Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar selam benı de ekler misiniz ?
Bat 28 ekim . Şuan reglinin 2. günündeyim diğer reglim 28 inde . bna yardımcı olur musunuz 5. aya giricem artı ovülasyon ile takip ediyorum 4 aydır günleri değerlendiriyorum ama ne yapmam gerekiyor . Eşimde sorun yok bende hsg cektirdim bende de sorun yok . sadece troid ilacı kullnıyorum günde 3 det . belki sorun bu

Kızlar adeti benim gibi çok ağrılı geçen var mı? Özellikle adetten 1 gün önce, adetin 1 ve 2. Günü bel ağrısından ölüyorum ya, ilaç içmesem hiç dayanamıyorum. Az önce bi parol aldım, gerçi parol bana çok etki etmiyor. Arveles hemen kesiyor ama o da gebeliğe engel olduğu için içmek istemiyorum. Nasıl baş ediyorsunuz bu ağrılarla, şuan kıvranıyorum resmen
Benimde aynı şekilde çok ağrılarım oluyo evimin işini bile yapamıyorum yatıyorum. Arvelesten başka ilaç fayda etmiyo maalesef. Doktoruma bu konuyu danıştım arveles zararlı mı dayanamıyorum içiyorum dedim. 4.gününe kadar içebilirsin bi problem olmaz korkma dedi ona güvenerek devam ediyorum bende canım

Kuzu senin haberini yeni okudum 🙏🏻
Bir şeyin sebebi en azından bilinmiş, gönlünüz ferah olsun yolunuzu daha net belirlersiniz 🥰
Saolasın kuzum.. Aynen artık en azından kaybettiğim zamanın üstünü çizip neler yapabilirime bakıyorum.. Başta çok üzüldüm ama şimdi çok iyiyim. Tüp bebek süreci için hazırlanacağız artık..
o yüzden burada da kendimi çok sahipsiz hissediyorum artık hiç bir grupta yerim yok gbi😁

Arkadaşlarıma da söylüyorum artık.. Konuyu açtıklarında daha çok inciniyorum açmamaları için durumumuz bu lütfen sormayın… Tüp bebekte gebelik oluşursa zaten size söyleriz diyorum.. Bilinçsiz yaptıkları şey beni daha çok üzüyor.. Geçen gün arkadaş bebek arabasının özelliklerinin videosunu izletti.. O kadar zorladı ki beni o izleme anı aynı şeyi bi daha yaşamak istemiyorum 🥺

MaviSasa234 MaviSasa234 canım sen nasılsın sende durumlar nasıl. Ben bu ayda adet oldum kasıma kaldık.
Canım benim içime doğmuş herhalde ben adımı yazdırmadım bile😁
Klomen ile 3 yumurta oluşmuştu ama eşimin sperm sonuçları düşük çıkınca doktor kendi halinizde deneyin dedi.

Eşime bazı ilaçlar aldım.. kürler hazırladık.. Şimdi 3 ay kadar onları kullanacak.. Bu ay tekrardan sperm testi verecek durumunu görmek için bir de ürolog gidecek.. Kendi halimr bırak biraz dedi bende karışmıyorum kendi istediği zaman gidecek..

Bende tüp bebek için hastane bakıyorum. Doktorum kenan sofuoğlu (kavacık medistat) ekibi ile çalışıyor mantıklı geldi yorumlar hep çok iyi ama özel kliniği olunca masraf daha da katlanıyormuş biraz o beni geri çekti..
Kavacık medistate gene Oya gökmen varmış gene yorumları çok iyi onu düşünüyorum.. Şimdi tüp bebek üzerinden ne yapabilirime bakıyorum..
devlet desteği için aşılama yaptırsam mı diye de düşünüyorum. 3 aşılama 1 tüp bebek parası yapıyormuş.. Ama devlete yapasam daha uyguna gelir mi?

Böyle kafamda deli sorular ile günü geçiriyorum.. Artık gebe kalmanın çok ötesinde bir durum😀

Canım benim içime doğmuş herhalde ben adımı yazdırmadım bile😁
Klomen ile 3 yumurta oluşmuştu ama eşimin sperm sonuçları düşük çıkınca doktor kendi halinizde deneyin dedi.

Eşime bazı ilaçlar aldım.. kürler hazırladık.. Şimdi 3 ay kadar onları kullanacak.. Bu ay tekrardan sperm testi verecek durumunu görmek için bir de ürolog gidecek.. Kendi halimr bırak biraz dedi bende karışmıyorum kendi istediği zaman gidecek..

Bende tüp bebek için hastane bakıyorum. Doktorum kenan sofuoğlu (kavacık medistat) ekibi ile çalışıyor mantıklı geldi yorumlar hep çok iyi ama özel kliniği olunca masraf daha da katlanıyormuş biraz o beni geri çekti..
Kavacık medistate gene Oya gökmen varmış gene yorumları çok iyi onu düşünüyorum.. Şimdi tüp bebek üzerinden ne yapabilirime bakıyorum..
devlet desteği için aşılama yaptırsam mı diye de düşünüyorum. 3 aşılama 1 tüp bebek parası yapıyormuş.. Ama devlete yapasam daha uyguna gelir mi?

Böyle kafamda deli sorular ile günü geçiriyorum.. Artık gebe kalmanın çok ötesinde bir durum😀
aaaa daha yeni bir bayan doktora gitmiştin sen canım ne ara tüp bebeğe karar verdin eşinin tam olarak neyi var? hareket mi hız mı sayısı mı? hsg çektirdin mi peki? gelmeyeli bir şey kaçırmışım ?

Saolasın kuzum.. Aynen artık en azından kaybettiğim zamanın üstünü çizip neler yapabilirime bakıyorum.. Başta çok üzüldüm ama şimdi çok iyiyim. Tüp bebek süreci için hazırlanacağız artık..
o yüzden burada da kendimi çok sahipsiz hissediyorum artık hiç bir grupta yerim yok gbi😁

Arkadaşlarıma da söylüyorum artık.. Konuyu açtıklarında daha çok inciniyorum açmamaları için durumumuz bu lütfen sormayın… Tüp bebekte gebelik oluşursa zaten size söyleriz diyorum.. Bilinçsiz yaptıkları şey beni daha çok üzüyor.. Geçen gün arkadaş bebek arabasının özelliklerinin videosunu izletti.. O kadar zorladı ki beni o izleme anı aynı şeyi bi daha yaşamak istemiyorum 🥺
Bir akademisyen olarak çok iyi biliyorsun ki teknoloji şu an çok gelişmiş bu yüzden umudunuz çok yüksek olsun 🙏🏻
Hayırlı bir bebek en kısa zamanda vesile olsun 🥰🥰

Yusra-61 Yusra-61 döngünün 12. Gününde gelene bak silik olan da 11. Gün 😁 Baya koyu çıktı hemen şaşırdım 🥳

Eklentiler

• 930A573C-59AD-4C11-A27F-D9A4B02BE032.jpeg
    930A573C-59AD-4C11-A27F-D9A4B02BE032.jpeg
    213,3 KB · Görüntüleme: 68
benimde o gunlerde yumurta aki gibi oldu bugun beyaza dondu ne kasik agrim ne gogus hassasiyetim var bundan 3 ay once agrilardan duramazdim yumurtlama zamanlarimda akintidan baska biseyim yok
Evet benimde kasık ağrım olurdu 2 3 aydır olmuyor. Bu
Kızlar Kasım ayı için konu açılmadı mi yahu. Kendimizi oraya fırlatsak. Tabi burayı unutmadan. Allah'ım okadar mi umutsuz bir vakayız ki biz kasım için konu bile açılmıyor. K.k bizden umudunu yitirdimi acep. 🤔😂
Beni unutmayın konu açanlar

Haydi spartalılar pes etmek yok. Savaşmaya devam. Allah'ın izni ile bu bebisler ya gelecek yada gelecek. Rabbim nasip ettikten sonra olmayacak diye birşey yok amma öyle amma böyle olacak. Bizden birşey kaçmaz bi uçan kurtulur bide kaçan. Tabi onlarda bizim azmimizden hızlıysa 🤣 Şimdi adet giren arkadaşlarım adet boyunca o güzel naciz fücudunuzu dinlendirin ve yeni aya bomba gibi hazirlanalım. Size güveniyorum savaşçı kardeşcanlarım.😁😂

Valla bu süreçte ya biz hastahanelik olacaz yada adamlar bizden kaçacak ne bu benim çektiğim diyerek.🤣 aklımızdan ve kocalardan olmadan hayırlısı ile geleydi şu çocuklar.😁
yaa yazdıklarınıza o kadar güldüm ki çok tatlısınız 😂 aklımızdan bir nebze oluruz gibi bu yolculukta da kocalardan olmasak iyi olcak gibi 😂😂
Kızlar adeti benim gibi çok ağrılı geçen var mı? Özellikle adetten 1 gün önce, adetin 1 ve 2. Günü bel ağrısından ölüyorum ya, ilaç içmesem hiç dayanamıyorum. Az önce bi parol aldım, gerçi parol bana çok etki etmiyor. Arveles hemen kesiyor ama o da gebeliğe engel olduğu için içmek istemiyorum. Nasıl baş ediyorsunuz bu ağrılarla, şuan kıvranıyorum resmen
benimkide çok ağrılı canım yani hayat 1. gün bende duruyor tuvalete bile gitmek istemem yerimden kalkıp dediğin gibi ağrı kesici olmadan aslaa aslaa geçmş bacaklarım bile uyuşuyo benim ağrıdan. arvelesin gebeliğe engel olduguna çook şaşırdım hiç içmiyordum zaten kesmiyor 😂 dexday diye bi ağrı kesici içiyorum ben valla gebeliğe engelmi değilmi bilmiyorum ama içmezsem yaşam koşullarıma karşı çok büyük engeller yaşıyorum 😂 ağrı kesicisiz çözüm bulursan banada haber ver :)
canım cok şükür gördüm bu ay cift çizgiyi ama keseyi görmeden paylaşmak istemedim 🙈
yaaa hayırlı olsuunn çok sevindmmm güzel bi hamilelik süreci geçirirsin umaımmmm

Kızlar merhaba öncelikle Rabbim isteyen herkese annelik nasip etsin inşallah 🤲🏻 geçen ay bir yılın sonunda testim pozitif çıktı ama kimyasal oldu. 13 eylül adet kanamam oldu 18 eylülde bitti. 25 ekim yumurtlama gördüm ve bugün 4 ekim erken gebelik testim pretictör early silik 2. Çizgi var 🥺 yine aynı şey olmaz inşallah bana dua edin.

X