• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar bugun ovitrelle den sonra 13. Gün test yapayım dedim anında silik 2. Cizgi cıktı. Acaba iğnenin mi etkisi. İğne vurunduktan iki gün sonda beta 216 olmustu benim malum🙄🙄
canm benim doktorum test yapmam için ovitrelle den 14. günü söyledi demek ki ilaç etkisi kalmıyor. hamilesindir büyük ihtimal tebrikler :)

Bu sabahki iğnenin 13. Gününde yaptıgım test. Sizce var mı hamilelik? Ama catlatma iğnesinin etkisi olabilir mi?

Eklentiler

• Screenshot_20211008_093214_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20211008_093214_com.android.gallery3d.jpg
    26,1 KB · Görüntüleme: 68
canm benim doktorum test yapmam için ovitrelle den 14. günü söyledi demek ki ilaç etkisi kalmıyor. hamilesindir büyük ihtimal tebrikler :)
Umarım öyledir cok heyecanlıyım. Ben bi gün önce yaptım ama 😄 yukarıda paylaştıgım gibi 2. Çizgi oluştu.

KIZLAR 10 EKIMDE OVULASYON TESTI CIFT OLDU PAZARTESİ T KOYU C SILIKTİ BEN GUN ASIRI DEGERLENDIRDIM BUGUNDEN SONRA BEKLIYIM MI YOKSA GUN ASIRI DEĞERLENDIRMEYE DEVAM MI EDEYIM TEST YAPMIYORUM IKI GUNDUR

KIZLAR 10 EKIMDE OVULASYON TESTI CIFT OLDU PAZARTESİ T KOYU C SILIKTİ BEN GUN ASIRI DEGERLENDIRDIM BUGUNDEN SONRA BEKLIYIM MI YOKSA GUN ASIRI DEĞERLENDIRMEYE DEVAM MI EDEYIM TEST YAPMIYORUM IKI GUNDUR
Canım 1 ekim mi demek istedin bugün ayin 8i ya çünkü bence bırakma değerlendirmeye devam et 2 günde bir tekrar yumurtlama olabilir diyorlar ya

İğnenin 13. Günümde bu kadar etki kalacağını sanmıyorum bence gebelik bu 😊 dün test yapmış mıydınız koyulaşma olduysa gebeliktir
Dün test yapmadım 13 günü bekledim. Cunku iğneden iki gün sonra beta hcg 216 idi. Acaba bu süre zarfında iğnenin etkisi sıfırlanıp hamilelik etkisine geçiş yapmış mıdır diye merak ediyorum. Pazartesi kan vermeyi düşünüyorum bakalım

Kızlar abimin eşi ilk çocuğunu tedavi ile oldu aşılama vs. 4 sene sonra ikincisini yapmaya karar verdiler ve ilk ayda tuttu :) ve ikimizde hamişiz şu an ☺️ demem o ki gelecek olan dağları aşıyor yine de geliyor. Umut her zaman var 🧚🏻‍♀️
Benim ablamın 10 sene olmadı aşılama ile oldu onlar tekrar tedaviyle olur diye düşünürken oğlu 1.5 yaşındayken kendiliğinden hamile kaldı gerçekten öyle

Dün test yapmadım 13 günü bekledim. Cunku iğneden iki gün sonra beta hcg 216 idi. Acaba bu süre zarfında iğnenin etkisi sıfırlanıp hamilelik etkisine geçiş yapmış mıdır diye merak ediyorum. Pazartesi kan vermeyi düşünüyorum bakalım
Yarın evde kaset test yapın yine o şekilde bakarsınız koyulaştı mı diye. Umarım gebeliktir 😌
Peki femara ya da klomen kullandınız mı? Kaçıncı yumurta takibiniz bu? Bir de değerlendirmeyi iğneden sonra nasıl yaptınız?

Ben bu ay ilk kez femara kullandım o yüzden soruyorum 🙃

Yarın evde kaset test yapın yine o şekilde bakarsınız koyulaştı mı diye. Umarım gebeliktir 😌
Peki femara ya da klomen kullandınız mı? Kaçıncı yumurta takibiniz bu? Bir de değerlendirmeyi iğneden sonra nasıl yaptınız?

Ben bu ay ilk kez femara kullandım o yüzden soruyorum 🙃
Gecen ay ilk defa klomen kullandım. Hic yumurtam olusmadı. Doktor femara ya gecelim dedi. Adet olamadığım için öncesinde duphaston kullan dedi. Adetime 16 hün kala duphaston kullandım 10 gün boyunca. Bu ilac hem adet olmaya hem de rahmi gebelik için hazırlamaya yarıyomus. Adetin 3. Günü femaraya basladım bu ay ilk defa. Sagda bir tane yumurtam oluşmus 19 mm. 25 eylülde catlatma iğnesi vurundum. Sonraki süreci değerlendirdik. İlk ay hic yumurtam olmadı bu 2. Takip ayımda 1 yumurtam olustu.insallah 3. Gerek kalmaz. Hala ilacın etkisidir diye suphelerim var 😪😪

Gecen ay ilk defa klomen kullandım. Hic yumurtam olusmadı. Doktor femara ya gecelim dedi. Adet olamadığım için öncesinde duphaston kullan dedi. Adetime 16 hün kala duphaston kullandım 10 gün boyunca. Bu ilac hem adet olmaya hem de rahmi gebelik için hazırlamaya yarıyomus. Adetin 3. Günü femaraya basladım bu ay ilk defa. Sagda bir tane yumurtam oluşmus 19 mm. 25 eylülde catlatma iğnesi vurundum. Sonraki süreci değerlendirdik. İlk ay hic yumurtam olmadı bu 2. Takip ayımda 1 yumurtam olustu.insallah 3. Gerek kalmaz. Hala ilacın etkisidir diye suphelerim var 😪😪
Teşekkür ederim canım cevabın için. İnşallsh gerek kalmaz ama çok çok yüksek ihtimal gebelik çizgisi gibi duruyor inşallah yanılmayız 😍

Back