- 12 Mart 2019
- 14.869
- 34.282
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #3.501
Hadi ya bana transferden once 1 tane sonra 1 tane takil dediler saat vermediler ama esim yok evde aksam 5 ten sonra gidicem mecbur gec olurmu diyorum saat olarakBana ayın 15 inde transfer ile birlikte serumda verildi. 3 günde 1 aynı saatlerde takılsın dediler canım
Yaziyorum canim❤12ekim
CANIm kasık ağrım benımde oluyor trasnferin 4. Günü şiddetli oldu hatta ama pozitif aldım hala da oluyor olmadı diyerek kendini negatif etkilemeGünaydın kızlar transfer gününü sayarsak 5. Gün 3 gündür adet olacak gibi kaşık ağrım var gecmıyor olmadı galiba
Endişe etme canım doktoruna sordunmu kan sulandırıcıyı kesebilirLekeler basladi yine... cok acik kahverengi
Canim ben 11. Gunde cok cok silik bi ikinci cizgiyle ogrendim pozitif oldugunu ve ara ara kasik agrim disinda hic bir belirtim olmadi Allah izin verirse carsamba keseyi gormeye gitcem ama hala belirtim yok sadece arada kasik agrim oluyo bide agzimda kotu bi tat var onun disinda bisey yok zaten belirtiler icin cok erken bebisler 6. Haftaya gelemeden cok fazla belirti olmamis hemsire oyle dedi banadaHaklısın ama burada 5. Günde testte pozitif çıkanları görünce bende beklentiye giriyorum. Hani şöyle kendime bakıyorum farklı bir şey de göremiyorum stres oluyorum ama dediğin gibi sabırlı olmak lazım
Ya benim de var korkuyorum doktorumu aradım bir daha olursa bizi arayın dedi hala var...Lekeler basladi yine... cok acik kahverengi
Adetim günümde 3 gün somra belki ondandır bilmiyorum ama umarım bebeğim tutunmuşturolmadı demiyoruz ki: ) o kasık ağrıları türlü türlü sebeplerden oluyormuş burada okuduklarıma göre..
canım erken pozıtıf gorenlerden biri de benim sabırsızım cunkuHaklısın ama burada 5. Günde testte pozitif çıkanları görünce bende beklentiye giriyorum. Hani şöyle kendime bakıyorum farklı bir şey de göremiyorum stres oluyorum ama dediğin gibi sabırlı olmak lazım
İnşallah canım inşallah benimde pozitif olur Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinCANIm kasık ağrım benımde oluyor trasnferin 4. Günü şiddetli oldu hatta ama pozitif aldım hala da oluyor olmadı diyerek kendini negatif etkileme
Özellikle bir şey söylemedilerse bir sorun olmaz bence, atıyorum çatlatma iğnesi gibi saati çok önemli olsa kesin uyarırlardı. Zaten bu sadece besleyici bir serum çok kafana takma canımHadi ya bana transferden once 1 tane sonra 1 tane takil dediler saat vermediler ama esim yok evde aksam 5 ten sonra gidicem mecbur gec olurmu diyorum saat olarak
Çok teşekkür ederim inşallah bizlerde de öyle olur güzel sonuçlar alırız, belki bende biraz daha sabretmeyi öğrenmeliyimCanim ben 11. Gunde cok cok silik bi ikinci cizgiyle ogrendim pozitif oldugunu ve ara ara kasik agrim disinda hic bir belirtim olmadi Allah izin verirse carsamba keseyi gormeye gitcem ama hala belirtim yok sadece arada kasik agrim oluyo bide agzimda kotu bi tat var onun disinda bisey yok zaten belirtiler icin cok erken bebisler 6. Haftaya gelemeden cok fazla belirti olmamis hemsire oyle dedi banada
AMin canım aminİnşallah canım inşallah benimde pozitif olur Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Yazdim fotograf da gonderdim ama daha donmediEndişe etme canım doktoruna sordunmu kan sulandırıcıyı kesebilir
Ben fotografini cekip gonderdimYa benim de var korkuyorum doktorumu aradım bir daha olursa bizi arayın dedi hala var...
Evet ben pozitifim doktor yazarsa bana da haber verir misin benimki önemli değil devam ederse söyle dediBen fotografini cekip gonderdimsen pozitiftin degil mi? Ben daha hic test yapmadim 8.gunum
Kuzum benimki taze transferYaziyorum canim❤
Tamam canim o bugun cok yogundur donmedi dahaEvet ben pozitifim doktor yazarsa bana da haber verir misin benimki önemli değil devam ederse söyle dedi
Bol bol gunese cikin D vitamini alininan ki o kısmı hallettim: ) ötesinde ne yapabilirime düştüm.. omega3, d filan kullanıyorum.
c vitaminini ihmal ettim tüp bebeğe başladığımdan beri, meyvelerden alayım dedim ama, belki arada c de atarım.
doktor demese de gün aşırı coraspin içeyim diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?