- Konu Sahibi karamel Latte
- #4.321
Kanama daha önce gelmişmiydi canım peki ilk kez mi geldiKullaniyorum canim estrofem corasprin ve prolutex
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kanama daha önce gelmişmiydi canım peki ilk kez mi geldiKullaniyorum canim estrofem corasprin ve prolutex
Kanama mi lekelenme mi kuzum yaKizlar benim agrim ve hafif kanamam var iki gun once 121 cikmisti degerim bugun tekrar kan verecegim
Nasil mutlu oldum nasil modum yukseldi anlatamam cok tesekkur ederim Allah razi olsunYasnaz bebişlerin inşallah sıkı sıkı tutunurlar Rabbim nasip etsin tamamına erdirsin yeni uyandım ilk aklıma sen geldin
Aa cok iyi bi sonuc rabbim kat kat arttirsin insallah❤Günaydınlaaaarrr. Sonucum çıktı Dün yani transferin 7.günü kan tahlili sonucum 277
Kirmizimi canm korkma benmde olmustugu 14. Gunumde muayene edilmisti keseyi gormustuk cok kucuktu doktor olur boyle kanamalar demisti progestan dozunu arttirinca gecti boyle kanamalarlar doguma gidenler var dedi hemen kotu getirme aklinaKizlar benim agrim ve hafif kanamam var iki gun once 121 cikmisti degerim bugun tekrar kan verecegim
Aa dı canım.Nasıldı canım embrıyolarının kalitesi?
Tek bebiş miydi? yoksa ikizler kervanına hoş geldinGünaydınlaaaarrr. Sonucum çıktı Dün yani transferin 7.günü kan tahlili sonucum 277
2 bebiş. İnşallahki ikisi de benimledirTek bebiş miydi? yoksa ikizler kervanına hoş geldin
Canım senin bebeğin var mı yani bu ikinci için mi öyle anladım daKirmizimi canm korkma benmde olmustugu 14. Gunumde muayene edilmisti keseyi gormustuk cok kucuktu doktor olur boyle kanamalar demisti progestan dozunu arttirinca gecti boyle kanamalarlar doguma gidenler var dedi hemen kotu getirme aklina
2 bebiş. İnşallahki ikisi de benimledir
Geçmiş olsun umarım önemli bir şey değildir bende de kahverengi akıntı olmustu hala WC ye gittiğimde korka korka gidiyorumKizlar benim agrim ve hafif kanamam var iki gun once 121 cikmisti degerim bugun tekrar kan verecegim
Ya kanama gibi degildi bir tık yogun leke gibiydi camasirima bulasmis silince de peceteye geldi. Az once yine baktim baya gecmis cok sukurKanama mi lekelenme mi kuzum ya
İnsalah canim ya vallahi kalbim pir pir. Bugun kan vermeye gidecegim tekrar. İnsallah guzel yukselmistir.Geçmiş olsun umarım önemli bir şey değildir bende de kahverengi akıntı olmustu hala WC ye gittiğimde korka korka gidiyorum
Korkma bence önemli bir şey değil ben de doktorumu aramıştım önemli değil demişti geçiyor bir süre sonra yerleşme kanaması falandır ya da önceden kalan bir kandırYa kanama gibi degildi bir tık yogun leke gibiydi camasirima bulasmis silince de peceteye geldi. Az once yine baktim baya gecmis cok sukur
Bu cocuk beni panik atak yapacak
Evet var hayırlı olsunKızlaaar sabah test yaptım sanki silik çıkmış sankii 3.gün embriyosu 10.gün bugün
Belliki yerlesmeye calisiyor minik sen bol bol dinlen canim isteysen ayaklatrini arada uzat ayni pozisyonda durmamaya calisYa kanama gibi degildi bir tık yogun leke gibiydi camasirima bulasmis silince de peceteye geldi. Az once yine baktim baya gecmis cok sukur
Bu cocuk beni panik atak yapacak