• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gecen ay ilk defa klomen kullandım. Hic yumurtam olusmadı. Doktor femara ya gecelim dedi. Adet olamadığım için öncesinde duphaston kullan dedi. Adetime 16 hün kala duphaston kullandım 10 gün boyunca. Bu ilac hem adet olmaya hem de rahmi gebelik için hazırlamaya yarıyomus. Adetin 3. Günü femaraya basladım bu ay ilk defa. Sagda bir tane yumurtam oluşmus 19 mm. 25 eylülde catlatma iğnesi vurundum. Sonraki süreci değerlendirdik. İlk ay hic yumurtam olmadı bu 2. Takip ayımda 1 yumurtam olustu.insallah 3. Gerek kalmaz. Hala ilacın etkisidir diye suphelerim var 😪😪
Ya bence sen hamilesin canım ya herhangi bir ağrı filan var mı

Tebrik ederim canım. Bende boş gebelik yaşadım tekrarlama olasılığı çok düşük aklına bile getirme bence tekrar olacağını sanmıyorum. Bunları düşünüp kendini harap etme mutluluğunu yaşa. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Çok amiiin çok teşekkür ederim inşallah her şey dilediğimiz gibi olur❤️

Ya bence sen hamilesin canım ya herhangi bir ağrı filan var mı
Dün sadece kasıklarım yanıyor gibi hafif hafif bir agrı vardı. İki üc gündür de sabahları midem bulanıyor. Etkiler bu kadar erken olur mu ki, agzından bal damlıyor insaşşah oyledir, bir yıldır ugrasıyorum rahibbim isteyen herkese bana da dahil en kısa sürede nasıp etsin

Dün sadece kasıklarım yanıyor gibi hafif hafif bir agrı vardı. İki üc gündür de sabahları midem bulanıyor. Etkiler bu kadar erken olur mu ki, agzından bal damlıyor insaşşah oyledir, bir yıldır ugrasıyorum rahibbim isteyen herkese bana da dahil en kısa sürede nasıp etsin
Amin canım amin iğneden sonra ağrıların oldu mu

Amin canım amin iğneden sonra ağrıların oldu mu
İğneden sonea acillik oldum ben. Agrı da ne kelime. Cok sancı cektim. Yumurtam sagda olmasına ragmen sol kasıgım belim taş düşürüyomusum gibi sancı yaptı artık dayanılmaz derexeye gelince acile gittim baska bisey mı var diye. Ama o gecenin sabahına agrı gecti. Bir de benim iğneden sonra 1 hafta kanamam oldu lekelenme şeklinde doktorum normal dedi. Cogu kadının iğnedne sonra 1 2 gün kanaması olurmus ama benimki uzun sürdü

İğneden sonea acillik oldum ben. Agrı da ne kelime. Cok sancı cektim. Yumurtam sagda olmasına ragmen sol kasıgım belim taş düşürüyomusum gibi sancı yaptı artık dayanılmaz derexeye gelince acile gittim baska bisey mı var diye. Ama o gecenin sabahına agrı gecti. Bir de benim iğneden sonra 1 hafta kanamam oldu lekelenme şeklinde doktorum normal dedi. Cogu kadının iğnedne sonra 1 2 gün kanaması olurmus ama benimki uzun sürdü
Ya kan versene çok merak ediyorum valla kendim hamile kalmış gibi heyecanlandım bu ay benimde çok ağrım oluyor ya hele yaptıktan sonra iki gün boyunca aynı senin gibi oldum.benimde 8 günüm bakalım

Ya kan versene çok merak ediyorum valla kendim hamile kalmış gibi heyecanlandım bu ay benimde çok ağrım oluyor ya hele yaptıktan sonra iki gün boyunca aynı senin gibi oldum.benimde 8 günüm bakalım
Calıştıgım için gün içindw kan veremem ama pazartesi tam 16. Gün oluyor adet günü de gecmiş oluyor o zaman vereyim diye düsünmüştüm 😄😄 ay inşallah ikimiz de güzel haberler alırız. O iki gün boyuncaki agrı yumurtlama agrısı işte. Ben cumartesi igbe vurundum pazartesi sancım oldu gecesine acile gittim. Salı sabah da hemen kendi doktoruma gittim. Baktı yumurtan catlamıs dedi.

Calıştıgım için gün içindw kan veremem ama pazartesi tam 16. Gün oluyor adet günü de gecmiş oluyor o zaman vereyim diye düsünmüştüm 😄😄 ay inşallah ikimiz de güzel haberler alırız. O iki gün boyuncaki agrı yumurtlama agrısı işte. Ben cumartesi igbe vurundum pazartesi sancım oldu gecesine acile gittim. Salı sabah da hemen kendi doktoruma gittim. Baktı yumurtan catlamıs dedi.
Ay inşallah sen benden öncesi hadi bakalım hayırlı haberlerle bu mübarek cuma günü ağzın bal 🍯 yesin inşallah inşallah

Kızlar telefondaki uygulamaya göre 13 ünde adet olmam gerekiyo ama ovu testi yapmıştım yumurtlamaya göre yarın adet olmam gerekiyor hangisine güvenmeliyim zaten her türlü 13 üne kadar yolu var bence ama aklım karıştı yumurtlamadan 15 gün sonra adetolmam gerekiyor diye biliyorum 25 eylülde yumurtlama oldu kafam karıştı :KK43:

reglime 9 gun kala nasil sivilcelendim ya birde bel agriisi var anlatamam regl belirtilerim erken basladi galiba 😔

Ekim e benide eklermisiniz 🥰 klomen+ çatlatma iğnesi bat 19 Ekim şuan iğneden sonra , 3. Gün bekliyorum inşallah Rabbim hepimizin kucağını doldurur 🌸 ve arada sol tarafta batma sızı hissi var iğneden sonra böyle olan varmı

Kızlar bugün adetimin 5.günü, son 2 gündür çok azaldı. Daha abdest bile almadım, bugün bi test yapayım dedim. Durum bu 🤷 Sizce çok erken değil mi? Daha femaram bile bitmedi, 3 gündür kullanıyorum. 2 gün daha kullanıcam. Canlısı daha koyuz, resmen pik DenizKoKuLuMm DenizKoKuLuMm Selizay Selizay Maviesra Maviesra ve diğer kızlar

Eklentiler

• 20211008_130122.jpg
    20211008_130122.jpg
    82,3 KB · Görüntüleme: 71
Back