- Konu Sahibi karamel Latte
- #3.481
Aminnn inşallahhhInsallah sağlıkla ilerlesin hamileligin canım Rabbim bize de nasip etsinnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnn inşallahhhInsallah sağlıkla ilerlesin hamileligin canım Rabbim bize de nasip etsinnnn
Aninda söylerim yada yüzmden belli ederim anlar hemenYap esine soyleme
Transfer tarihin neydi canimAminnn inşallahhh
Olmaz ozaman evetAninda söylerim yada yüzmden belli ederim anlar hemen
8 hücreli3. Gun Embrıyo kaliten nasıldı canım?
12ekimTr
Transfer tarihin neydi canim
SaymiyoruzKızlar transfer gününu ilk gün sayıyor muyuz
Kendini yormadn dimi bugunLekeler basladi yine... cok acik kahverengi
Bana ayın 15 inde transfer ile birlikte serumda verildi. 3 günde 1 aynı saatlerde takılsın dediler canımKizlar bu bagisiklik serumu alanlar bi saati varmı aksamda alsam sorun olurmu?
Canım sen bol bol uzan ve su içmeyi ihmal etmeLekeler basladi yine... cok acik kahverengi
Doğru söylüyorsun teşekkür ederim desteğin içinYok kuzum ya. Ben de senin gibiydim. Hatta anneme dedim hiç birşey hiss etmiyorum falan diye. O da küçücük şeyler ne hiss etmen gerekiyorki dedi
Haklısın ama burada 5. Günde testte pozitif çıkanları görünce bende beklentiye giriyorum. Hani şöyle kendime bakıyorum farklı bir şey de göremiyorum stres oluyorum ama dediğin gibi sabırlı olmak lazımBende de yok canım erken daha hemen karamsar olmayalim
Yok sadece wc’ye kaktim simdi doktora fotografini attim bakalim ne dicekKendini yormadn dimi bugun
Evet bugun oyle yapacagimCanım sen bol bol uzan ve su içmeyi ihmal etme
panik yapmadan bekle kuzum dinlen iyice bebişin yerleşiyor inşallahYok sadece wc’ye kaktim simdi doktora fotografini attim bakalim ne dicek
Insallah canim yerlesirken bile beni strese sokuyo sıpapanik yapmadan bekle kuzum dinlen iyice bebişin yerleşiyor inşallah
olmadı demiyoruz ki: ) o kasık ağrıları türlü türlü sebeplerden oluyormuş burada okuduklarıma göre..Günaydın kızlar transfer gününü sayarsak 5. Gün 3 gündür adet olacak gibi kaşık ağrım var gecmıyor olmadı galiba
geldiğim belli olsun diyo benceInsallah canim yerlesirken bile beni strese sokuyo sıpa
Bi gelsin de hayirlisiyla zaten cikaricam hepsini ondangeldiğim belli olsun diyo bence