- 5 Aralık 2018
- 1.692
- 2.148
- 83
- 34
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #4.561
Progestan kullaniyor musun? Bana ilk zamanlar o cok boyle etkiler yapmisti.Kızlar bana biseyler oldu 1 saattir. Ates basti bir anda ter bosandi üstümde sitma tutmus gibi oldu. 3 kere ustumu degistirdim. Karnim kasiklarimda pit pit pit biseyler oldu belime bi agri oldu sonra terleme geldi. Simdi sakinledim biraz. Hic boyle bisey yasayan oldu mu
Yaa ne guzel insallah saglikla kucagina alirViolett90 ben dün bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim. Kızın şiddetli ağrısı oluyor hastaneye gidiyor gebelik riski var diyip eve göndermişler. Haberi yok hamile olduğundan 11 gün boyunca kanaması olmuş ve az değil dedi Kırmızı ve çok.. 3 tane dr a gitmiş hepsi kimyasal gebelik geçiriyosun demiş, en son gittiği doktorda kese görmüşler. Allah nasip ettiyse olur inşallah, O na güven sakin ol , dua et canım ..
Masallahh canimm cok guzel degerinBenim 11. Gün değerim 1453 çıktı çok şükürtek embriyoydu. İkiz olur mu acaba
Progestan fitil kullaniyorum canim ama bayadir kullaniyorum onu yapsa önceleri yapardi. Belim kasiklarimda biseyler oluyo davul gibi sisti karnim pitir pitir ediyo. terleme durdu simdi. Ayaklar yukarda uzaniyorumProgestan kullaniyor musun? Bana ilk zamanlar o cok boyle etkiler yapmisti.
Hayırlı olsun canım Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsinGördük canım ikizimiz olacak
Ben yaşamadım canım adet ağrısı dışında bişey. Ama bi arkadaşım hamile olduğumu kasıklarımdaki pıt pıttan anlarım dedi omda 3 tane varda üçündede ole oluyormuşKızlar bana biseyler oldu 1 saattir. Ates basti bir anda ter bosandi üstümde sitma tutmus gibi oldu. 3 kere ustumu degistirdim. Karnim kasiklarimda pit pit pit biseyler oldu belime bi agri oldu sonra terleme geldi. Simdi sakinledim biraz. Hic boyle bisey yasayan oldu mu
Acaba bölünüp tek yumurta ikizi mi olacakBenim 11. Gün değerim 1453 çıktı çok şükürtek embriyoydu. İkiz olur mu acaba
Aaa insallah canim yaa. İnsallah öyledir. 5. gün embriyosu transferimin 4. günü. Hadi İnsallahBen yaşamadım canım adet ağrısı dışında bişey. Ama bi arkadaşım hamile olduğumu kasıklarımdaki pıt pıttan anlarım dedi omda 3 tane varda üçündede ole oluyormuş
Amin canm insallah1
İnşallah içini ferah tutAaa insallah canim yaa. İnsallah öyledir. 5. gün embriyosu transferimin 4. günü. Hadi İnsallah❤
Ooo maşallah canım baya iyiymiş olabilir belkiAcaba bölünüp tek yumurta ikizi mi olacak
Evet canim onu uzun bi sure kullancakmisim doktorumun dedigine goreTransferden sonra estrofem kullanıyor musunuz kızlar
Yaa nefret ettim o ilaçtan midemi bulandırıyor görünceEvet canim onu uzun bi sure kullancakmisim doktorumun dedigine gore
Bende senin gibiyim canim ise basladim bugun olabildigince yorulmamaya calisiyorumTesekkur ederimise gidiyorum maalesef olabildigince yorulmamaya calisiyorum
Bende kullanıyordum 12.günden sonra bıraktırdı doktorum.Transferden sonra estrofem kullanıyor musunuz kızlar
Ben artık o ilacı görünce kusmak geliyor içimden normalde hiç ilaç kullanmam tüp bebek ilaçları beni mahvettiBende kullanıyordum 12.günden sonra bıraktırdı doktorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?