- 13 Eylül 2009
- 1.784
- 77
- 163
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim ailem başta olmak üzere arkadaşlarımda dahil herkes karşı çıktı ve inatlaştım.şuan benimle ailem gerçekten çok seviyorlar ve begeniyorlar
onun ailesi istemediler ve halen daha aynılar allah sonumuzu hayır etsin
Ablasının kızı?Eşinin kuzeni yani?bizde müstakbel kayinvalide beni istememisti hemserisi degilim diye. baska bir sebebde ablasinin kizini almak istiyordu ogluna.
her haliyle isteksis oldu beli oluyordu dügün fotoraflarinda bile yüzü asikdi.
ama cabalari bosa cikti sonunda :sm_cool: :sm_cool:
evlenmeye karar verdiğinizde ailenizden veya yakın çevrenizden olumsuz yaklaşan,karşı çıkan oldu mu??benim babam biraz olumsuz yaklaştı ama mücadelemi sonuna kadar verdim ve ben kazandım çünkü eşimi gerçekten çoook seviyorum ha ne oldu babam biz evlendikten sonra eşimi tanıdıktan sonra o kadar sevdi ki kızım çok doğru bir karar vermişsin dedi bana...siz olumlu ya da olumsuz sonuçlanan bu tarz olaylar yaşadınız mı???:enbuyukkk:
Tanıdığımızın başına geleni anlatıyorum.ailelerin evliliklere verilen karardaki payı büyüktür ve olması gerekendi belki de...ama....
kızının hiç istemediği biriyle sırf maddi durumu iyi diye evlenmesinde baskı yapan aileler,akraba diye ısrarla evlenmesini isteyen ve baskı yapan aileler,bir taraftan da mezhebi farklı diye evlenmesine izin vermeyen aileler,maddi durumu iyi olmadığı için kendi kızlarına layık olmadığını düşünerek karşı çıkan aileler,yaşı sorun eden aileler,aileyi beğenmeyen aileler bu böyle sürüp gidiyor arada olan kıza yada erkeğe oluyor...sizce bunlar neden mi arkadaşlar????
Aynı şekilde babam ve annem karşı çıktı küçüksün diye ama eşimi tanıyınca mest oldular ve sanırım benden çok seviyolarevlenmeye karar verdiğinizde ailenizden veya yakın çevrenizden olumsuz yaklaşan,karşı çıkan oldu mu??benim babam biraz olumsuz yaklaştı ama mücadelemi sonuna kadar verdim ve ben kazandım çünkü eşimi gerçekten çoook seviyorum ha ne oldu babam biz evlendikten sonra eşimi tanıdıktan sonra o kadar sevdi ki kızım çok doğru bir karar vermişsin dedi bana...siz olumlu ya da olumsuz sonuçlanan bu tarz olaylar yaşadınız mı???:enbuyukkk:
ben şu an yaşıyorum yeni tanışcak ama öncesinde 1.5 sene dil dökmem ikna etmem gerekti inşallah da sonu iyi olur yaza evlenirimevlenmeye karar verdiğinizde ailenizden veya yakın çevrenizden olumsuz yaklaşan,karşı çıkan oldu mu??benim babam biraz olumsuz yaklaştı ama mücadelemi sonuna kadar verdim ve ben kazandım çünkü eşimi gerçekten çoook seviyorum ha ne oldu babam biz evlendikten sonra eşimi tanıdıktan sonra o kadar sevdi ki kızım çok doğru bir karar vermişsin dedi bana...siz olumlu ya da olumsuz sonuçlanan bu tarz olaylar yaşadınız mı???:enbuyukkk: