süreci değerlendirdik. İlk ay hic yumurtam olmadı bu 2. Takip ayımda 1 yumurtam olustu.insallah 3. Gerek kalmaz. Hala ilacın etkisidir diye suphelerim var