- 27 Mayıs 2014
- 173
- 41
- 38
- Konu Sahibi betulcevahir
Bayanlar ogrenciyim ve ek gelire ihtiyacim var bir yere girip calisabilme imkanimda yok .. İnternetten vs satabilcgim ürünler olur veya başka birşey ne onerirsiniz bana..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba size mesaj atamıyorum. bana özelden dönüş yapabilirseniz sevinirim :)Ek is arayalar. Ozelden goruselim
Canım benim nasıl yapılıyor bir bilgilendirebilir misin ? bana da ek iş lazımŞikayet var gibi sitelerde evden çalışabilme imkanın var, pek bilgim yok ama bi tanıdığım evde bilgisayar başından siteye gelen yorumlardaki imla hatalarını düzeltiyordu öğrenciyken, bi araştır istersen canım.Kolay gelsin :)
Ben çok aradım ama bulamadım o tarz işleri hatta burada konum bile vardı. Senden rica etsem arkadaşına sorabilir misin nasıl bulmuş diye ? Lütfen ek iş yapmam gerekiyorEvde nikah şekeri, nikah davetiyesi zarflaması, kıyafetlere boncuk işlemesi yapan arkadaşlarım var. Gelirleri de iyi oluyor eğer elin çabuklaşırsa. Bu tip şeyler deneyebilirsin. Ayrıca internet üzerinde sitelerde editörlük yapılabiliyor. Ben iki sene kadar bir haber sitesine editörlük yapmıştım evimden ek gelir olsun diye. Gayet iyi para kazanmıştım.
egerki yerli temizlik urunleri satmak istersen bio belinda icin bana msj atabilirsn canim...Bayanlar ogrenciyim ve ek gelire ihtiyacim var bir yere girip calisabilme imkanimda yok .. İnternetten vs satabilcgim ürünler olur veya başka birşey ne onerirsiniz bana..
Bu arkadaşların neredeler canım bende böyle bir şey istiyorum. Birde şu editörlük hakkkında bilgi alabilirmiyim. :)Evde nikah şekeri, nikah davetiyesi zarflaması, kıyafetlere boncuk işlemesi yapan arkadaşlarım var. Gelirleri de iyi oluyor eğer elin çabuklaşırsa. Bu tip şeyler deneyebilirsin. Ayrıca internet üzerinde sitelerde editörlük yapılabiliyor. Ben iki sene kadar bir haber sitesine editörlük yapmıştım evimden ek gelir olsun diye. Gayet iyi para kazanmıştım.
ben arıyorumHala arıyorsanız yardımcı olabilirim..
Konu açmıştım Orayı okursan kafana yatarsa dönüş yapabilirsin mesaj olarak arayıp detayları veririmben arıyorum