Ay ay ay canım ya bu yazın beni çok sevindirdi. Sebebini bilmediğim halde. Hepinize çok çok teşekkür ediyorum. Amin canım amiiiiiiiin. Allah yardımcımız olsun. Ne çok isterim Sözlendiiiiiiiiiiiiiiiiiim diye yazabilmeyi. Bir yandan içim rahat sevgilimin kişiliğine ikna kabiliyetine güveniyorum. Ailemle güzel bir şekilde konuşacak. ve kendisini sevdirecek. babam ile yapıları bir birine benziyor. Ama bizde çevre faktörü çok etkili. Acaba ne derler ne konuşurlar ne düşünürler oysaki başkalarının ne önemi var. Ne yazık ki ortalığı karıştırmaya gönüllü bir çok yakınımız var. Bir yandan da korkuyorum ya babam kestirip atarsa... İşte o zaman yandığımın resmidir.
Ay ay ay canım ya bu yazın beni çok sevindirdi. Sebebini bilmediğim halde. Hepinize çok çok teşekkür ediyorum. Amin canım amiiiiiiiin. Allah yardımcımız olsun. Ne çok isterim Sözlendiiiiiiiiiiiiiiiiiim diye yazabilmeyi. Bir yandan içim rahat sevgilimin kişiliğine ikna kabiliyetine güveniyorum. Ailemle güzel bir şekilde konuşacak. ve kendisini sevdirecek. babam ile yapıları bir birine benziyor. Ama bizde çevre faktörü çok etkili. Acaba ne derler ne konuşurlar ne düşünürler oysaki başkalarının ne önemi var. Ne yazık ki ortalığı karıştırmaya gönüllü bir çok yakınımız var. Bir yandan da korkuyorum ya babam kestirip atarsa... İşte o zaman yandığımın resmidir.
canlarım benim hiç üzülmeyin biz herşeyi başarabiliriz yeter ki sabır olsun ben hesonumun gğzel olacağına inanıyorum. "inanmak başarmanın yarısıdır" diye boşa dememişler.
hepiniz sevdiğini ile bir gün mutlu sona ereceğinize inanın ve sabredin.. sabır çok önemli bu konuda. ben çok sabırsız bir insandım zaten burcumun en önemli özelliği ama şimdi sabretmeyi öğrendim..sanırım sınanıyoruz diye düşünüyorum..ama burada anlatılanların hepsinin sonu çok mutlu bitmiş bizim sonumuz da çok mutlu olacak.. sonra hepberaber artık nişanımız için fikir alışverişinde bulunuruz İNŞALLAHH
kızlar ne olur inanın ve asla pes etmeyin..
hep insallah bu topige yazmam gerekmez diye dua ediyordum ama maalesef bende yazmak zorundayim. cuma günü anneme herseyi acikladim annemde karsi oldugunu söyleyip hemen babama anlatti. beni yanlarina cagirip konustuk ve karsi olduklarini söylediler. karsi olmalari beni tabiki cok üzüyor ama daha kötü olan anne ve babamin bana karsi kullandiklari sözler. annem diyorki baban seni defterinfen sildi, hic bir degerin kalmadi...
sebep o kadar saçma ki anlatsam şok olursun..benim erkek arkadaşımın annesi olacak hanım bizim mahalleyi ve yaşadığımız yeri beğenmeyip kendine yakıştıramamış bu iş olmaz bize uygun değilller demiş tek neden bu cnım.
çok aşşalayıcı bir durum farkındayım ve ben bu kadına karşı kin yada nefret besleyemiyorum. hayır kendisi çok iyi bişey olsa derim ki tamam doğrudur aramızda çok fark var ama değil..
ablacım yaa aynısını diğer gelinine de yapmış ama onlar direnmiş en sonunda zar zor kabul etmiş. şimdi bende direniyorum ama erkek arkadaşım biraz daha çekimser.. o hep ilerde bizi mutsuz edecek diye düşünüyor. bide zaten evlenirsin ama seni tanımayız gibi çok gereksiz laflar etmişler oda arada kaldı şimdilik kimse bilmeden yürütüyoruz bakalım ilerde ne olacak ama ikimiz de çok seviyoruz birbirimizi.. yazık bize yaa
kimsenin bu acıları yaşamaması için her akşam dua ediyorum inşallah kimse benim durumuma düşmez ve Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah.
bu arada çok teşekkür ederim ablacımm ilgilendiğin için. kimseye anlatamıyorum derdimi çünkü herkes bizi ayrı biliyor.
bende sana mutluluklar diliyorum..herşey gönlünce olsun tatlım...Şenizben gözü karayımdır ama erkek arkadaşım benim kadar gözü kara biri değil o biraz mantık takılıyo..ama benide çok seviyo şimdilik oluruna bıraktım ablacım ama ne olursa olsun ben onunla evlencem ve bu söylediklerini tek tek yediricem..gerekirse tek başıma mücadele ederim kimsenin desteği olmadan ama başarıcam sonunda kazanan ben olcam o kadında otursun haline yansın o zaman
Güzel soru. Sadece karşı çıkmakla kalsalar sorun değilde. ahh ahh. bide bana sorun. ve hala durum çok karışık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?