- 10 Ağustos 2019
- 1.502
- 1.798
- 133
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #1.701
Bende aynı durumdayım arkadaşım şuan 4. Transferimin bekleme aşamasındayım nedensiz sebepsiz diyorlar sorunumuz tüplerim kapalı sadece bu ama olmayınca olmuyor aynen nasip kesinlikleBizimde şaşırdı herşey iyiydi en iyisi o gün sendin dedi gebe gözüyle baktm ben sana dedi. Dedi de dedi ama Allah nasip etmedi verecek sınavımz çekecek çilemz varmış daha napalm
benim sonucum negatifBenim de bu şekilde hiç geri gelmiyor du canım.
Napalim artik mecbur bunu kullanicaz yageri gelsedr artik alacagi progestani aliyodur bence vucut sıknti yapma
Bozma moralini muhtemelen benim de negatif kendimizi toplayacağız ve yeniden deneyeceğiz hayırlısı olsunbenim sonucum negatif
Ben de fitil kullaniyorum, benimki de tuvalete gidincce geri geliyor. Bir de ara ara boyle cok cok az kirmizi kahverengi gibi bisi geliyor.Kızlar bugün progestanı fitil olarak kullanmaya başladım 4 gindür crinone jel kullanıyordum ilk defa progestan kullanıyorum 2 tane vajinal uyguladım ama iç çamaşıra tortu olarak geri gelmiş normal mi bu ????sabah 2 akşam 2 uygulayacağım bu arada.
benim sonucum negatif
NAsıl geçti canım transferin o an herşey aklından gidiyorAy gozlerim doldu mesajini okurkencok tesekkur ederim. Cok heyecanli ve gerginim. Sözde dualar okuyacaktim okuyamiyorum oyle gerginim
AA az kalmış canım@Yasnaz kuzum transfer tarihim netlesti 15 ekim
Gözün aydın canım allah kucağına almayı nasip etsinTeşekkür ederiminşallah haftaya keseyi göreceğiz bugün kan verdim beta HCG 2 ye katlanmış
Daha iyisi olacak uzulmebenim sonucum negatif
bu 3.dü dondurulmuşum kalmadısıkma canını desemde üzüleceksin biliyorum ama biran önce ayağa kalk biraz kafanı dinle yeniden başla pes etmek yok güçlü olacağız arkadaşım ❤
inşaallah canımDaha iyisi olacak uzulme
inşaallah sizin pozitiftirBozma moralini muhtemelen benim de negatif kendimizi toplayacağız ve yeniden deneyeceğiz hayırlısı olsun
Inşallah pozitif olur bu sefer hepmz aynı durumdayz. Nedensiz bişey yok bence nedenini bulamayan doktorlar var. Eğer tek sorun tüpler kapalı olmasiysa tüpleri histeroskopi ile açtırn hiç tüp bebekle ugrasmayn eşinizin de sperm değerlerinde sorun yoksa sizin tüpler açıldığında zaten doğal yoldan gebe kalrsnz neden bu kadar ugrastnz tüp bebeklerleBende aynı durumdayım arkadaşım şuan 4. Transferimin bekleme aşamasındayım nedensiz sebepsiz diyorlar sorunumuz tüplerim kapalı sadece bu ama olmayınca olmuyor aynen nasip kesinlikle
Tüpler laparoskopi ile açılıyor ama %100 açılmıyor diye biliyorum çok ince bir yapı olduğu için açma garantisi verilmiyor malesefInşallah pozitif olur bu sefer hepmz aynı durumdayz. Nedensiz bişey yok bence nedenini bulamayan doktorlar var. Eğer tek sorun tüpler kapalı olmasiysa tüpleri histeroskopi ile açtırn hiç tüp bebekle ugrasmayn eşinizin de sperm değerlerinde sorun yoksa sizin tüpler açıldığında zaten doğal yoldan gebe kalrsnz neden bu kadar ugrastnz tüp bebeklerle
İnşallahInşallah pozitif olur bu sefer hepmz aynı durumdayz. Nedensiz bişey yok bence nedenini bulamayan doktorlar var. Eğer tek sorun tüpler kapalı olmasiysa tüpleri histeroskopi ile açtırn hiç tüp bebekle ugrasmayn eşinizin de sperm değerlerinde sorun yoksa sizin tüpler açıldığında zaten doğal yoldan gebe kalrsnz neden bu kadar ugrastnz tüp bebeklerle
Amin çok teşekkür ederimGözün aydın canım allah kucağına almayı nasip etsin
Anladm canm yinede az da olsa açılsa belki doğal yoldan olur bence deneyin açtırmayi tüp bebek tedavisi çok pahalı hemde yipratcii vi süreç umarm bu sefer olurTüpler laparoskopi ile açılıyor ama %100 açılmıyor diye biliyorum çok ince bir yapı olduğu için açma garantisi verilmiyor malesef
Sİl baştan kendini hazır hissedince başla canım benımde 4. Transferim beklemedeyim inşallah sende o gücü kendinde bulunca başlıyacaksınbu 3.dü dondurulmuşum kalmadı
sanmiyorumSİl baştan kendini hazır hissedince başla canım benımde 4. Transferim beklemedeyim inşallah sende o gücü kendinde bulunca başlıyacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?