- 10 Ekim 2020
- 79
- 133
- 23
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
- #5.361
Girerken ayri yakti enjekte ederken ayri eve gelirken apayrigunluk igneden haftaliga gectim diye sevinmistim ama bu sanirim bi hafta yatircak
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Girerken ayri yakti enjekte ederken ayri eve gelirken apayrigunluk igneden haftaliga gectim diye sevinmistim ama bu sanirim bi hafta yatircak
![]()
Çok sevindim hayırlı olsunIsteyen, bekleyen tüm kadınlara tanıdığım tanımadığım, burada olan olmayan Allah em hayırlı zamanda hayırlı saglikli evlat/ evlatlar versin.
Bizlere de sağlıklı gebelik, sağlıkla kucagimizda görmek nasip etsin.
Evet gercekten icim rahatladi cok sagolOlmaz canım endişelenme millet yere düşüyor olmuyor
Oh ne guzel benimde 2. Gunum bittiBugün de bittiteste son 1 gün
![]()
Çok çok sevindim.maşallsh.Allahım kurban olayım bizim de hayırlı haberlerimizi yazmayı nasip etPardon 42
Canım Kanama değilmiş o .Sanırım tahriş olmuş o bölge , sonradan anladım .Ama ara ara adet olacakmış gibi bacaklarım ağrıyor .Ve önemlisi belim ve kuyruk sokumumda bir ağrı var .İlaçlar yapar mı bilmiyorum .Önceki transferimde hiç belim ağrımamıştı . Çok sevindim..benim de kuyruk sokumum ve belim çok ağrıyor. Yatmaktan diye düşündüm ben.korkma bence.
Bi dakika sen de pazartesi transfer olmamış mıydın? Aynı gündük hatta.. yarın yapacak mısın senBugün de bittiteste son 1 gün
![]()
Inşallah canım darısı herbirinize olsun.Çok çok sevindim.maşallsh.Allahım kurban olayım bizim de hayırlı haberlerimizi yazmayı nasip et
MaşallahPardon 42
Daha kimse duymadi canmKalp atışını duyan arkadaşlar kaçıncı haftada duydunuz acaba 16 Ekim geçen hafta cuma günü karından keseyi gördük yarın gitmeyi düşünüyorum adet tarihine göre 6+3 oluyor yarın erken mi duyulur mu acaba
Hayırlı olsun tamamına ersin inşallahPardon 42
Yok canım hiçbir şey olmaz Allahın izniyleYok yok yumusak bi sekilde verdi unuttu oda ya oyle karnima birakti kumandayi sonra aaaa dedi ama is isten gecti![]()
Canım embriyo taa rahmin en içinde .O kumandadan hiç birşey olmaz , stres yapma boş yere kendineKizlar ya esim kumandayi vericekti biraz yuksekten kucagima birakti ustumde battaniye var yumusak bi sekilde dustu ama yinede o bölgeye geldi tedirgin oldumya bisey olmaz dimi![]()
Insallah canim❤Yok canım hiçbir şey olmaz Allahın izniyle![]()
Dimi dimi bende oyle dusundum sonra rahatlattim kendimiCanım embriyo taa rahmin en içinde .O kumandadan hiç birşey olmaz , stres yapma boş yere kendine
Yarın da geçsin, cumartesi yapacağım. Kızımda 6.gün test yapmıştım, değerim 25 çıkmıştı. Belki bu sefer 5.gün çıkar. Sonra her gün yaparım kan testine kadarBi dakika sen de pazartesi transfer olmamış mıydın? Aynı gündük hatta.. yarın yapacak mısın sen
Bizim anneliğimiz şimdiden başlıyor baksanaInsallah canim❤
Dimi dimi bende oyle dusundum sonra rahatlattim kendimiinsallah guzel sonuclar aliriz Allahm dusundugumuz seylere bak
![]()
Teşekkür ederim canımBisey olmaz canm korkma dikkat et sen cogalmasin ishalin su ic bol bol