Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu süreçte hiç tedavi oldunuz mu? Benim de sebepsizce. Sebepsiz olması da ayrı geriyor insanı. İlk çocuğum tüp bebek. İkinciye ilk denemede hamile kaldım

Benimde çok akıntım vardı akşam geldim test yaptım ama pik değil bence 1 2 gün kala oluyor böyle belki daha çatlamamış olabilir döngünü kaçıncı günü benim yarın 12. Gün olacak
Benim bugün 13. Günüm canım. Bilmiyorum İnşaAllah dediğin gibidir. Çünkü eşim gelmem yarın geceyi bulur dedi.

Allahım güzel sonuçlar almayı nasip etsin benimde dr kontrolüm var prolaktinle Bakilacak hayırlısı insallah bu gece dualarımız seninle güzel sonuçlarla geleceksin inşallah canim kontrolün saat kacta
Sabah erkenden gidicem 9 gibi, beta 12 gibi çıkar heralde
Canım sen ne yaptın ne durumdasın. Kan falan verdin mi bugün tekrar. Varmi bir değişiklik.
Yarın vereceğim canım, beklemedeyim. Çok araştırdım 60 değerle hiçkşmse bir şey göremez diyorlar. Umudum bu yönde, inşallah artış da güzel olur. Haberdar edeceğim sizi de

Beni de ekler misin canim bat 19 Eylül ama olması maalesef ümitler Ekim de yas 28 başka bisey diyor muyduk :)

Bugün haberleri izledim. Yoğun bakımda yatan hamile çok fazlaymış hamile olursak nasıl koruyacağız kendimizi? Aşı var ama hamileliğin ilerleyen aylarında etkisi geçecek. İlk üç ay tekrar aşı olunmuyor. O üç ayda kaparsam virüsü diye evhamlandım bugün. Branş öğretmeni olduğum için bu kadar evham yaptım. 5 tane sınıfın dersine girdiğim günler oluyor. Aşı olmayanlar ne olur gebelikten önce aşılarını tamamlasın

Vallahi bilmiyorum ki canım bende ara ara test yapıyorum ama hiç koyulaşma da yok biraz şansa bıraktım bu ay bende

Ben de izledim aynı haberi ve aynı durumdayız, çok fazla sınıfa giriyorum, pozitif vakalar çıkmaya başladı sınıflarımızda da maalesef,hamile kalamazsam sevineceğim bu açıdan

Ben de izledim aynı haberi ve aynı durumdayız, çok fazla sınıfa giriyorum, pozitif vakalar çıkmaya başladı sınıflarımızda da maalesef,hamile kalamazsam sevineceğim bu açıdan
Evet ilk haftadan bir sürü pozitif var. Kızım da anaokulunda. Sınıfında 5 pozitif var, karantinadayız şu an.

Bu süreçte hiç tedavi oldunuz mu? Benim de sebepsizce. Sebepsiz olması da ayrı geriyor insanı. İlk çocuğum tüp bebek. İkinciye ilk denemede hamile kaldım

Ben evlendiğim 1 yıl sonunda hamile kaldım 8 haftalık kalbi durdu çok tedaviler aldım. En son aşamam sebebsiz infertilite dendiği için aşılamaydı onu devlette yaptıracağım için 2 kere aşılama almak zorunluluğu var onu alacağım olmazsa tüp olacağım. Bu sebepsizi nasipsiz olarak algılıyorum zamanı var belki de bilemedim.

Beni de eklermisiniz 28.09 2021 34. 4 ay

Kızlar ben.ne ara bu posta geldim sezilay etiketlemiş gördüm benim adete vardaha10 gün kaldı eylülden umudu kestim bende burdan devam

Kızlar ben.ne ara bu posta geldim sezilay etiketlemiş gördüm benim adete vardaha10 gün kaldı eylülden umudu kestim bende burdan devam

Ekime girişler çok hızlı oldu herkes aktı sende kapıldın demek ki 10 gün çok ya bilinmez asla inşalalh hamiş kalırsın gerek kalmaz buraya

Umudunu yitirme. Aynen de öyle zaten 60 değer ile kese görmesi mümkün değil. Zaten çok yeniydi sen gittiğinde adet dingin bile değildi. Bak gör allah'ın izni ile yarın çok güzel sonuç ile geleceksin ve bizde o güzel haberini alacağız İnşaAllah. Sana o günü zehir eden doktor da utanacak söylediklerinden. Canını hiç sıkma yarın herşey çok güzel olacak. Allah yar ve yardımcın olsun kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…