• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yapmadım uygulama var oradan takip ettim. Yarın sabah da yaparim dediğin gibi eğer yine silik çizgi çıkarsa ne yapayım adetimi bekleyim hastaneye gitmek için.
Erken yumurtlama olmuş olabilir..
Yarın daha belirgin çıkacaktır. Sağlık ocağına giderek kan verin bence.. sonrasında 2 günde bir takip olacaktır. 1000-1500 civarı olunca hastaneye gidiliyor. Doktorunuz varsa mesaj atıp haber verisiniz sadece

Herkese merhaba ♥️
Birşey sormak istiyorum bat tarihim 1 gün gecikti bugün erken test yaptım negatif çıktı.. son 4 5 gündür bacaklarım da ağrı göğsümde hassasiyet şişlik ve beyaz akıntım var sürekli sizce hala bi ihtimal olabilir mi normalde akıntım gelmezdi yumurtlama dönemim hariç buarada geç yumurtladım bu ay 12 gün önce sizce bi ihtimal varmıdır

Herkese merhaba ♥️
Birşey sormak istiyorum bat tarihim 1 gün gecikti bugün erken test yaptım negatif çıktı.. son 4 5 gündür bacaklarım da ağrı göğsümde hassasiyet şişlik ve beyaz akıntım var sürekli sizce hala bi ihtimal olabilir mi normalde akıntım gelmezdi yumurtlama dönemim hariç buarada geç yumurtladım bu ay 12 gün önce sizce bi ihtimal varmıdır
bence ihtimal her zaman vardır :) kaset test ile de deneyin belki testle alakalıdır.

Erken yumurtlama olmuş olabilir..
Yarın daha belirgin çıkacaktır. Sağlık ocağına giderek kan verin bence.. sonrasında 2 günde bir takip olacaktır. 1000-1500 civarı olunca hastaneye gidiliyor. Doktorunuz varsa mesaj atıp haber verisiniz sadece
Çok teşekkür ederim🙏 herseyiyle aciklamissiniz yarın test yaparım tekrar. pazartesi de kan veririm. İnşallah gebelik vardır ve sağlıklıdır.

Cumartesi sabah kaset test yaptım bebişim de bişey çıkmadı gibi. Bana kalsa yapcam eşim 2 gün bekleyelim dedi. Ki benim 26 27 güne olur hep.. bilemedim kuzum hiç şuan kafam karışık düşünmemeye çalışıyorum. Sürekli wc ye koşuyorum ehe şimdi geldi diye hep akıntı ilk defa deniyoruz bi tecrübem yok. Burdan okuduklarım işte😔🙄
Canımm gebelik varmış demek hee hayırlı olsun çok sevindim yaa darısı başıma😍 akıntıların çok yoğun muydu kıvamı rengi nasıldı bende de var ama idrar enfeksiyonuna bağlıyorum. Sana o bahsettiğim ağrı gibi de değil o hissiyat hafifledi ama şişliğim devam ediyor sende şişlik oldu mu alt karındaa? Var mı belirtin başka

Canımm gebelik varmış demek hee hayırlı olsun çok sevindim yaa darısı başıma😍 akıntıların çok yoğun muydu kıvamı rengi nasıldı bende de var ama idrar enfeksiyonuna bağlıyorum. Sana o bahsettiğim ağrı gibi de değil o hissiyat hafifledi ama şişliğim devam ediyor sende şişlik oldu mu alt karındaa? Var mı belirtin başka
Amin canım darısı başına🤲🍀 akıntı kıvamı sonradan yoğunlaştı. Şeffaftı uzuyodu sonradan süt kesiği gibi oldu. Alt karnım şişti tabi birde gaz olmuştum ne biçim. Ama ben meme uçlarımdanbildim yavrum şüphelendim bide tabi geç kalmam

3 yıldır bu çizgiyi görmeyi nasıl hevesle bekledim ama şimdi de boşa umutlanıp üzülmekten korkuyorum. İnşallah dediğiniz gibidir. Çok teşekkür ederim güzel bakan gözleriniz için, hepimiz evlat kokusunu içimize çekeriz inşallah🤲🏻
İğne etkisi değil o emin olun tebrikler gözünüz Aydın 🧿🧿femara mı klomen mi kullandınız peki? Yumurta boyutunuz kaçtı? Kaçken iğne oldunuz? Bir de pco var mıydı?

Merhaba kızlar lütfen cevap verin değişik duygular içindeyim 😪 adetime 6 gün var normal test yaptım laboquick markası. Birkaç gün önce silik çizgi yoktu tek çizgiydi şimdi var. Erken değil mi bu sürede çıkması. Sizce varmidır gebelik? Varsa eğer daha önce boş gebelik geçirdim korkuyorum yine sağlıksız bir gebelik mi diye. Kuskulandigim şey göğüslerimin baya şişmesi başka hiçbir belirti yok. Pcos var bende zaten hormanlarim dengesiz. Adet arası 28- 30-32-34 gün değişiyor her ay farklı. Bu durumu yaşayan var mı?
Ne kadar süre sonra çıktı silik çizgi . Eğer ilk 5 dk içindeyse yarın kan testine de gidebilirsiniz gidin kesin sonuç ne olur ne olmaz

Ne kadar süre sonra çıktı silik çizgi . Eğer ilk 5 dk içindeyse yarın kan testine de gidebilirsiniz gidin kesin sonuç ne olur ne olmaz
Dakika sürmedi diyebilirim baya silik ama öncekilere göre farklı o zaman net tek çizgi vardı. Yarın versem ne zaman çıkar sonuç pazartesiye mi kalıyor? Birsey daha soracağım adet olursam kimyasal gebelik mi oluyor?

Dakika sürmedi diyebilirim baya silik ama öncekilere göre farklı o zaman net tek çizgi vardı. Yarın versem ne zaman çıkar sonuç pazartesiye mi kalıyor? Birsey daha soracağım adet olursam kimyasal gebelik mi oluyor?
Hayır kan verirsiniz değere göre doktor bir daha gelin der sağlık ocağı yerine bir deblet Hastanesi'ne gidip verin 4 saat içinde sonuç çıkıyor çıkan sonuca göre iki gün arayla tekrar gidin doktora yükselmeye bağlı görünüyor kimyasal gebelik. Eğer istiyorsan inşallah hamilesindir bizi de haberdsr et lütfen

Amin canım darısı başına🤲🍀 akıntı kıvamı sonradan yoğunlaştı. Şeffaftı uzuyodu sonradan süt kesiği gibi oldu. Alt karnım şişti tabi birde gaz olmuştum ne biçim. Ama ben meme uçlarımdanbildim yavrum şüphelendim bide tabi geç kalmam
Aminnn kuzucum valla şişkinlik gaz bende de var ama memelermde bişi yok valla görünürde. Bakalım hayırlısı bata son 6 🌺

Hayır kan verirsiniz değere göre doktor bir daha gelin der sağlık ocağı yerine bir deblet Hastanesi'ne gidip verin 4 saat içinde sonuç çıkıyor çıkan sonuca göre iki gün arayla tekrar gidin doktora yükselmeye bağlı görünüyor kimyasal gebelik. Eğer istiyorsan inşallah hamilesindir bizi de haberdsr et lütfen
Adet gorurseniz test yanlıştır kimyasal gebelik farklı bişey

Teşekkür ederim cevabın için 🙏😍inşallah hamileysem veririm tabiki haberi anında vermemzmiyim 😊

Hosgeldiniz sizinle bat tarihlerimiz aynı beraber bekleyip görelim insallaj bu ay bize uğurlu gelir 🥰

Muhtemelen vardır canim insallah güzel günler sizi bekliyor olsun sağlıkla al kucağına 😊
Ah çok teşekkür ederim, kan sonucum çıktı bugün beta hcg 56 yani pozitiiif😍 ama işte ilkinde de böyle heveslenip sonra boş gebelik olduğunu öğrenince çok üzülmüştüm inşallah bu sefer sağlıklıdır🙏🏻

Back