- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- Konu Sahibi karamel Latte
- #4.301
@Yasnaz kuzum transferin çok ama çok başarılı geçsin sağlıkla minik yavrularını al gel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıldı canım embrıyolarının kalitesi?Evet 5. Gün embriyosuydu. Bir umut arkadaş gibi 5. Gün erken belirir en azından silikte olsa çıkar dedim. İki embriyo üstelik. Direkt negatif ne silik ne bir şey önceki yaptığım gibi bir saniyede beliren tek çizgi. Sonra dediğim gibi 11. Gün 997, 13. Gün 2090 değerle gelen ikizler.
sen oldunmu transferini tatliş@Yasnaz kuzum transferin çok ama çok başarılı geçsin sağlıkla minik yavrularını al gel
Oldum canım 15 ekimde miniklerimi aldım geldimsen oldunmu transferini tatliş
ayyyyy 5 gün geçmiş bile..Oldum canım 15 ekimde miniklerimi aldım geldim
Evet canım 5. Gün embriyoları test günüm 27 ekim o gün kan vermeye gitcem dualarınızi bekliyorumayyyyy 5 gün geçmiş bile..
5. gün embriyosumu ne zaman test yapacan
anaaa 7 gün dahamı bekleyecezEvet canım 5. Gün embriyoları test günüm 27 ekim o gün kan vermeye gitcem dualarınızi bekliyorum
Aynen tam 1 hafta var 5. Gün bugun hic bir belirti yok en iyisi bekleyeyimanaaa 7 gün dahamı bekleyecez
kız 5. gün embriyosu hemen çıkar yaaa bekletme bizi
gönlüne göre olsun inşallahhhAynen tam 1 hafta var 5. Gün bugun hic bir belirti yok en iyisi bekleyeyim
Insallah kuzum bu topik uğurlu gelir bize teşekkürlergönlüne göre olsun inşallahhh
Katlanarak artsın canımGünaydınlaaaarrr. Sonucum çıktı Dün yani transferin 7.günü kan tahlili sonucum 277
HarikaGünaydınlaaaarrr. Sonucum çıktı Dün yani transferin 7.günü kan tahlili sonucum 277
Yat kuzum hareketlenme çok ilaç kullanıyormuydunKizlar benim agrim ve hafif kanamam var iki gun once 121 cikmisti degerim bugun tekrar kan verecegim
Ya canm benim evet insallah banada ugurlu gelir insallah Allah yuzume guler bu defa@Yasnaz canım buyuk gun geldi demekki actığın bu topik cok ugurlu geldi herkese sanada gelecek inşallah Hadı bebeişlerini allll
Sagol arkadasim insallah oyle olur@Yasnaz kuzum transferin çok ama çok başarılı geçsin sağlıkla minik yavrularını al gel
Ay seromm duygulandim yaa Allah razi olsun kuzummm iyiki varsiniz iyiki ❤@Yasnaz canım arkadaşım. Dualarımız seninle. Güzel günlerin başlangıcı olsun inşallah bugün