- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #4.701
Hayırlı olsun kaçıncı gun embriyosuSağol canım Allah razı olsun
Iyi yapmissin canm tabiki onemliKızlar bende 10 gün rapor aldım kalp atışı duyuna kadar evde olucam doktor dinlen dedi zaten bel ağrım oluyor dün işteydim akşam eve geldiğimde belim feci ağrıdı masa başı ama yoruluyor insanDinlenmek önemli
Sağol canımHayırlı olsun
hayırlı olsun
Sağol canım Allah razı olsun. Her zaman dua etmeye devam edicem rabbim isteyen herkese nasib etsin. İnşallah seninde pozitif olacakAllahim banada nasip et ne olur
Hadi hayirli olsun canim❤
5.gün embriyosu bugün 8.günümdüHayırlı olsun kaçıncı gun embriyosu
Insallah canim insallahSağol canım Allah razı olsun. Her zaman dua etmeye devam edicem rabbim isteyen herkese nasib etsin. İnşallah seninde pozitif olacak
Cok sevindimm hayirli ugurlu olsun insallahhSağol canım Allah razı olsun. Her zaman dua etmeye devam edicem rabbim isteyen herkese nasib etsin. İnşallah seninde pozitif olacak
Olmaz canm benm lekelenmem oldugundada kesmistik.Kizlar benim ara ara lekelenmem oldugu icin doktor corasprini kesti. Kullanma dedi. Simdi bir ilac eksilince tedirgin oldum bir sikinti olmaz sanirim dimivar mi aranizda corasprini birakan?
Kan pihtilasma sorunun varmiydi yoksa aslnda onlar sebep oluyor bu kanamalara diye dusunuyorum benimde oyle bi sorunum yok ama hem igne hem ilac iciyoruz... cogu doktor keseyi gorunce kesiyormus canim doktorun yanlis bir karar vermez zatnKizlar benim ara ara lekelenmem oldugu icin doktor corasprini kesti. Kullanma dedi. Simdi bir ilac eksilince tedirgin oldum bir sikinti olmaz sanirim dimivar mi aranizda corasprini birakan?
Ya cok garip doktor soyleyince icim rahat etmiyor ama benimle ayni seyi yasayan biri olunca aninda rahatliyorumOlmaz canm benm lekelenmem oldugundada kesmistik.
Canim bildigim kadariyla yok oyle bir sorunum yani simdiye kadar hic konusu olmadiKan pihtilasma sorunun varmiydi yoksa aslnda onlar sebep oluyor bu kanamalara diye dusunuyorum benimde oyle bi sorunum yok ama hem igne hem ilac iciyoruz... cogu doktor keseyi gorunce kesiyormus canim doktorun yanlis bir karar vermez zatn
Canım kullandığımız ilaçlar kanda pıhtı ya neden olabiliyor bunun için de coraspin genelde pıhtı sorunu olsun olmasın herkese veriliyor. Pıhtı oluşumu bebeğin rahme tutulmasını engelliyor. Senin kanama olduğu için daha fazla olmasın diye kan sulandırıcı aspirini kesmek zorunda. Öyle bir dengeki pıhtı olunca da kanın çok akışkan olunca da bebeğin düşmesin diye bunu yapmak zorundalar. Lekelenmen şiddetli kanamaya dönüşmesin diye kesmişler. Korkma şuan senin için en iyisi bu ki yapılmış. Ben 8. Hafta da pıhtı atmıştım. Progestan iğnemi fazladan vurdurup leke geçene kadar da aspirini içmedim. 12 saat içinde leke bitince iki gün sonra tekrar başladım.Kizlar benim ara ara lekelenmem oldugu icin doktor corasprini kesti. Kullanma dedi. Simdi bir ilac eksilince tedirgin oldum bir sikinti olmaz sanirim dimivar mi aranizda corasprini birakan?
Kesilir simdi lekelenmelerin canim... keseyi görunce endisen gecer insallahCanim bildigim kadariyla yok oyle bir sorunum yani simdiye kadar hic konusu olmadi
Evet insan oyle oluyorYa cok garip doktor soyleyince icim rahat etmiyor ama benimle ayni seyi yasayan biri olunca aninda rahatliyorumdemek ki bilgiye degil de deneyime guveniyorum
Detayli aciklaman icin cok tesekkur ederimCanım kullandığımız ilaçlar kanda pıhtı ya neden olabiliyor bunun için de coraspin genelde pıhtı sorunu olsun olmasın herkese veriliyor. Pıhtı oluşumu bebeğin rahme tutulmasını engelliyor. Senin kanama olduğu için daha fazla olmasın diye kan sulandırıcı aspirini kesmek zorunda. Öyle bir dengeki pıhtı olunca da kanın çok akışkan olunca da bebeğin düşmesin diye bunu yapmak zorundalar. Lekelenmen şiddetli kanamaya dönüşmesin diye kesmişler. Korkma şuan senin için en iyisi bu ki yapılmış. Ben 8. Hafta da pıhtı atmıştım. Progestan iğnemi fazladan vurdurup leke geçene kadar da aspirini içmedim. 12 saat içinde leke bitince iki gün sonra tekrar başladım.
İnsallahh ya bu aslinda bu stresi biraz azaltsam daha yararli olacakKesilir simdi lekelenmelerin canim... keseyi görunce endisen gecer insallah
Ben bunu 2. Tedavimi olunca doktora sordum. İlk doktor zaten hiçbir şey vermemişti mübarek. İkincisi verince birde testlerim de temiz olmasına rağmen kullandığın ilaçlar kanda pıhtı oluşumuna neden oluyor onun için vermek zorundayız. Ben son tedavim de yani gebe kaldığım da hem coaspirin hem oksapar iğne vuruldum. Aspirini 32. Haftada bıraktım iğneyi de doğumdan 5 gün önce.Kan pihtilasma sorunun varmiydi yoksa aslnda onlar sebep oluyor bu kanamalara diye dusunuyorum benimde oyle bi sorunum yok ama hem igne hem ilac iciyoruz... cogu doktor keseyi gorunce kesiyormus canim doktorun yanlis bir karar vermez zatn
Aslnda dogri o yumurta buyutmede aldklarimiz yogunlastriyor kanimizi ben kan vermistim kadin cok yogun kaniniz demisti simdi ignelerle duzelmistir insallah ... yaa igneyide mi son gunelre kadar kullandin canimBen bunu 2. Tedavimi olunca doktora sordum. İlk doktor zaten hiçbir şey vermemişti mübarek. İkincisi verince birde testlerim de temiz olmasına rağmen kullandığın ilaçlar kanda pıhtı oluşumuna neden oluyor onun için vermek zorundayız. Ben son tedavim de yani gebe kaldığım da hem coaspirin hem oksapar iğne vuruldum. Aspirini 32. Haftada bıraktım iğneyi de doğumdan 5 gün önce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?