- Konu Sahibi karamel Latte
- #5.381
Hayırlısı olsun canım katlanarak artsın inşallah çok sevindim senin adına48 cikti canim az once belli oldu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun canım katlanarak artsın inşallah çok sevindim senin adına48 cikti canim az once belli oldu
Ben vuruluyorum haftada bir, evet iğne progesteron ve bacakta fazla ağrı yapıyor, baş ağrısı, sıcak basması , ateş bunları yapıyor..Kizlar proluton igne olan varmi aranizda doktor ondan verdi artik haftada bir olcam bugun oldum ama cok kotu yapti beni kalcam belim cok agirdi bide kafami yastiktan kaldiramiyorum resmen bu kadar agirmi bu
Aynen doğru hatirliyosun:) valla çok tedirginim inşallah iyi ve hayirli şeyler görürümSenin yarın kese günündimi doğru hatırlıyorum m
Yarın gideceğim randevum yarın bakalım ne olacakShe nasılsın kasık ağrın var mı en zmn gidiceksin kese görmeye
tektiCanimmmm hamilesintebriklerrrrrrr tek embriyomuydu
Yanlış hatırlamıyorsam 6+5 te duymuştum kalp atışını keseyi gördükten 1 hafta sonra. Önceki gebeliğimde de aynı haftada duyulmuştuKalp atışını duyan arkadaşlar kaçıncı haftada duydunuz acaba 16 Ekim geçen hafta cuma günü karından keseyi gördük yarın gitmeyi düşünüyorum adet tarihine göre 6+3 oluyor yarın erken mi duyulur mu acaba
Gercekten oyle evetBizim anneliğimiz şimdiden başlıyor baksana![]()
Teşekkür ederim benimde yarın 1 hafta olacak keseyi göreli inşallah duyarızYanlış hatırlamıyorsam 6+5 te duymuştum kalp atışını keseyi gördükten 1 hafta sonra. Önceki gebeliğimde de aynı haftada duyulmuştu
Ayy nasil sevindimm48 cikti canim az once belli oldu
İnşallah inşallah hayırlı haberlerini paylaş lütfenAynen doğru hatirliyosun:) valla çok tedirginim inşallah iyi ve hayirli şeyler görürüm
Cokkk sağolunAyy nasil sevindimmHadi Allah tamamina erdirsin kuzummn
![]()
Hayırlı olsun canım inşallah katlanarak artar degerınPardon 42
Ay inşallah ya. Haber veririmİnşallah inşallah hayırlı haberlerini paylaş lütfenSanki ben gidiyorum he aşırı heycan yaptım resmen
![]()
Antalyadayım canm bnSağol canım.ben de tek çizgi görmekten çok korkuyorum. Psikolojimiz bozulmuş resmen. Nerdesin sen canım, hangi doktora gidiyorsun acaba?
Ben her gün 2ampül progestan vurduruyorum bendr.Mahvoluyorum.kan sulandırıcı onun yanında melek resmen. Kalçanın üzetine yatamıyorum oturamıyorum...Ben vuruluyorum haftada bir, evet iğne progesteron ve bacakta fazla ağrı yapıyor, baş ağrısı, sıcak basması , ateş bunları yapıyor..
Ben de hamile kalırsam inşaallah söyleyeyim doktoraAntalyadayım canm bn
MukemmelKızlar ben dün öğlen 12 de kan vermiştim 80 çıktı değer. bu akşam 1 saat önce iğneye gittiğim için eşim şimdi verelim dedi. Kan verdim 207 çıktı nasıl sizce?