EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Kızlar günaydın. Rüyalarımda hep bişeyler yiyorum neden hep yemek yiyorum uyurkende hep tok uyuyorum aslında sonra o rüyamda gördüğüm şeyleri ertesi gün canım çekiyor bu durumu yaşayan var mı

Kızlar bu embriyolarim bölünmüş ya tek yumurta ikizi olmuş.
Biz şok olduk.
Ne yapacağımı bilemedim....
Biz de az daha aynı şoku ikiz bebeklerimiz üç olmuşlar dediğinde yaşamıştık çok şükür yanılgı ile kalmıştı çünkü üçüz beni çok korkutuyordu. Rabbim bir isterken ikiye çıkarmış canım.

5. Gün mü 3. Gün mü canım embriyo benim adetim 30 Eylüldü adetin 24. Günü Transfer oldum o yüzden hesaplayamadım ama 4 kasım test günümüzdü o gün hemşire 4+0 oluyor demişti
5.gündü benim geçici menopoz sonrası transfer oldu o yüzden tam bir adet tarihim yok ilaçlara 5 ekimde başlamıştım farklı bir doktora gittim 3 ekim olarak not etti adet tarihini ilaçlar adetin 2.günü başlanıyor diye ona göre 6+4 dedi pazarte tüp bebek doktoruma gitmiştim muayene sırasında 6 haftalık dedi bebğin ölçümlerine göre doktorun söylediği hafta bilgisi daha doğru bence

Ayy endo bizim senle ayni biliyormusun
Bende 2 ay gecici menopoza girdim, 5 ekimde estrofeme basladim, 23 ekim transfer. 4 ekim adetin 1. Gunu sayildi..
Ptesi benim doktorum da bebegin olcumune gore 6+0 dedi.
Yarin tup bebek doktoruma son randevum var kalp atisi icin bakalim hayirlisii

kızlar doktora gittim kalp atışını dinletmedi ama bebegn kalbinin attgını gördüm eşimi yanıma bile sokmadılar haftaspnu özelden randevu alcm dinlemeye gitmek için
Hayırlı olsun canım maşallah Benim her gittiğim doktor eşimi de içeri almıştı. Söylediğin hâlde mi almadılar. Virüs yüzünden mi acaba

kızlar doktora gittim kalp atışını dinletmedi ama bebegn kalbinin attgını gördüm eşimi yanıma bile sokmadılar haftaspnu özelden randevu alcm dinlemeye gitmek için
Hayirli olsun kuzum niye uzuluyosun bizde ekranda gorduk sadece 10 gun sonra baska bi doktora gidicem bende ozellerde hic sokmuyolar gecen tedavimde viruse denk gelmisti esim hep kapida bekletti tup bebek merkezi soktu ben sok olmustum

Tr
Canim ptesi gunu transfere gore 6+1 olmam gerekiyordu, ultrasonda 6+0 gorundum.
Biksc gun onde olmak geride olmak cok skinti degil bence. Ben hala kendimi tramsfere gore hesapliyorum. Mesela bugun 6+4’uz bence
Transfer gününü 2+1 diye mi alıyorsun canım 6+4 olduysak ben pazartesi duyarız kalp atışlarını o zaman çok heyecanlı düşündükçe elim ayağım bir tuhaf oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…