- 5 Aralık 2018
- 1.692
- 2.148
- 83
- 34
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #18.201
Insallah canim Allahim isteyen herkese nasip etsin. Cok zor gunler yasadik bu gunleri gorebilmek icinAy cok guzel hadi gozun aydindarisi bana insallah dua et ❤
Yaaaa Gözün aydınsağlıkla kucağına al inşallah
Aminn canim insallah hepimize olsunYaaaa Gözün aydınsağlıkla kucağına al inşallah
Sorma canim o kadar gergindim ki giderken sonra izleyince gozlerim doldu doktor konusuyor anlatiyor agzimi acip bisey bile diyemedim izlemektenAyy canim benim cok sevindimmm masAllaaah
Darisi bizlere olsun insAllaah
Ya burdan okuyunca benide heyecan basiyor, Cumartesi bi gelse artikkkKalp atisi kacti canim soyledi mi?
Hayy masAllaah yaa tabiki tarifi olmayan duygular bunlarSorma canim o kadar gergindim ki giderken sonra izleyince gozlerim doldu doktor konusuyor anlatiyor agzimi acip bisey bile diyemedim izlemektenallahim sizlere de nasip etsin. Bu sefer kalp atisi 159 cikti. Oncekilerde 170 cikiyordu
Yaa çok sevindim cnm benmki de el sallıyor ne gulduk sağ elini de altına almış göstermedi doktor cinsiyeti biraz zor goruruz hiç izin vermiyor dediKizlarrr doktordan ciktim. Cok sukurrr bebisi gorduk kocaman olmusssyine kipir kipirdii cok hareketliydii. Detayli ultrason yapildi. Doktor heryerini olctu bakti. Cok sukur bir sikinti yok dedi. Hersey cok guzelmis bacak arasini gosterdii pipisini gordukk erkek annesi olacagim insallahh
Ee en sonki gittiğin doktor ne dedi peki senin için belki izin kullanmazKız buldum başka doktor hastane ama doktor bir ay raporlu kesin covit oldu tamamda benm kontrolüm var her seferinde başka doktora mi gidecem eski doktoruma gittim oda haftada bir izinli onun zevkine göre ben randevu mu ayarlayacam bu üçüncü doktor dedim karar verin izinli olacaksınız sürekli gelmeyeyim
Bende bugün gittim kalbi 170 boyu 4.3 cm dediSorma canim o kadar gergindim ki giderken sonra izleyince gozlerim doldu doktor konusuyor anlatiyor agzimi acip bisey bile diyemedim izlemektenallahim sizlere de nasip etsin. Bu sefer kalp atisi 159 cikti. Oncekilerde 170 cikiyordu
Gittiğim doktor tatlı iyi geldi ne yapacağımi şaşırdım amaEe en sonki gittiğin doktor ne dedi peki senin için belki izin kullanmazŞanssız bacım Benim doktorumda randevu bulmak zor oluyor. Koca hastanede bir tane kadın doğumcu var
İkinci gidişimde tehtit etmiştim sana tatlı falan yok gosterceksin dedim sanırım o etkili olduAaa demekki tatlı yemekte tam çözüm değil kendi göstereceği varsa gösteriyor
Ay minnos yaa bizimki pat diye acti hemen pipiyiYaa çok sevindim cnm benmki de el sallıyor ne gulduk sağ elini de altına almış göstermedi doktor cinsiyeti biraz zor goruruz hiç izin vermiyor dedi
Bugün baktık şimdide bacak bacak üstüne atmış yatıyor ne rahatına düşkün anası gibi ben cinsiyeti çok zor ogrenecem bu gidişleAy minnos yaa bizimki pat diye acti hemen pipiyi
Hadi hayırlısı olsun inşallah canım rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin..Kizlarrr doktordan ciktim. Cok sukurrr bebisi gorduk kocaman olmusssyine kipir kipirdii cok hareketliydii. Detayli ultrason yapildi. Doktor heryerini olctu bakti. Cok sukur bir sikinti yok dedi. Hersey cok guzelmis bacak arasini gosterdii pipisini gordukk erkek annesi olacagim insallahh
Amin canim darisi sana da insallahhHadi hayırlısı olsun inşallah canım rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin..Kaç haftada gösterdi acaba?
Ben de pazartesiye randevu aldım ikili test için peritinoloji ye.. 12+5 olacağım o zamana.. İnşallah benimki de gösterir
Ben 12+4’te gordum canim pozisyonu iyi olursa seninki de gosterir. Detayli usg mi yaptiricaksin?Ya cinsiyet öğrenme günlerine gelebildik çok şükür, hâlâ inanamiyorummgözünüz aydin kızlar, okudukça heyecanlandım. salı günü bizimki de gösterir mi acaba
Benim belim hic agirmiyor ama karin agrilarimin gunlerine hic dikkat etmemisimKizlar normalde olmasi gereken yumurtlama donemlerinde bel agrisi olurmu ya adet gunleri geldiginde kasiklarim agriyoduda bu ay yumrutlama doneminde bel agrimda cok fazla olmaya basladi
Bende adet takvimini kaldirmistim bugun cok fazla agirinca merak ettim tekrar yukleyip baktim su an adet dönemindeyim ve bugun yumurtlama gunu olarak gozukuyo biraz baktim siddetli agri tehlikeli olabilir yaziyo o kadar dayanilmaz bi agrim yok cok sukur ama artmaz insallah dahaBenim belim hic agirmiyor ama karin agrilarimin gunlerine hic dikkat etmemisim
Canım senin ikizler arasında zar var mı doktor ne diyorCinsiyeti insan merak ediyor tabi ama çokça önemli mi bilemiyorum.
Bir tanesi sürekli oynuyordu. Diğer hiç yerinde kıpırdamadı...
Ultrason da ense kalınlığına bakacaklar hareket etmediği için atıştırmalık birşeyler yememi istediler.
Beyefendinin keyfi için bekledik resmen :)
Ama oynaması falan herseyi unutturuyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?