• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Kızlar doğumum pazartesi insaAllah. 37+2 de olacak. Suyu kalmadığı için daha bekletmeyelim dedi
Hadi gözun aydın arkadasım ah benim gebeliğimde devam etse demek benim dogumda yakındı 🥲 seninle aramizda iki gün vardı cünkü 😌 dua et banada seneye bu zaman doğurıyım 🥰

Hadi gözun aydın arkadasım ah benim gebeliğimde devam etse demek benim dogumda yakındı 🥲 seninle aramizda iki gün vardı cünkü 😌 dua et banada seneye bu zaman doğurıyım 🥰
Bu sayfaya her baktığımda ben de aynını düşünüyorum ilknurla aynı gündü transferimiz nefesi yokmus demek. İnşallah ben de sağlıcakla kucağıma alırım sen de seneye bu zamanlar doğum yaparsın yasnaz amin🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Ben dün doğum yaptım 39+3 de plasenta kireçlenmisti doktor suni sanciyla doğar kafasının pozisyonu aşağida olması çok iyi dedi dün sabah 9.30 da suni sancı almaya başladım 13.55 de 3010 Gr 46 cm normal doğumla doğdu minnoş kızım ☺️ inşallah kolay doğumlarınız olur sağlıkla kucağına alırsınız bebeğinizi🙏
Hiç şimdi minnoş olduğuna bakma annesi. Benim kızim 46 cm 2500 Gr doğdu. Şimdi ikiz erkek kardeşinden sadece üç cm kısa. Yaşıtı olan erkek bebeklerden bile uzun 🤭 sağlıkla büyüt canım ❤️🧿

İnsaAllah canım benim. Rabbim gönlündekinin en güzelini nasip etsin. Doğuma girince de dua edeceğim. Hep aklımdasın zaten 🤗 Her imtihanın sonu güzel oluyor emin ol bende çok imtihanlar dan geçerek bu duyguları yaşadım. 5 yıl olmadığı için hep düştüğü için sürekli ağlıyordum. Sen çok güçlüsün o konuda. İnsaAllah olucak ben inanıyorum

Ben mthfr 677 homozigotum, israrla hic bir doktor bana kan sulandirici vermiyor, bakalim Allah sonumuzu hayir etsin🤲🏼
Merhabalar :) dilerim iyisinizdr forumda gezerken yazdıgınızı okudum kan sulandırıcı kullandınız mı peki bende de aynı durum var ama dr lar konuyla ilgili bölünmüş durumda :/

Hiç şimdi minnoş olduğuna bakma annesi. Benim kızim 46 cm 2500 Gr doğdu. Şimdi ikiz erkek kardeşinden sadece üç cm kısa. Yaşıtı olan erkek bebeklerden bile uzun 🤭 sağlıkla büyüt canım ❤️🧿
Çok teşekkür ederim eşimin içi rahatlayacak ☺️ sizin bebisleriniz de sağlıkla buyusunler inşallah 😍

Hep aklımda dualarimdasin hayırlı hamilelik hayırlı doğum nasip olsun Allah'ım çok bekletmesin İnşallah sağ salim kucağına alip kavuşmayı nasip etsin 😍

İnsaAllah canım benim. Rabbim gönlündekinin en güzelini nasip etsin. Doğuma girince de dua edeceğim. Hep aklımdasın zaten 🤗 Her imtihanın sonu güzel oluyor emin ol bende çok imtihanlar dan geçerek bu duyguları yaşadım. 5 yıl olmadığı için hep düştüğü için sürekli ağlıyordum. Sen çok güçlüsün o konuda. İnsaAllah olucak ben inanıyorum
Bende inanıyorm kuzum olacak elbet pes etmiyorum. Allah razı olsun dualarınız cok önemli benim için ❤️

• Beğen
Reactions: Z P
Kizlar uzun aradan sonra herkese selam 😊 doguranlara kocaman bir masallah dilerim Allah saglikla buyutmesi nasip etsin🙏🙏 benim bugun 38+4. Normal dogum icin bekliyoruz insallah hersey yolunda giderse🙏🙏 hersey hazir ama ben hala bir cok sey eksikmis gibi hissediyorum🙈🙈 ilk cocuk olunca boyle oluyor demek ki... @Yasnaz senin de guzel haberlerini alacagiz Allahin izniyle🙏

Kizlar uzun aradan sonra herkese selam 😊 doguranlara kocaman bir masallah dilerim Allah saglikla buyutmesi nasip etsin🙏🙏 benim bugun 38+4. Normal dogum icin bekliyoruz insallah hersey yolunda giderse🙏🙏 hersey hazir ama ben hala bir cok sey eksikmis gibi hissediyorum🙈🙈 ilk cocuk olunca boyle oluyor demek ki... @Yasnaz senin de guzel haberlerini alacagiz Allahin izniyle🙏
İnşallah canım 🥰 hayırlısıyla saglıkla sıhhatle al kucağına 💕

Ay o bana da oluyordu biliyormusun sanki herşey yarimmis gibi bir his oluyor insanın icinde. Ama şuan doktor gün verdi ya hiç umrumda değil. Eksik de yok ama olsada takmıyorum inan .

Back