- 21 Temmuz 2019
- 114
- 199
- 31
- Konu Sahibi karamel Latte
- #4.341
Ayyy inşallahEvet var hayırlı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy inşallahEvet var hayırlı olsun
Hyirlisi olsun canım var gorunuyorKızlaaar sabah test yaptım sanki silik çıkmış sankii 3.gün embriyosu 10.gün bugün
Tebrikler kuzum hamilesinKızlaaar sabah test yaptım sanki silik çıkmış sankii 3.gün embriyosu 10.gün bugün
Hayirlisi olsun yarin tekrar yap koyulasir buyuk ihtimalle. Ben henuz ne kan ne de idrar yapmadim , benim de 10. Gün bugun.Kızlaaar sabah test yaptım sanki silik çıkmış sankii 3.gün embriyosu 10.gün bugün
Yok canim benim bu 3. Denemm olucak 2. Denemem tutmustu ama bos gebelikmis meger 8. Haftada kurtaj olmustumCanım senin bebeğin var mı yani bu ikinci için mi öyle anladım da
Var var hayirli olsunKızlaaar sabah test yaptım sanki silik çıkmış sankii 3.gün embriyosu 10.gün bugün
Anladım canımYok canim benim bu 3. Denemm olucak 2. Denemem tutmustu ama bos gebelikmis meger 8. Haftada kurtaj olmustum
Daha once de lekelenlerim oluyordu transferin 5.gununden itibarenKanama daha önce gelmişmiydi canım peki ilk kez mi geldi
İnsallah canim cok sagolasin korkutuyor sıpa yaaaaKirmizimi canm korkma benmde olmustugu 14. Gunumde muayene edilmisti keseyi gormustuk cok kucuktu doktor olur boyle kanamalar demisti progestan dozunu arttirinca gecti boyle kanamalarlar doguma gidenler var dedi hemen kotu getirme aklina
İnsallah oyledir cok sagolun icimi ferahlattiniz.Korkma bence önemli bir şey değil ben de doktorumu aramıştım önemli değil demişti geçiyor bir süre sonra yerleşme kanaması falandır ya da önceden kalan bir kandır
İçini ferah tut canım Allah’ın izniyle bişey olmaz de dua et Çokta kalkma bence yatDaha once de lekelenlerim oluyordu transferin 5.gununden itibaren
Canım boş gebelik nedeni neymiş? Genelde embriyorda genetik sıkıntı olunca oluyor galiba. Pgt falan yaptırdınızmıYok canim benim bu 3. Denemm olucak 2. Denemem tutmustu ama bos gebelikmis meger 8. Haftada kurtaj olmustum
Patolojiye gitti Bir şey çıkmadı Doktor şanssızlık olmuş dedi embriyoları genetiğe göndermemiş tik 4 tane 5. Gun embriyosuydu zaten ilk denemem Yaşım da küçük diye Doktorum gerek görmedi bu şekilde de dondurmustu 2 tane kaldilar bunları deneyeceğiz Allah korusun yine aynı şey olursa sıfırdan başlayacağız mecbur o zaman genetiğe gönderilecekCanım boş gebelik nedeni neymiş? Genelde embriyorda genetik sıkıntı olunca oluyor galiba. Pgt falan yaptırdınızmı
Korkma korkma doktorunla iletisime gec hemen kanama cogalirsaİnsallah canim cok sagolasin korkutuyor sıpa yaaaa
Canın sen kese görmeye nezmn gitiin ben bugün gidicem trasnferin 16. Günü bi belirtin varmıydı kese görmeye gitmeden önce ben hiçbişey hissetmiyprum en son geçen hafta çarşamba günü kan verdim 10. Gün yani korkuyorum benımleler mi diyeEvet 15. Haftaya kadar bunun için dua ettim. Evlat evlattır çok klişe ama gerçek olan bir sözmüş yinede ikisinden de olsun çok istedik eşim ile rabbim nasip etti. Genel anlamda kolay bir hamilelik ve doğum yaşadım. Kuzularım da kilo ve hafta olarak gayet güzel doğdular. İsteyen herkese çifter çifter versin canım başta sana ne topik sahibine
İnşallah Bu sefer Herşey güzel olurPatolojiye gitti Bir şey çıkmadı Doktor şanssızlık olmuş dedi embriyoları genetiğe göndermemiş tik 4 tane 5. Gun embriyosuydu zaten ilk denemem Yaşım da küçük diye Doktorum gerek görmedi bu şekilde de dondurmustu 2 tane kaldilar bunları deneyeceğiz Allah korusun yine aynı şey olursa sıfırdan başlayacağız mecbur o zaman genetiğe gönderilecek
Eger sakir sakir degilse korkma leke olabilir dedi hemsire. Kan testini yaptirinca doktora gonderip durumu ona da soyleyecegimKorkma korkma doktorunla iletisime gec hemen kanama cogalirsa
Tesekkur ederim transferin 10. Gunu yaptim. Sonra kanda 63 cikti. Ama aslinda cizgi o kadar silik degil. Fotografta cok silik cikiyor.Hayırlı olsun gebeliğiniz.bu testi transferin kaçıncı günü yapmıştınız ve kan testi kac cikti bu testten sonra
Tebrik ederim, saglikla buyusun insallah❤Günaydınlaaaarrr. Sonucum çıktı Dün yani transferin 7.günü kan tahlili sonucum 277
Teste ne zaman gitceksn canımEger sakir sakir degilse korkma leke olabilir dedi hemsire. Kan testini yaptirinca doktora gonderip durumu ona da soyleyecegim