- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.872
- 298
- Konu Sahibi karamel Latte
- #4.801
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende çarşambadan bekliyorum duş almadım ama bugün alıcam artıkEvet 5.gün dondurulmuştu. Bugün göğüs ağrısı başladı. Ama benim her ay böyle olur. Hatta regl yaklaşınca kollarımı zor kaldırıp giyinirim.
Heyecanla bekliyorumYatıyorum, duş almadan dayanmaya çalışıyorum. Pazartesi sabah duş almıştım. Hayırlısı olsun inşallah
Siz nasıl hissediyorsunuz ?
Erken gebelikse çıkabilir ama yine de erken canım normal testlerde çıkmazKızlar yok artık demeyin nolurDayanamadım napiyim
ben bi erken gebelik bi kaset gebelik testi aldim
Simdi wcye 2 saat gitmeden sonra yapsam mi
5. gün embriyosu 5. gün bugün
Linc yemeye hazır yorumlarinizi bekliyorum kızlar
![]()
Canım. Transfer günüyle beraber 5.günse çıkmaz bence .1 gün daha bekle en azından .İlk gün sayılmıyorKızlar yok artık demeyin nolurDayanamadım napiyim
![]()
BiliyorumErken gebelikse çıkabilir ama yine de erken canım normal testlerde çıkmaz
Kızlar ben 3.gün akşamı duş aldım.Hatta bana aynı gün de alabilirsiniz dediler .O kadar sakıncası mı var ki duş almanın ?Ilık suyla 10 dk da alıyorum duşuBende çarşambadan bekliyorum duş almadım ama bugün alıcam artık
Ahh biliyorum canim niye böyle oldum bugün bilmiyorumCanım. Transfer günüyle beraber 5.günse çıkmaz bence .1 gün daha bekle en azından .İlk gün sayılmıyor
Ay bende ilk transferde böyleydim .İnsan bir an önce öğrenmek istiyorum .Gerçi şimdi de çok sabırsızım ama 3.gün embriyosu olduğu için en erken 10.günde test yapabilirimAhh biliyorum canim niye böyle oldum bugün bilmiyorumhic aklima gelmezdi boyle bisey yapacagim
hormonlardan ellaam
![]()
İlk 2 denememde Tayfunla maalesef olmadı demistim.Onceki mesajlariniza baktim da nahit beyde tedavi olmuşsunuz sanirim sizin gibi once tayfun beye gidip sonra nahit beyle devam etmistim memnun kalmadigim için, ama malesef pozitif sonuc alamadim ben 4 denememde de..Sizin adiniza cok sevindim umarim saglikla kucaginiza alirsiniz bebeginizi.
İkisini birden Bugün harcama bence. Birini yarın sabah yap. Benim 6.gün sabah testinde çıkmıştı. Transfer günü sıfırıncı gün sayılıyorKızlar yok artık demeyin nolurDayanamadım napiyim
![]()
bence yapma yarın sabahı bekle hem ucuzda degıl o test zıyan olmasın.BiliyorumMerakıma söz dinletemedim yaa
erken gebelik testini sabah idrari olmadan bekleyip yapsam silik de olsa cikar mi ki
evde olunca sabahi beklemekte zormus
![]()
Canım bir sürü tavsiye var. Sen de duymuşsundur. Ben yapabildiklerimi yapıyorum. Tutmazsa “keşke yapsaydım” dememek için. Kızımda da 6.gün pozitifi görene kadar duş almadım. Tüm hamilelik boyunca da ılık suyla yıkandım.Kızlar ben 3.gün akşamı duş aldım.Hatta bana aynı gün de alabilirsiniz dediler .O kadar sakıncası mı var ki duş almanın ?Ilık suyla 10 dk da alıyorum duşu
Aslında yapılabilir deniyor hastaneden verdikleri kağıttaKızlar ben 3.gün akşamı duş aldım.Hatta bana aynı gün de alabilirsiniz dediler .O kadar sakıncası mı var ki duş almanın ?Ilık suyla 10 dk da alıyorum duşu
Benim de 5.gün dondurulumuşu. 3taneydi aslında 2si çözdürülürken bozuldu.Evet 5.gün dondurulmuştu. Bugün göğüs ağrısı başladı. Ama benim her ay böyle olur. Hatta regl yaklaşınca kollarımı zor kaldırıp giyinirim.
Heyecanla bekliyorumYatıyorum, duş almadan dayanmaya çalışıyorum. Pazartesi sabah duş almıştım. Hayırlısı olsun inşallah
Siz nasıl hissediyorsunuz ?
Evet öyle diyorlar. İşe git, normal hayatına devam et diyor doktor. Hatta transferden sonra direkt kaldırıp yürüyerek gönderiyor bizim doktor. Ama ben ısrar ettim, 25 dakika yattımAslında yapılabilir deniyor hastaneden verdikleri kağıtta