- 31 Temmuz 2017
- 994
- 557
- 103
- 41
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #15.801
Zaten cok su ictigimiz icin dakka basi kalkiyosun tuvalete
Ben her saat kalktim bi 5 10 dakka yurudum yavas yavas bidaha oturdum bazen gittim mutfakta masada oturdum o sekilde gecti gunlerm
Insallah canim Allah razi olsunBen de şimdiden içiyorum ve çok zor oluyor hele is yerinde.. Su alıyorum diyorlar ne çok içiyorsun.. tuvalete gidiyorum bisey demiyorlar ama kesin bu kadın da amma tuvalete gidiyo diyolardir ben de senin gibi yapayım canım inşallah benim de olumlu olur senin gibi.. inşallah önce sen sonra ben sağlıkla alırız Bebislerimizi kucağımıza
Valla bende hususi doktoruma dedimki hocam eşim burdayken konuşun beni 12 gün boyunc yatağa baglamasinlar. Benim okula gitmem lazım dedim. Yurumemde taksiye binmemde bir sakınca var mı dedim yok dedi istediğin gibi gidebilirsin dediSenin eşin iyiymiş canım. Benimki diyo öyle yatmak yok Bi kaç gün dinlendirsin sonra normal hayatına dönersin diyo malesef.. Doktor da çünkü öyle söyledi. Onu da kendine sebep gösterip öyle diyor. Yoksa benim fikrim de dinlenmek faydalı.. Çünkü düşük riski olduğunda o zaman niye dinlen diyorlar ki?
İnşallah canım çok sağolMerhaba canım.insaAllah sağ salim transferini olursun. Hayırlısıyla evladın tutunur sana. Hastanede transfer sonrası 1 saat anca yatabildim. Eve geldim oğlum iki dakika yatırmadi hep ayaktaydim. 2 gün yemek yapmadım sonraki günlerde evinde topladım yemek de yaptım cocugumlada ilgilendim. Rabbim vericekse her türlü nasıl ediyor. Bu dönemde sadece evi süpürme ittirme yapma yani. Bide Viledayi sıkmaya çalışırken Kasık agrisi oluyor onuda yapmamaya çalış.
Sağol canım Allah senden de razı olsunInsallah canim Allah razi olsun
Evet canım kesinlikle öyle karnına baskı olmasın oturdugun yerden çamaşır katlamanin zararı olmazİnşallah canım çok sağolinşallah ben de senin gibi pozitif sonuca ulaşırım. Senin de sağlıkla bebisini almanı nasip etsin allahım inşallah sanırım ilk Bi kaç gün önemli.. Sonrasinda da dikkat ederek rutin hayata dönmek mantıklı gibi.. Önemli olan karın bolgesini kastirmamak sanırım
Eşim bana dokuz gün müsaade etse valla başka bisey istememValla bende hususi doktoruma dedimki hocam eşim burdayken konuşun beni 12 gün boyunc yatağa baglamasinlar. Benim okula gitmem lazım dedim. Yurumemde taksiye binmemde bir sakınca var mı dedim yok dedi istediğin gibi gidebilirsin dedi9.cu günü okula gittim Allah a şükür bir sorun olmadiz
Zaten bisey olacagindan degil canm ilk 3 gun onemli ama psikolojikmen acaba sunu yapmasaydim olurmuydu bunu yapmasaydim olurmuydu dememek icin.Valla bende hususi doktoruma dedimki hocam eşim burdayken konuşun beni 12 gün boyunc yatağa baglamasinlar. Benim okula gitmem lazım dedim. Yurumemde taksiye binmemde bir sakınca var mı dedim yok dedi istediğin gibi gidebilirsin dedi9.cu günü okula gittim Allah a şükür bir sorun olmadiz
Eğilmek doğrulamak vs sakıncalı mi peki acaba? Mesela bulaşık makinasina egilsem falan?Evet canım kesinlikle öyle karnına baskı olmasın oturdugun yerden çamaşır katlamanin zararı olmaz
Valla karistirma herseyine ya canin nasil isterse oyle davran bak gor cok hassas bi donem oluyo ne olucak ne biticek diye dusunmek yiyo bitiriyo insani ne demek isine don diyecek birak canin ne zaman isterse ozaman donersin hic tartismayada girme benceEşim bana dokuz gün müsaade etse valla başka bisey istememama biliyorum ki dördüncü günü hadi kalk işine dön diyecek.. Yemek vs beklentiye girecek.. Yapmasam eminim tartisicaz ve beni sinir edecek.. İnşallah tutunur da o haklı çıkar..
Evet ben mesela oğlumla falan ilgilendim ama kendimi yormadan yani hiç pişman olcagim bişey yapmadım şükür. Hep dikkat ettim ama hasta gibide yatmadım. Oğlumda ben 12 gün boyunca hiç kalkmadan yattım. 3 ay hiç yemek temizlik yapmadım,Zaten bisey olacagindan degil canm ilk 3 gun onemli ama psikolojikmen acaba sunu yapmasaydim olurmuydu bunu yapmasaydim olurmuydu dememek icin.
Ben her denememde ayni sekilde yaptim ilki tutmadi cok kabizlik yasadim ondan dolayi oldugunu dusunuyorum digerleride tuttu . Maksat psikolojiyi rahatlatmak
Çok su içiyorum. Beslenmeye de dikkat etmeye çalışıyorum ama ben de çok yatkinim kabızlığa..stresle beraber olacak gibi geliyor. İşte dediğin gibi ilk günler önemli ama sonradan neden yatmadım demeyim istiyorum.Zaten bisey olacagindan degil canm ilk 3 gun onemli ama psikolojikmen acaba sunu yapmasaydim olurmuydu bunu yapmasaydim olurmuydu dememek icin.
Ben her denememde ayni sekilde yaptim ilki tutmadi cok kabizlik yasadim ondan dolayi oldugunu dusunuyorum digerleride tuttu . Maksat psikolojiyi rahatlatmak
Ya benim kasıklarım ağrıyordu hala da ağrıyor ben çok eğilmedim açıkçası. Halada çok egilemiyorum. Ama doktorum bana bişey olma demistiEğilmek doğrulamak vs sakıncalı mi peki acaba? Mesela bulaşık makinasina egilsem falan?
Sen tecrubeli oldugun icin ve geride bir evladin oldugu icin daha rahattin canim bizler okadar olamadik.Evet ben mesela oğlumla falan ilgilendim ama kendimi yormadan yani hiç pişman olcagim bişey yapmadım şükür. Hep dikkat ettim ama hasta gibide yatmadım. Oğlumda ben 12 gün boyunca hiç kalkmadan yattım. 3 ay hiç yemek temizlik yapmadım,
Zaten ona söylemeden izin alacağımValla karistirma herseyine ya canin nasil isterse oyle davran bak gor cok hassas bi donem oluyo ne olucak ne biticek diye dusunmek yiyo bitiriyo insani ne demek isine don diyecek birak canin ne zaman isterse ozaman donersin hic tartismayada girme bence
Sakin iknma olmasin ilk 3 gun cok dikkat et ben ilk denemem de bu hatayi yaptim.Çok su içiyorum. Beslenmeye de dikkat etmeye çalışıyorum ama ben de çok yatkinim kabızlığa..stresle beraber olacak gibi geliyor. İşte dediğin gibi ilk günler önemli ama sonradan neden yatmadım demeyim istiyorum.
Öyle de tutuyor demek ki öyle de.. Ama işte benim psikolojim de şu an olumsuz olursa sonradan keşke yatsaydım dememek için.. Pozitif olduğunu anlasam sonra zaten kalkarım kendim de duramamEvet ben mesela oğlumla falan ilgilendim ama kendimi yormadan yani hiç pişman olcagim bişey yapmadım şükür. Hep dikkat ettim ama hasta gibide yatmadım. Oğlumda ben 12 gün boyunca hiç kalkmadan yattım. 3 ay hiç yemek temizlik yapmadım,
AferinZaten ona söylemeden izin alacağımmecbur evde durunca da kalk işe git diyemez nasılsa.. Evde de en fazla makinayi doldurur boşaltır yemek yaparım.
Beni tedirgin eden de o.. Yukarıdan bisey almak veya biseye eğilmek.. Yoksa hasta gibi ben de yatmak istemem..Ya benim kasıklarım ağrıyordu hala da ağrıyor ben çok eğilmedim açıkçası. Halada çok egilemiyorum. Ama doktorum bana bişey olma demisti
Bence de yıllardır koşturuyorum Bi on gün de tatil yapayım artıkSen tecrubeli oldugun icin ve geride bir evladin oldugu icin daha rahattin canim bizler okadar olamadik.
10 gun tatil yapmaktan kimseye zarar gelmez yatsin keyif yapsin ben daha yeni yeni yemek yapiyorum valla
İnşallah canım işte ben normalde bile çok rahat çıkamıyorum. Kefir kendim mayaliyorum bir haftadır sürekli içiyorum. Dediğin gibi sabahları da kayısı yapayım.Sakin iknma olmasin ilk 3 gun cok dikkat et ben ilk denemem de bu hatayi yaptim.
Transfer oncesi kefir icmeye zeytinyag icmeye basla sonrada hergun ic hergun 1 tane activia ye sabahlari ac karnina kuru incir gun kurusu bunlari tuket ustune ılık su ic
Eşim koymaz işte malum sebepten de artık elimde yıkarım dediğin gibi..Aferin
Makinede bosaltma 2 kisi degilmisiniz iki tabak yika elinde hemen yada egilmeden koy makineye olmadi esinden rica et o koysun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?