- 4 Eylül 2020
- 2.159
- 2.526
- 83
- 39
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #1.501
Dediğiniz doğru olsa 100 lerle 200 lerle başlayan gebeliklerin 1500 lerde kimyasallla bitmemesi gerekirdi neyse güzel demiş resimdeki üstat polemiğe girmeyecem sizinle iyi günlerBu cevabı yazacağını düşünüyordum
Ben size kötü bir şey demedimki siz kötü algıladıniz değeriniz düşük çıkmış ama bu şekilde olup toparlananlarda var dedim Siz hemen degerin bir önemi yok dediniz bilmiyorsunuz ama değerinde önemi var yine de toparlanır Pozitif olun dedim tersleyecek yer aramayın lütfen.
Burada Yazılanlara takilirsaniz daha çok strese girersiniz.
Sakin ol lütfen evet artacak böyle düşün bide erken daha kan için benım doktorum hep 12. Gün ver demişti senın 10. Günün yanlış hatırlamıyorsamBöyle yazarak beni strese sokabileceğinizi hiç düşünmüyorsunuz değil mi?
Evet 10. Günüm inşallah artarSakin ol lütfen evet artacak böyle düşün bide erken daha kan için benım doktorum hep 12. Gün ver demişti senın 10. Günün yanlış hatırlamıyorsam
Benimde ilk test yaptığımda 19 çıkmıştı 2 gün sonra 22 çıktı sonra artmaya başladı 2 ye katladı geç tutunmuş olabilir sizinkide inşallah tutunur sağlıkla sizeBugün kan testimi yaptırdım 39 çıktı doktorum cumartesi tekrar kan testi istedi
Moral oldu inşallah öyle olur cumartesi tekrardan kan vereceğim iyi dilekleriniz için teşekkür ederimBenimde ilk test yaptığımda 19 çıkmıştı 2 gün sonra 22 çıktı sonra artmaya başladı 2 ye katladı geç tutunmuş olabilir sizinkide inşallah tutunur sağlıkla size
Bende 28 Eylül'de transfer oldum 5. Gün embriyosu 9.gun test yapabileceğimi söyledi doktorum 188 çıktı sizin kaçıncı gün embriyosu acabaEvet canim 28 eylulde transfer oldum bugun 11. Gunum
Moralinizi yüksek tutun benim embriyo gelişiminde sıkıntı vardı 176 ya kadar katlanarak çıktı ama tutunamadı sonradan ikinci transferi yaptık şimdi 188 çıktı inşallah hepimizin bebisleri tutunur sağlıkla doğarlarMoral oldu inşallah öyle olur cumartesi tekrardan kan vereceğim iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
Da bismillah ilk günden belirti arıyorum. :)Belirtilere takılma herkeste olmayabiliyor ve kullandığımız ilaçlardan dolayı tutunma belirtisini ayırt edemiyoruz Benim 5. günüm de ağzımda bi tat oluşmuştu sonra bir Göğsümün ucuna iğneler batmaya başladı çok kötüydü o şekilde tuttu galiba demistim
Daha yolun çok başında olduğunuz için bilgi eksikliğiniz var Hani strese giriyorsunuz ya onun için cevap yazmayacağımDediğiniz doğru olsa 100 lerle 200 lerle başlayan gebeliklerin 1500 lerde kimyasallla bitmemesi gerekirdi neyse güzel demiş resimdeki üstat polemiğe girmeyecem sizinle iyi günler
İnşallah tutunurlarMoralinizi yüksek tutun benim embriyo gelişiminde sıkıntı vardı 176 ya kadar katlanarak çıktı ama tutunamadı sonradan ikinci transferi yaptık şimdi 188 çıktı inşallah hepimizin bebisleri tutunur sağlıkla doğarlar
Demek sonunda az da olsa düşünceli olmaya karar verdiniz ne mutlu sizeDaha yolun çok başında olduğunuz için bilgi eksikliğiniz var Hani strese giriyorsunuz ya onun için cevap yazmayacağımhoscakalin
Yok yok sakın belirti arama canim hic belirtisi olmayip tutunan bir cok insan var ben hic belirti aramadim belirti bekleme pozitif düsun herzaman yeterDa bismillah ilk günden belirti arıyorum. :)
Saol canim insallah buraya güzel haberler veririmYok yok sakın belirti arama canim hic belirtisi olmayip tutunan bir cok insan var ben hic belirti aramadim belirti bekleme pozitif düsun herzaman yeter
Aaaa tabiki canim düşünceszligimi hatırlattığınız için çok teşekkür ederimDemek sonunda az da olsa düşünceli olmaya karar verdiniz ne mutlu size
Ne demek unutursanız tekrardan hatırlatırım haber edinAaaa tabiki canim düşünceszligimi hatırlattığınız için çok teşekkür ederim
Hemen haber veririm hemenNe demek unutursanız tekrardan hatırlatırım haber edin
3. Gun embriyosuydu sonucum 43 cikti iki gun sonra tekrar test yaptircamBende 28 Eylül'de transfer oldum 5. Gün embriyosu 9.gun test yapabileceğimi söyledi doktorum 188 çıktı sizin kaçıncı gün embriyosu acaba
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla tutunur ikiye katlar değerlerinizi3. Gun embriyosuydu sonucum 43 cikti iki gun sonra tekrar test yaptircam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?