- 12 Mart 2019
- 14.767
- 34.157
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
Hoş geldiniz aramızaMerhabalar bende sanırım Ekim sonu yada Kasım gibi. Olur transferim. Pgt sonucu beklıyoruz.. 8.denenem toplamda 29 yasındayım. Eşimde sperm sayısında ve hareket de sıkıntı var bende ileri derece pco hastasıyım. İlk denemeden 8 yasında bir kızım var..
Hoşbulduk.. Aminn inşallah bir bebiş daha nasip olur bana ve isteyen herkeseHoş geldiniz aramıza
Maşallah Allah yavrunuzu size bağışlasın❤
Inşallah Rabbim nasip eder de kızınız abla olur bir an önceHoşbulduk.. Aminn inşallah bir bebiş daha nasip olur bana ve isteyen herkese
1.deneme kızım 6.deneme 3 aylık düşük yaptım maalesefInşallah Rabbim nasip eder de kızınız abla olur bir an önce
8. deneme demişsiz Hiç mi tutmadılar
Hadi yaa1.deneme kızım 6.deneme 3 aylık düşük yaptım maalesef
Ayy evet canım bakıyorum zaten sok oluyorum bazen 3. Gunde 2. Kalite olan emb olan insanlar 5. Gune gelınce 1. Kalite olmuş ve ıkız gebelık olmuş, bi bakıyosun 5. Gunde cok gzl emb tutmamış ya da 3. Gun tutmuşHosgeldin canim
3. Gun 5. Gun onemli degil iyi kalite olsun yeter
Nasibinde varsa olucak. Bak 2 tane 5. Gun transfer oldum ben ilki hic tutmadi iknci bos gebelik oldu ona cok takilma
Kaç yumurtanız oluyo kacı döllenıyo? 8 denemedede hepsi birbirine yakın sayılar mı?1.deneme kızım 6.deneme 3 aylık düşük yaptım maalesef
Insallah canim insallahAyy evet canım bakıyorum zaten sok oluyorum bazen 3. Gunde 2. Kalite olan emb olan insanlar 5. Gune gelınce 1. Kalite olmuş ve ıkız gebelık olmuş, bi bakıyosun 5. Gunde cok gzl emb tutmamış ya da 3. Gun tutmuşolacak olan olur inşallah kaderımızde anne olmak vardır
Merhaba canım hiç belli olmuyor gerçekten biraz da nasib. Arkadaşım 2 tane 3.gün embriyosu transfer oldu 2 si de tuttu. 2 tane oğlu var şimdi.Kızlar benımde ya eylül sonu adetımle ya da ekim 20 si gbi adetımle donmuş transferım olcak.. embrıyolarım 3. Gun emb 1. Kalite denditabı 3. Gun oldgu için kalbım biraz buruk.. fakat bazı yerlerde okuyorum en dayanıklıyı secmek için 5. Gune göturuyomuş doktorlar 3. Gun embrıyosu da genetık olarak iyi ise tutuyo yanı.. inşallah tutar hepımızın ki
3. Gunde embrolarının kalitesi nasıldı arkadasının canım?Merhaba canım hiç belli olmuyor gerçekten biraz da nasib. Arkadaşım 2 tane 3.gün embriyosu transfer oldu 2 si de tuttu. 2 tane oğlu var şimdi.
Onu bilmiyorum canım çocuklar yaşını doldurdu bile çoktan. Demek istediğim bazen en kaliteli 5.gün tutmuyor 3.gün tutuyor3. Gunde embrolarının kalitesi nasıldı arkadasının canım?
Aynen öyle buda bazen dışarıdan ıyı görünen aslında iyi cıkmıyor aslında.. Pgt yapıldığında da en iyi kalite bazen kötü cıkabiliyormusOnu bilmiyorum canım çocuklar yaşını doldurdu bile çoktan. Demek istediğim bazen en kaliteli 5.gün tutmuyor 3.gün tutuyor
Aynen öyle inşallah ilk denemede olur isteyen herkesinAynen öyle buda bazen dışarıdan ıyı görünen aslında iyi cıkmıyor aslında.. Pgt yapıldığında da en iyi kalite bazen kötü cıkabiliyormus
İnşallah..Aynen öyle inşallah ilk denemede olur isteyen herkesin
Merhaba hosgeldinnMerhabalar benim de 3 tane dondurulmuş var ben de Ekim de transfer olacağım aksilik olmazsa
Canim hosgeldin aramizaaMerhaba, tedavim yeni başladı, muhtemelen 12 gün sonra yumurtalarım toplanacak, inşallah embriyolar gelişirse dondurulacak. Dondurulduktan sonra rahmim y şeklinde olduğu için bir operasyon yapılacak, histeroskopi oluyor o değil mi? Yumurta toplamadan ne kadar zaman sonra yapılıyor bilmiyorum. O operasyondan sonra da ne zaman transfer olabiliyor? Ben de ekim ayında transfer olacaklardan olabilir miyim: ) Ne zaman iyiyse o zaman olsun ama salgın artıyor, hastaneler pandemi hastanesi olursa diye bir endişem var..
Hoşbulduk evet ilk denemem aslında doktor hep çok iyi gidiyor dedi ama ben de korkuyorum biraz biri iyi ikisi orta kalite donduruldu sadece tsh yüksekti o yüzden taze transfer yapmadi.yazin 5. Güne çok giden olamıyor riske atmak istemiyoruz doğal ortaminda gelişmesini tercih ediyoruz diye 3. Günde dondurdular ucunu de.kismet bakalım adete 4-5 gün var sonra hazırlanacağız yavaş yavas herhalde.burada hepimiz müjdeler veririz umarımMerhaba hosgeldinn
Ilk denememi ?
Insallah canim insallah❤Hoşbulduk evet ilk denemem aslında doktor hep çok iyi gidiyor dedi ama ben de korkuyorum biraz biri iyi ikisi orta kalite donduruldu sadece tsh yüksekti o yüzden taze transfer yapmadi.yazin 5. Güne çok giden olamıyor riske atmak istemiyoruz doğal ortaminda gelişmesini tercih ediyoruz diye 3. Günde dondurdular ucunu de.kismet bakalım adete 4-5 gün var sonra hazırlanacağız yavaş yavas herhalde.burada hepimiz müjdeler veririz umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?