Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
karsı çıkmayan oldumu diye sorsana :)ne bizimkilerden ne onlardan hiç kimse razı değildi.ama ben direttim.onlarda kendilerine göre haklıydılar ama.kendilerine göre değil % 100 haklıydılar.eşim okulu tam bitirmemişti işi yoktu ve askerliğe gitmemişti :)
siz olsanız böyle bi adam kız verirmiydiniz yada böyle bi çocuga kız istermiydiniz.
bütün diretmelere karsılık nişanlandık.eşim okulu bitirdi askerliğini yaptı iş buldu ve evlendik :)
askerliğini yapıp işini bulana kadar beklemek en mantıklısı aslında ama bizlere söz geçmiyor.allah herşeyin hayırlısını versin.mutluluklar canım...
Ya benim babamda ablamın evliliğine eniştemin 1.90 ablamın boyu 1.75
Ablam 60 eniştem 106 kg.
Ablam o zaman 26 yaşında eniştem 31
Ablam doktor eniştem eczacı
Ablam güzel eniştem kilolu ve kel
Ablam bakir eniştem evlenip ayrılmış (çocuğuda yok ama)
ve bunlara ekleyebileceğimiz sayısız nedenden ötürü istemedi. Bugün ablam evleneli 3 yıl oldu. yeğenim 2.5 yaşında. Ablamla eniştemin mutlu olduğu söylenemez. Bana kalsa ablam artık enişteme tekmeyi atmalı ama ablamında işi belli olmuyor ki...çünkü ablamda çok zor biri oldu çıktı mücadele etmekten midir nedir...Bugüne kadar ve hala bugünde Babamla ablam hiç görüşmüyor...
yav senin kadar iç açıcı olmadı amatatlicadiarzu
böyle konuları görünce duygusallaşıyorum senağlama benim bir sevgilim bile yok :mymeka: ama olsaydı da kesin birileri muhalefet olurdu klava: illa bir şey çıkardı ben kesin mutlu olamazdım :dilcikar:
Daha bi tanışma gerçekleşmedi...jeyyar
Ama sanırım annem biraz karşı çıkacak çünkü İstanbul'un diğer yakasında o, bi ucunda biz oturuyoruz..
Sevgilimin ailesi köye taşınınca biz de ordaki evlerinde oturcaz daha emin olmasam da...
Şu okulum bi bitsin bi an önce işimi elime alıp,ilk işim onun ailesiyle tanışmak olcak.
Ama sanırım annesinden biraz korkuyorum ...:1closedeyes: Karşı çıkmazlar çünkü 6 senedir görüştüğümüzü biliyolar ama yinede içimde bişeyler yok değil...CADIARZU
Herşeye rağmen tabiki sevdiğimle evlenmek için elimden geleni yapıcam ...Şeniz:asigim:
bizde herkes karşıydı...hala karşılar...muhtemelen hep karşı olacaklar...