- 4 Eylül 2020
- 2.159
- 2.526
- 83
- 39
- Konu Sahibi karamel Latte
- #19.821
Amin canım inşallahÇok teşekkür ederim inşallah sağ salim kucağına alırsın sende çok güzel çok rahat doğumun olsun inşallah sağlıkla gelsin miniğin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallahÇok teşekkür ederim inşallah sağ salim kucağına alırsın sende çok güzel çok rahat doğumun olsun inşallah sağlıkla gelsin miniğin
Amin canım benim.Onlar iyi olsun da rahatlık arayamiyor insan artık doğduğu andan itibaren onlar rahatsa sende rahat oluyorsun artık çok garip bı duygu Allah'ım isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah bekletmesin kimseyi
Hadi gözun aydın arkadasım ah benim gebeliğimde devam etse demek benim dogumda yakındı seninle aramizda iki gün vardı cünkü dua et banada seneye bu zaman doğurıyımKızlar doğumum pazartesi insaAllah. 37+2 de olacak. Suyu kalmadığı için daha bekletmeyelim dedi
Bu sayfaya her baktığımda ben de aynını düşünüyorum ilknurla aynı gündü transferimiz nefesi yokmus demek. İnşallah ben de sağlıcakla kucağıma alırım sen de seneye bu zamanlar doğum yaparsın yasnaz aminHadi gözun aydın arkadasım ah benim gebeliğimde devam etse demek benim dogumda yakındı seninle aramizda iki gün vardı cünkü dua et banada seneye bu zaman doğurıyım
Sagol canm amin inşallahBu sayfaya her baktığımda ben de aynını düşünüyorum ilknurla aynı gündü transferimiz nefesi yokmus demek. İnşallah ben de sağlıcakla kucağıma alırım sen de seneye bu zamanlar doğum yaparsın yasnaz amin
Hiç şimdi minnoş olduğuna bakma annesi. Benim kızim 46 cm 2500 Gr doğdu. Şimdi ikiz erkek kardeşinden sadece üç cm kısa. Yaşıtı olan erkek bebeklerden bile uzun sağlıkla büyüt canımBen dün doğum yaptım 39+3 de plasenta kireçlenmisti doktor suni sanciyla doğar kafasının pozisyonu aşağida olması çok iyi dedi dün sabah 9.30 da suni sancı almaya başladım 13.55 de 3010 Gr 46 cm normal doğumla doğdu minnoş kızım inşallah kolay doğumlarınız olur sağlıkla kucağına alırsınız bebeğinizi
İnsaAllah canım benim. Rabbim gönlündekinin en güzelini nasip etsin. Doğuma girince de dua edeceğim. Hep aklımdasın zaten Her imtihanın sonu güzel oluyor emin ol bende çok imtihanlar dan geçerek bu duyguları yaşadım. 5 yıl olmadığı için hep düştüğü için sürekli ağlıyordum. Sen çok güçlüsün o konuda. İnsaAllah olucak ben inanıyorumHadi gözun aydın arkadasım ah benim gebeliğimde devam etse demek benim dogumda yakındı seninle aramizda iki gün vardı cünkü dua et banada seneye bu zaman doğurıyım
Merhabalar :) dilerim iyisinizdr forumda gezerken yazdıgınızı okudum kan sulandırıcı kullandınız mı peki bende de aynı durum var ama dr lar konuyla ilgili bölünmüş durumda :/Ben mthfr 677 homozigotum, israrla hic bir doktor bana kan sulandirici vermiyor, bakalim Allah sonumuzu hayir etsin
Çok teşekkür ederim eşimin içi rahatlayacak sizin bebisleriniz de sağlıkla buyusunler inşallahHiç şimdi minnoş olduğuna bakma annesi. Benim kızim 46 cm 2500 Gr doğdu. Şimdi ikiz erkek kardeşinden sadece üç cm kısa. Yaşıtı olan erkek bebeklerden bile uzun sağlıkla büyüt canım
Hep aklımda dualarimdasin hayırlı hamilelik hayırlı doğum nasip olsun Allah'ım çok bekletmesin İnşallah sağ salim kucağına alip kavuşmayı nasip etsinHadi gözun aydın arkadasım ah benim gebeliğimde devam etse demek benim dogumda yakındı seninle aramizda iki gün vardı cünkü dua et banada seneye bu zaman doğurıyım
Ah canımm Allah razı olsun aminHep aklımda dualarimdasin hayırlı hamilelik hayırlı doğum nasip olsun Allah'ım çok bekletmesin İnşallah sağ salim kucağına alip kavuşmayı nasip etsin
Bende inanıyorm kuzum olacak elbet pes etmiyorum. Allah razı olsun dualarınız cok önemli benim içinİnsaAllah canım benim. Rabbim gönlündekinin en güzelini nasip etsin. Doğuma girince de dua edeceğim. Hep aklımdasın zaten Her imtihanın sonu güzel oluyor emin ol bende çok imtihanlar dan geçerek bu duyguları yaşadım. 5 yıl olmadığı için hep düştüğü için sürekli ağlıyordum. Sen çok güçlüsün o konuda. İnsaAllah olucak ben inanıyorum
İnşallah canım hayırlısıyla saglıkla sıhhatle al kucağınaKizlar uzun aradan sonra herkese selam doguranlara kocaman bir masallah dilerim Allah saglikla buyutmesi nasip etsin benim bugun 38+4. Normal dogum icin bekliyoruz insallah hersey yolunda giderse hersey hazir ama ben hala bir cok sey eksikmis gibi hissediyorum ilk cocuk olunca boyle oluyor demek ki... @Yasnaz senin de guzel haberlerini alacagiz Allahin izniyle
Amin canim insallah. Sen de durumlar nasil surece ne zaman baslamayi dusunuyorsunuzİnşallah canım hayırlısıyla saglıkla sıhhatle al kucağına
Eylülde başlamayı düşünüyoruz canım bi aksilik cıkmazsa inşallahAmin canim insallah. Sen de durumlar nasil surece ne zaman baslamayi dusunuyorsunuz
Ay o bana da oluyordu biliyormusun sanki herşey yarimmis gibi bir his oluyor insanın icinde. Ama şuan doktor gün verdi ya hiç umrumda değil. Eksik de yok ama olsada takmıyorum inan .Kizlar uzun aradan sonra herkese selam doguranlara kocaman bir masallah dilerim Allah saglikla buyutmesi nasip etsin benim bugun 38+4. Normal dogum icin bekliyoruz insallah hersey yolunda giderse hersey hazir ama ben hala bir cok sey eksikmis gibi hissediyorum ilk cocuk olunca boyle oluyor demek ki... @Yasnaz senin de guzel haberlerini alacagiz Allahin izniyle
Hadi insallah hersey cok guzel olacakEylülde başlamayı düşünüyoruz canım bi aksilik cıkmazsa inşallah