- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #5.421
Evet canim haklisinMoral bozma canım ben 5 kez denedim 2 si tuttu diğerleri kimyasal ve ikiz bebek kaybettim ama ne olursa olsun moral bozmadım tekrar aynı gün ayağa kalktım ve başladım. 6 ve 3 yaşlarında iki oğlum var şimdi ALLAH kısmet ederse 3 çü için tekrar merkeze başvurdum. Demem oki bunda muhakkak bir hayır vardır EVET zor ama son değil Allah var umut var o yüzden sabır ve dua ile meleğine kavuşacaksın bi iznillah.
Ha ha onu geçemeyiz canımCok mu sabirsizsinhii hiiii anliyorum canım ben neyim acaba beni geceyim ilk günden test yapan üstadımız o konuda bi dünya markası bir duayen
Canım ne kadar kanaman , hemde iğnede yaptırmışsın merak etme .Çok yoğun olmadığı sürece sıkıntı olmaz diye düşünüyorumKizlar aksam uzeri kan testi verdim 102 den 221 e yukselmis degerim. Sevindik ailecek. 2 saat once filan tuvalete gittim kanamam olmuş. Doktoru aradim proluton depot yaptir dedi. Aglamaktan mahfoldum, tam da sevinmiştik
Vay üstadım hayirli olsun yaa48 cikti canim az once belli oldu
Benim yardımcı var. Her gün de robot süpürge süpürüyor. Yine de dünya kadar iş var. Yemek, bulaşık, çamaşır, ütü. Şimdilik yemeği annem, gerisini eşim yapıyor. İşten de 10 gün rapor aldım.kızlar ev temızlıgını nasıl yapıyosunuz??ben transferden once dip köşe yapmıştım bisüre yapmam idare ederım dıye eşimde yapabıldıgı kadar yardım etti ama içime sinmiyodu bugun sildim süpürdüm tuvaleti banyoyu yıkadım vs oyle agır bısey de degıl ama nebılımnormal dimi
Korkma canm benimde olmustu igneden sonra kesiliyoKizlar aksam uzeri kan testi verdim 102 den 221 e yukselmis degerim. Sevindik ailecek. 2 saat once filan tuvalete gittim kanamam olmuş. Doktoru aradim proluton depot yaptir dedi. Aglamaktan mahfoldum, tam da sevinmiştik
Tam olarak öyle yapacağımHa ha onu geçemeyiz canımBenim 5.gün embriyosu olsa 5.günden yapmaya başlardım bende .İşte 3.gün ondan bekliyorum daha
Sadece bel ağrısı oldu canım arada bir batma oldu o kadar. Bir de ben pek yatmadım hatta hiç yürüdüm dışarı çıktım araba yolculuğu yaptım.Amin canim amiin cok dua et bende goreyim pozitifi insallah hic bisey hissetmiyorum sende belirti varmiydi
tesekkur ederim canım umarım hayırlısıyla tekrardan hamile kalırsınTeşekkür ederim, ben de öyle düşünüyorum, sanırım 2 regl dönemi bekletecek gibi doktor da zaten, bütün düzenim altüst oldu, hormonlarım kim bilir ne durumda. Herkese sağlıklı bir hamilelik süreci diliyorum
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz canımTam olarak öyle yapacağımAh şu cumartesi bir gelse
cok normal canım niye aglıyosunki bende yasadım aynılarını o depot ignesi mükemmel 2 3 güne gecer kuzum sen canını sıkmaKizlar aksam uzeri kan testi verdim 102 den 221 e yukselmis degerim. Sevindik ailecek. 2 saat once filan tuvalete gittim kanamam olmuş. Doktoru aradim proluton depot yaptir dedi. Aglamaktan mahfoldum, tam da sevinmiştik
Bende pazardan yapmaya baslicamTam olarak öyle yapacağımAh şu cumartesi bir gelse
Benimde hafif bel agrim ve bugun batmam oldu insallah iyiye isarettirSadece bel ağrısı oldu canım arada bir batma oldu o kadar. Bir de ben pek yatmadım hatta hiç yürüdüm dışarı çıktım araba yolculuğu yaptım.
Dogrudur kuzum ben kurtaj olmustum 6 ay dinlenmemi soylemişti doktorumYok 6 ay bekletmiyorlar. Zaten nokta kadar embriyo :) yani beni bekletmemişlerdi.
İnşaAllah kuzum pozitif düşün olacak inşallahBenimde hafif bel agrim ve bugun batmam oldu insallah iyiye isarettir
Bende aldım erken gebelik testi kargo artık ne zaman getirirse ozaman bi cesaret bulursam yaparımSürekli idrar testi yapıyodum ama transferden önce catlatma ignesi olduğum icin onun etkisi mi diye düşünmekten yorgun dusmustum artik.aslinda ben idrar testiyle devsm etcektim ama esim boyle biyere varamicaz kan verelim dedi ben de bi cesaret iste
Bende pazardan yapmaya baslicam
Hamilelik takvimini sevsinlerİnşaAllah kuzum pozitif düşün olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?