Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
dualarımız seninlee... inşallah tutunmuştur bebeğin. tüp bebek mi? doğal yolla mı?

yaaa nasıl dayanabiliyorsun ben 1 gün gecikse hemen yapardım herhalde
Aslında kaç defa kafamdan geçirdim ama diyorum durr yapma çok bel ağrım var dün bacaklarim felaket ağrıdı ben hala sabır diyorum Allah'ım bu 6 gün sonra doğum günüm inşallah bu ay hayırlı haberler alırım alırız

hsg den sonra genel de gebelik oluyor diyorlar. akşam git bir test versene kan testi.
Kan vermek istemiyorum artık aylardır hormonlar şu bu derken o kadar çok kan verdim ki kollarım ine izi dolu yoruldum daha adetime de bi hafta var gebelik testi ile koyulaşmaya takip edip bat günümde gitmeyi düşünüyorum inşallah bu sefer tutunur

benimde tüp bebek transfer yapılacaktı ama yumurtalarım kendiliğinden büyüdüğü için iptal edildi önümüzdeki aya ertelendi. inşallah doğal yolla tutar diye dua ediyorum. çünkü 25mm olmuştu cumartesi yumurtlarım. cumaetesş de hsg cektirdim.

Ayy inşallah tutar ya tüplerin açık çıksın hsg sana uğurlu gelsin inşallah.

Çözümünü bulan varsa bize de söylesin, ben henüz bulmuş değilim eşime tüm gömlek ve pantolonlarını ütüleyecem bugün diye söz vermiştim, ama yapamadım. Bu dönemlerde gelip yemeği de ben yapayım, çamaşırı da ben sereyim, çayı da ben getireyim. Koca hem çalışsın hem de gelip iş yapsın güzel iş diyip gülüyor

aaaa daha yeni bir bayan doktora gitmiştin sen canım ne ara tüp bebeğe karar verdin eşinin tam olarak neyi var? hareket mi hız mı sayısı mı? hsg çektirdin mi peki? gelmeyeli bir şey kaçırmışım ?
aaaa daha yeni bir bayan doktora gitmiştin sen canım ne ara tüp bebeğe karar verdin eşinin tam olarak neyi var? hareket mi hız mı sayısı mı? hsg çektirdin mi peki? gelmeyeli bir şey kaçırmışım ?
Benim eşimin test sonuçları kötü çıktı. Doktor direk tüp bebek yapın sağlıklı sperm bulabiliriz dedi. O yöne evrildik Bakalım bindik bi alamete nasıl olacak

Bir akademisyen olarak çok iyi biliyorsun ki teknoloji şu an çok gelişmiş bu yüzden umudunuz çok yüksek olsun
Hayırlı bir bebek en kısa zamanda vesile olsun
Aynen ben ümitsiz değilim ama artık doğru adrese gitmek gerektiğini düşünüyorum.. Bir sürü yolu var… Ama tüp bebekte gördüğüm doktorların önden öngörüsü olup olmadığı önemli hale geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…