ek gelire ihtiyacim var ne tur bir is yapabilirm

betulcevahir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2014
173
41
38
Bayanlar ogrenciyim ve ek gelire ihtiyacim var bir yere girip calisabilme imkanimda yok .. İnternetten vs satabilcgim ürünler olur veya başka birşey ne onerirsiniz bana..

Şikayet var gibi sitelerde evden çalışabilme imkanın var, pek bilgim yok ama bi tanıdığım evde bilgisayar başından siteye gelen yorumlardaki imla hatalarını düzeltiyordu öğrenciyken, bi araştır istersen canım.Kolay gelsin :)

Evde nikah şekeri, nikah davetiyesi zarflaması, kıyafetlere boncuk işlemesi yapan arkadaşlarım var. Gelirleri de iyi oluyor eğer elin çabuklaşırsa. Bu tip şeyler deneyebilirsin. Ayrıca internet üzerinde sitelerde editörlük yapılabiliyor. Ben iki sene kadar bir haber sitesine editörlük yapmıştım evimden ek gelir olsun diye. Gayet iyi para kazanmıştım.

Ev Yapımı pasta kurabiye şimdi çok popüler..yeğenimin doğum mevlüdü için sipariş ettik,kadın evinde yapıp kargoluyor ve çok da başarılı,taze idi.kadının evde bebeği varmış,dışarda çalışamıyor ama eve ek geliri oluyor işte ne güzel

Canım benim nasıl yapılıyor bir bilgilendirebilir misin ? bana da ek iş lazım

Ben çok aradım ama bulamadım o tarz işleri hatta burada konum bile vardı. Senden rica etsem arkadaşına sorabilir misin nasıl bulmuş diye ? Lütfen ek iş yapmam gerekiyor

Merhabalar bende ek is yapıyorum.sizin yorumları okuduğum kadarıyla tam olarak nasıl bir is aradiginizi anlamadım ama ben kendi yaptığım isi paylaşmak istedim belki yardımcı olurum bu sayede.network tarzı isleri belki duymuşsunuzdur.üye olup firmanın ürünlerini pazarliyorsunuz ve kar size kalıyor.ben arkadaşımın tavsiyesiyle başladım onceleri yapamam dedim ,sonra araştırmaya başladım islerin nasıl yürüdüğünü.aklıma yatincada başladım.anladığım siz etrafiniza yaptığınız isin katalogunu gosteriyorsunuz sonrası kendiliğinden geliyor:)

Marketler de ürün tanıtımı yapıyorum haftasonları. Gayet yararı dokunuyor elime her hafta para geçiyor. Tercihim marketler :)

Bayanlar ogrenciyim ve ek gelire ihtiyacim var bir yere girip calisabilme imkanimda yok .. İnternetten vs satabilcgim ürünler olur veya başka birşey ne onerirsiniz bana..
egerki yerli temizlik urunleri satmak istersen bio belinda icin bana msj atabilirsn canim...

Bu arkadaşların neredeler canım bende böyle bir şey istiyorum. Birde şu editörlük hakkkında bilgi alabilirmiyim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…