- Konu Sahibi karamel Latte
- #3.381
Hayırlı olsun canim kat kat yükselsin insallahEvet kanda 42.2 çıktı 6.gunum bugun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canim kat kat yükselsin insallahEvet kanda 42.2 çıktı 6.gunum bugun
Sabır canım kitap oku dizi film geçiyor zaman hayırlı olsun güzel haberlerini alalım inşallahBugun transfer oldum ben de. 5. Gun embriyosu tek.zaman nasıl geçecek bilmiyorum şimdiden sıkıldım
Benimki de dondurulmuş. Ilk defa transfer olucam nasip olursa femara, folbiol, ecopirin kullanıyorum. Femara yumurta geliştirici bir ilaç diye biliyorum. Neden verdiğini bilmiyorum sormadımda.Benım dondurulmış oldu 4. Tedavimde doktorum naturel deniycez bu sefer dedi transfere kadar hiç ilaç kullanmadım
Insanlar neden bu kadar acimasiz anlamiyorum...3 kere dusuk yaptim ven kendiligimden gebe kaliyordum ve degerlerim 5 binleri goruyordu ama kalp atisi olmuyordu...yani yoktan var eden Rabbimden baska kimse bilemezki...0 dan deger basliyor sonucta ...szi de kendinzii uzmeyin Rabbim saglikla dogurmanizi da nasip edecektir en ufak stres bebege zarar bosverin insanlarin ne dedigini ve keyfini cikarinDoktorum 15 el başlayıp ikiz doğuran da gördüm 500le başlayıp kimyasal olan da gördüm dedi şimdi konuşmak erkenmiş iki gün sonra belli olurmus ama 16 fan sonra gebe kabul ettiklerini söyledi
Çok teşekkür ederim değerlerim yükseldi çok şükürInsanlar neden bu kadar acimasiz anlamiyorum...3 kere dusuk yaptim ven kendiligimden gebe kaliyordum ve degerlerim 5 binleri goruyordu ama kalp atisi olmuyordu...yani yoktan var eden Rabbimden baska kimse bilemezki...0 dan deger basliyor sonucta ...szi de kendinzii uzmeyin Rabbim saglikla dogurmanizi da nasip edecektir en ufak stres bebege zarar bosverin insanlarin ne dedigini ve keyfini cikarin
Sukursaglikla alin kollariniza ve bu dinemde buralara cokca takilmayin insanlar cok acimasiz malesef ....Çok teşekkür ederim değerlerim yükseldi çok şükür
Kullandığınız ilaçları hiçbirini kullanmadım etkilerini bilmiyorum malesefBenimki de dondurulmuş. Ilk defa transfer olucam nasip olursa femara, folbiol, ecopirin kullanıyorum. Femara yumurta geliştirici bir ilaç diye biliyorum. Neden verdiğini bilmiyorum sormadımda.
O genelde tutunma kanamasi oluyormus sirt ustu uzaninayaklarinizin altina bir yastik alin...gayet normal gebeliklerin yarisinda bu tarz kanamalar olabiliyorBugün kahverengi akıntım geldi Protestan kapsülle geldi önce sonra gene kullandım Progestan gene geldi kahverengi lekelenme normal midir?
Bugün kahverengi akıntım geldi Protestan kapsülle geldi önce sonra gene kullandım Progestan gene geldi kahverengi lekelenme normal midir?
Bende de bugün ciddi adet sancısı başladı ya belime vuruyor sol kasığımdanBugün kahverengi akıntım geldi Protestan kapsülle geldi önce sonra gene kullandım Progestan gene geldi kahverengi lekelenme normal midir?
Evet benim 2 boş gebeliğim bir de kimyasal gebeliğim oldu Boş gebeliklerimde kasıklarımda çok belirgin sancı hissediyordum. Hani nasıl desem böyle rahim bir duvarsa bir işçi orayı minik minik kazıyormuş gibi bir his. Ama tüp bebekte bunları ne zaman hissetmeliyiz hiç bilmiyorumSen gebelik yasamis miydin... inan canm ben hic yaşamadigim icin anlamiyor olabilirimde... ama suan 6 gunluk diye dusunuyorum sen o kadar erken belirti yasamis miydin
Tutunmayı geçtik biz de sanırım progestandan kaynaklı geliyor inşallah öyledirO genelde tutunma kanamasi oluyormus sirt ustu uzaninayaklarinizin altina bir yastik alin...gayet normal gebeliklerin yarisinda bu tarz kanamalar olabiliyor
Ya allahım sağlıkla doğmalarını gösterseydi bir yaBende de bugün ciddi adet sancısı başladı ya belime vuruyor sol kasığımdan
Yoo tutunmadan kastim bebek buyudugu icin kendine daha fazla yer acarmis ondan olabiliryormus kahverengi kanama doktorum soylemisti...Progesteron degerinizi olctunuz mu peki?Tutunmayı geçtik biz de sanırım progestandan kaynaklı geliyor inşallah öyledir
Normal korkma benimde gelmisti oyle sonra kirmiziya dönunce gittim acile canim takip etBugün kahverengi akıntım geldi Protestan kapsülle geldi önce sonra gene kullandım Progestan gene geldi kahverengi lekelenme normal midir?
Ay inşallah dönmezNormal korkma benimde gelmisti oyle sonra kirmiziya dönunce gittim acile canim takip et
Progesteron değerimi transferden önce ölçtüler normal dediler . İnşallah yer açıyordur ne bileyim korktumYoo tutunmadan kastim bebek buyudugu icin kendine daha fazla yer acarmis ondan olabiliryormus kahverengi kanama doktorum soylemisti...Progesteron degerinizi olctunuz mu peki?
Insallah canimAy inşallah dönmez