Einize -Sevgilinize ne tr msjlar yolluyorsunuz?

bu arada bebişimler flan ohhhh

belinay kırmızı yere dikkat !!!
romantikler topiğinden oldugum nasl belli dimi kaydirigubbakcemile2

evet benim gibi kerestereye bu ince ruhlu herif bebişim diye sesleniydi delikafadulden
aaa o zaman sende azcık bebişim flan de canm benim :jeyyar:

bende yazdım bu mesajıııııı maçın tam orta gööbenndeee bakalım ne cevap gelcek -tatlicadiarzu-

bitterim ben tamamen aynı yazmadım ama...eklemeler yaptım

inş güzl cvp gelir ama pek sanmıyorum :çok üzgünüm:

kız bende pek romantıklık yapamam ama sapıklıga gelınce onu becerırım benımde onda yetenegım varrr:roflol:

evet paticim gelen cevap ( romantik aşkım benimmmmm ) maç izlerken bunu yazması bile mucize -tatlicadiarzu-

kız bende pek romantıklık yapamam ama sapıklıga gelınce onu becerırım benımde onda yetenegım varrr:roflol:
canm olsun sen üstü kapalı anlat bize biz aralara romantik kelimeler sıkıştırı veririz kaydirigubbakcemile3 güzel bi mesaj olur öyle ok
sen de az degilsin varyaa :jeyyar:​

evet paticim gelen cevap ( romantik aşkım benimmmmm ) maç izlerken bunu yazması bile mucize -tatlicadiarzu-

:asigim: ayy ne güzelll
romantikiz biz bitter -tatlicadiarzu-

bu 3.sü bana uyar, yapiim ben bunu yaaa :roflol::roflol:

pati bak sana gelen cevabıda bekliyom ona göreeeee romantikiz tabi canımda öle kuru kuru romantik aşkım benim yazılırmı yaaaa ben olsam daha farklı bi cevap yazardımmm delikafadulden

pati bak sana gelen cevabıda bekliyom ona göreeeee romantikiz tabi canımda öle kuru kuru romantik aşkım benim yazılırmı yaaaa ben olsam daha farklı bi cevap yazardımmm delikafadulden

tartıştığımızda pek oralı olmaz attığım mesaja cnm yaa

uyuyo,mesjı görsün gelen cevabı yazarım tatlım yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…