- 22 Kasım 2019
- 590
- 738
- 103
- 32
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #1.541
tesekkur ederim insallahHadi gözünüz aydın İnşallah sağlıkla devam eder hamileliğiniz değeriniz kat kat artar sizi hemen listeye ekliyorum ilk pozitif arkadaşımız olarak transfer tarihinide soylermisin
Supertesekkur ederim insallah28 eylul transfer tarihim
Sağlıkla artsın degeriniz insallah tebrik ederimtesekkur ederim insallah28 eylul transfer tarihim
Maalesef Kimyasal gebelik olmuş düşüşe geçmiş canımMerhaba kızlar size bişey sormak istiyorum halam transferin 12. Günü kan verdi değeri 27 çıktı 15 günü tekrar kan verdi yani bugun 19 çıkmış. 2 embriyo transfer olmuştu. Sizce umut var mı yükselir mi
Bencede öyle olmuş canım doktoru pazartesi tekrar kan ver demişMaalesef Kimyasal gebelik olmuş düşüşe geçmiş canım
Hosgeldin canim ekliyorm senide aramizaSelamlar :) bende 5 ekim itibari ile 1 adet 4aa dondurulmuş embriyo transferi gerçekleştirdim. Hiçbişey hissetmiyorum. Sanırım bu stres yapmama olayını fazla abarttım unutuyorum arada :) günlük hayatına devam eden kaç kişiyiz :)
Alla alla dusmus yani deger bidaha kan verdirmesi ilginc olmusBencede öyle olmuş canım doktoru pazartesi tekrar kan ver demiş
Insallah canim insallahhHerşeyinn güzel olmasına iyi haber almaya o kadar çok ihtiyacım var ki en başta anne olmaya ve 7 yıllık psikoljik şiddetten kurtulmaya Ekim ayı bizede uğur getirsinbunu tüm kalbimle istiyorum geçmişin olumsuzluklarını üzüntülerini yorgunluğunu alıp götürsün
İnşAllah öyle olur canım biz de şaşırdık ama bilmiyorum anlamadom6Alla alla dusmus yani deger bidaha kan verdirmesi ilginc olmus
Bi mucizeye olur belki ne diyelim canim hayirlisi olsun
Ne güzel dilekler inşallah ekim sana ve hepimize Uğur getirirHerşeyinn güzel olmasına iyi haber almaya o kadar çok ihtiyacım var ki en başta anne olmaya ve 7 yıllık psikoljik şiddetten kurtulmaya Ekim ayı bizede uğur getirsinbunu tüm kalbimle istiyorum geçmişin olumsuzluklarını üzüntülerini yorgunluğunu alıp götürsün
sanirim biraz erken bugun.3.gun oldu. 4 gun sonra 7. Gun yapmis olucam. Yapmiyim mi bekliyim mi bi 10. GunuCanım 4 gün sonra erken olmuyor mu senın için
Bekle bencedesanirim biraz erken bugun.3.gun oldu. 4 gun sonra 7. Gun yapmis olucam. Yapmiyim mi bekliyim mi bi 10. Gunu
ARamızda 2 gün var diye biliyorum transfer olduğun günü saymıycaksın benım 4.günüm bugün senın 2. Gününsanirim biraz erken bugun.3.gun oldu. 4 gun sonra 7. Gun yapmis olucam. Yapmiyim mi bekliyim mi bi 10. Gunu
Hmm tamam tesekkur ederimARamızda 2 gün var diye biliyorum transfer olduğun günü saymıycaksın benım 4.günüm bugün senın 2. Günün
Ben 7. Gunde kan vermistim 38 cikmisti canim kan verebilirsinsanirim biraz erken bugun.3.gun oldu. 4 gun sonra 7. Gun yapmis olucam. Yapmiyim mi bekliyim mi bi 10. Gunu
Evt canım beklemek zor ama bekliycez mecburenHmm tamam tesekkur ederimbekleme sabri diliyorum kendime
Ben 7. Gunde kan vermistim 38 cikmisti canim kan verebilirsin
işte buna sevindin :))Ben 7. Gunde kan vermistim 38 cikmisti canim kan verebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?