• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

E taMam ozaman hic kötu düsünme canm hayırlı olsun 🥰 saglikla devami gelsin insallah
Doktorum cevap verene kadar bir sürü şey geçti aklımdan hep iki kat artması lazım demişlerdi o yüzden canım Amin inşallah canım Rabbim sana da hazır hissettiğinde hayırlı sağlıklı bir hamilelik ve devamında evlat nasip etsin inşallah birbirimizi tanımasak dualarımdasın hep

Doktorum cevap verene kadar bir sürü şey geçti aklımdan hep iki kat artması lazım demişlerdi o yüzden canım Amin inşallah canım Rabbim sana da hazır hissettiğinde hayırlı sağlıklı bir hamilelik ve devamında evlat nasip etsin inşallah birbirimizi tanımasak dualarımdasın hep
Ah canim benim Allah razi olsun 🥰 insallah cok tesekkur ederim🥰
Hic korkma olacagi varsa olur saglikli bi sekilde devam etsin gebeligin hep pozitif dusunmeye calis dua et bolbol

Kızlar merhaba ben tekrar transfer yaptırmıştım 12. Günde beta hcg 102 çıkmıştı 14. Gün 171 çıktı normal mi sizce iki katı olmayınca biraz üzüldüm
canım %60 beklenıyor artıs senınkı yeterlı üzülmene gerek yok. 3.kez tekrar kan ver ıstersen endişe etme

Ah canim benim Allah razi olsun 🥰 insallah cok tesekkur ederim🥰
Hic korkma olacagi varsa olur saglikli bi sekilde devam etsin gebeligin hep pozitif dusunmeye calis dua et bolbol
🥰🥰 orası öyle canım ama insan elinde olmadan korkabiliyor Rabbime dua ediyorum başka da bişey gelmiyor elimden çok teşekkür ederim 🙏🏻

Cnm senin kaçıncı haftan çok yeniyse yerleşme kanaması dır o yerleşme kanaması en 1 ped dolduracak kadar görülse bile sıkıntı olmaz. Gönlünü ferah tut. Ben iki oğlumda 5 6 7 haftalar arasında gördüm.
Bende bugun 1 ped dolduracak sekilde kanama yasadm yarin dr gidicem cok korkuyorum.. beta 16 bin vajinal baktiramadm vajinismusum, karindan goremedi keseyi. Hala umut var mi sizde kanama yasadim yazmissiniz cok korkuyorum

Merhaba kızlar bende sizinle ekim 2020 de transfer olmuştum ve negatif sonuç almıştım beklemeden ilk adetle tekrar başlamıştım tedaviye çok şükür bu sefer yavrum bana tutundu inşallah sizin bebeklerinizde sağlıkla gelsinler Rabbim isteyen uğrunda çok emekler veren insanların gönlüne göre versin inşallah

Merhaba kızlar bende sizinle ekim 2020 de transfer olmuştum ve negatif sonuç almıştım beklemeden ilk adetle tekrar başlamıştım tedaviye çok şükür bu sefer yavrum bana tutundu inşallah sizin bebeklerinizde sağlıkla gelsinler Rabbim isteyen uğrunda çok emekler veren insanların gönlüne göre versin inşallah
Cok sevindim canim benim. Gebeligin saglikla ilerlesin insallah

Ben 3 aylik bebegimi kaybettim malesef canim anensefali sendromlu oldugu goruldu ve gebeligi sonlandirdik
çok üzüldüm rabbim sabır versin canım benimde yaşım 39 bu hafta ense ve buruna bakacaklar yurt dısına kan gönderiliyormuş doktor onu yaptırın dedi ama ense kalınlıgından sonra karar vericez bende endişeleniyorum senın yaşın kaçtı canım genetikmi acaba

çok üzüldüm rabbim sabır versin canım benimde yaşım 39 bu hafta ense ve buruna bakacaklar yurt dısına kan gönderiliyormuş doktor onu yaptırın dedi ama ense kalınlıgından sonra karar vericez bende endişeleniyorum senın yaşın kaçtı canım genetikmi acaba
Sagol canim 24 yasindayim.
Hayir genetik ve kalitsal degilmis. malesef her gebenin basina gelebilecek bi durummus bize denk gelmis. Bikere olduysa bidaha tekrarlamaz dedi profesör doktor.
Genetige giden embriyolarda bile ortaya cikmazmis genetik bi hastalik olmadigi icin.

Sagol canim 24 yasindayim.
Hayir genetik ve kalitsal degilmis. malesef her gebenin basina gelebilecek bi durummus bize denk gelmis. Bikere olduysa bidaha tekrarlamaz dedi profesör doktor.
Genetige giden embriyolarda bile ortaya cikmazmis genetik bi hastalik olmadigi icin.
rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah canım vakti geldiğinde

Kan testi veriyorsunuz. Nk hücrelerinize bakıyorlar. Benim ikinci tedavi sonrası bakılmışti yüzde üç ile normal değerin üstü gelmişti buna bağlanmıştı. Üçüncü tedavi için gittiğim merkez biz bağışıklıga çok iyi embriyo transferi yapılıp ve bunu birkaç kez tekrarlayınca bakıyoruz demişti. Benim ilk iki vasat embriyolardi. Ama sizdeki durum benim merkezin bahsettiği gibi iyi ama tutmuyor. Bence yaptırın testleri formda bu değeri yüksek olupta düşüren bir arkadaş ile konuşmuştum sonra gebe kalmış. 6 7 aylık Bir ilaç tedavisi düşürdük demişti. Vücut embriyoyu düşman olarak görüp antikorlari harekete geçirip onu yok etmek için savaş açıyor.
Canım bu NK testini bir kan testi ile yapıyorlar birde rahim iç dokusundan (endometrium) olarak yapılıyormuş.
Siz nerde ve kaç paraya yaptırdınız? Sonuç kaç günde çıktı?
Bizimde sebepsiz infelite, hormonlar v s herşey çok iyi ama 2 aşılama 1 tüp bebek negatif, bencede artık nk testi yaptırma zamanım geldi.

Canım bu NK testini bir kan testi ile yapıyorlar birde rahim iç dokusundan (endometrium) olarak yapılıyormuş.
Siz nerde ve kaç paraya yaptırdınız? Sonuç kaç günde çıktı?
Bizimde sebepsiz infelite, hormonlar v s herşey çok iyi ama 2 aşılama 1 tüp bebek negatif, bencede artık nk testi yaptırma zamanım geldi.
Kanda alındı canım. 2018 yazı Ankara da tüp bebek tedavisi de yapan bir merkezin özel lab alındı. Sonuç iki üç haftaya çıktı . İki test yapıldı 600 lira sanırım vermiştik.

Back