- 6 Şubat 2017
- 1.263
- 1.737
- 133
- 42
- Konu Sahibi karamel Latte
- #4.741
Hahahahah aynı dertten müzdaribim :) bugünde idrar testi yaptım yine yok pııfff geçmiyorduuu1. Gündeyiz ama bu gunler gecmicek galiba kizlar ya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahahah aynı dertten müzdaribim :) bugünde idrar testi yaptım yine yok pııfff geçmiyorduuu1. Gündeyiz ama bu gunler gecmicek galiba kizlar ya![]()
Üç parmak sağ sol canım büyüdükçe de boşluk olan yerlereCanım oksaparı göbeğin neresinden yapıyorsun
Merhaba. Ben de pazartesi transfer oldum![]()
Hayırlısı olsun İnşallah katlanarak devam etsin benim de 13 ekim transfer günüm yarın kan vereceğim13 Ekim transfer yapıldı
Bugün sonuc 46 öğleden sonra Dr ile görüşeceğiz heyecanla bekliyorum
Çok sevindim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.darısı bizim başımıza olsun inşallah13 Ekim transfer yapıldı
Tebrik ederim kuzucum darısı başımaaa. Ben de kan verdim cevabını bekliyorumkızlar benım bugunkü sonucum 798 çok şükür gece yıne uyuyamadım allahım bu stresle nasıl yaşayacam bılemıyorumpazartesi 310 du
Onceki mesajlariniza baktim da nahit beyde tedavi olmuşsunuz sanirim sizin gibi once tayfun beye gidip sonra nahit beyle devam etmistim memnun kalmadigim için, ama malesef pozitif sonuc alamadim ben 4 denememde de..Sizin adiniza cok sevindim umarim saglikla kucaginiza alirsiniz bebeginizi.13 Ekim transfer yapıldı
Kuzum 1hafta sonra dediğin transferin kaçıncı günü gidicen keseye?Detayli aciklaman icin cok tesekkur ederimicimi rahatlattin. Tam bir hafta sonra kese icin doktora gidecegim. O zamana kadar da icmeyecegim asprini. Peki bir sorum olacak pihti attigini nasil anladin?
Çok mutlu oldum seni kaçıncı gün embriyo Erkenden çıkmış çok mutlu oldum13 Ekim transfer yapıldı
Insallah hayirli sonuclar alirsin canim bebegin seninledirYarın ters günüm on günü bitirdik mi 12 Eylül transfer yarın 22 Eylül arkadaşlar dualarınızda eksik etmeyin lütfen yalvarırım size oksapar iğne bitti içim bir tuhaf oldu
Pıhtılaşma sorunun mu vardı canım neden pıhtı attın?Canım kullandığımız ilaçlar kanda pıhtı ya neden olabiliyor bunun için de coraspin genelde pıhtı sorunu olsun olmasın herkese veriliyor. Pıhtı oluşumu bebeğin rahme tutulmasını engelliyor. Senin kanama olduğu için daha fazla olmasın diye kan sulandırıcı aspirini kesmek zorunda. Öyle bir dengeki pıhtı olunca da kanın çok akışkan olunca da bebeğin düşmesin diye bunu yapmak zorundalar. Lekelenmen şiddetli kanamaya dönüşmesin diye kesmişler. Korkma şuan senin için en iyisi bu ki yapılmış. Ben 8. Hafta da pıhtı atmıştım. Progestan iğnemi fazladan vurdurup leke geçene kadar da aspirini içmedim. 12 saat içinde leke bitince iki gün sonra tekrar başladım.
Çok güzel artmıs canımkızlar benım bugunkü sonucum 798 çok şükür gece yıne uyuyamadım allahım bu stresle nasıl yaşayacam bılemıyorumpazartesi 310 du
Transfer gunu haric 19.gun oluyor canimKuzum 1hafta sonra dediğin transferin kaçıncı günü gidicen keseye?
Insallah bizlerde görürüz poztifi kuzumKizlar sakin olunn yaa bakin bana 9gun bekledim test yapmadim sonra pozitifi gordukrabbim sizlere de nasip etsin
![]()
Yine mi test yaptinHahahahah aynı dertten müzdaribim :) bugünde idrar testi yaptım yine yok pııfff geçmiyorduuu