- Konu Sahibi karamel Latte
- #4.761
Embriyo basi 325 euro canimCajim ngs ye ne kadar ödediniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Embriyo basi 325 euro canimCajim ngs ye ne kadar ödediniz?
Sağlikla artsın insallah tebrik ederim13 Ekim transfer yapıldı
Bugün sonuc 46 öğleden sonra Dr ile görüşeceğiz heyecanla bekliyorum
Bulamam ki evin icinde ne yapabilirimKafanu dağıtacak şeyler bul son tedavimde işe başladım daha çabuk geçmişti. İlk ikisinde yedim içtim yattım Allah beni ne yapmasın boşu boşuna hemde![]()
Yapma canm daha kan ver gunundrHahahahah aynı dertten müzdaribim :) bugünde idrar testi yaptım yine yok pııfff geçmiyorduuu
Amin canm insallahKizlar sakin olunn yaa bakin bana 9gun bekledim test yapmadim sonra pozitifi gordukrabbim sizlere de nasip etsin
![]()
O zaman sanslisin yineBulamam ki evin icinde ne yapabilirimkiz kardesimle ayni binadayiz o bana gelip yemek is yapiyo 2 kizi var onlarla egleniyorum
![]()
Yok canm cok sukur 2. Denememde de geldi kahvaltimi hazirladi isimi yapti gitti en azindan oglene kadar duruyo vakit geciyo banaO zaman sanslisin yineben tek basimaydim ailemden kimse yok birak binayi ayni sehirde
aksama kadar eski dizileri izledim sıkıntıdan
![]()
yok kuzum tek embrıyoÇok güzel artmıs canımcift embriyo mu
Beta guzel artmis acaba bölundumu yoksa erkek bebis ondan mi bu kadar guzel artis olduyok kuzum tek embrıyo![]()
MaşallahBeta guzel artmis acaba bölundumu yoksa erkek bebis ondan mi bu kadar guzel artis oldu![]()
bende merak ediyorum tek embriyo ikiz olabilir mi başına böyle bir durum gelen var m
Aynen o cok iyi bisey bu da insallah cabucak gecerde hayirli haberi alirsin insallahYok canm cok sukur 2. Denememde de geldi kahvaltimi hazirladi isimi yapti gitti en azindan oglene kadar duruyo vakit geciyo bana
Yaaa ben girmissindir sandim
Guzel haberlerle gel canım bekliyoruz sabarszlkla
yanlıs kişiye cvp etıketlermısımBeta guzel artmis acaba bölundumu yoksa erkek bebis ondan mi bu kadar guzel artis oldu![]()
Olabiliyomus canim benim ve esimin ailesinde cok fazla ikiz oldugu icin doktorum ilkinde iki tane koymadi bolunebilirler diye ama tutmayinca ikincisinde koydu ama koyarken dedi insallah bi surprizle karsilasmayiz diyeya erkekte öylemı oluyormusılk defa duydum 5.gun embrıyosu bölünürmü ki hıc bilgim yok
Benimde alıntıladgm mesaj alıntıdan cıkmış bir sorun var heraldeyanlıs kişiye cvp etıketlermısımcanım hıc bılmıyorum 5.gun embrıyosu bölünürü ya da erkektemi böyle oluyomus hıc fıkrım yok vallahı
![]()