ne oluyo burda yaaa çok önemli bişiler kaçırmışım galiba okuyup gelem bi :))
oku tatlım cnm bitterim özldm seni Şeniz
tam bizlik bu topik dimi kız belinay :jeyyar:
patii sende beni sapık şey ettinnn hiç ölemiyim benn :jeyyar:kaydirigubbakcemile3sengözlerimebaksanab
ben aşkıma her türlü msjlar atarımm:jeyyar:
bizlere yardımcı ol canm yaaa
atmak istiyorum mesaj ama aklıma gelmiyoo :sm_confused:
bu gecenin en uygun mesajı " formamı giydim bekliyorum.. yada eşler maç izlerken siz muftakta ona mesaj çekin "nedersin bugeceki milli baçtan sonra bizde milli olalımmı?? " :)))
anaaaa lafa bakkkk super kızzz:roflol::roflol:
gece macıı yanıı haaa:jeyyar:
tamam ama ne kadardır cıkıyosunuzz aranızdakı samımıyetı ogrenıyım bıısırnaşık şey
sengözlerimebaksanab:jeyyar:şakkıdıcanm 2 seneyi aşkın ilişkim
sınır yok konuşurum utancım olmasa anladn sen yerimseniben
sengözlerimebaksanab:jeyyar:şakkıdı
hayy yarabbim kaydirigubbakcemile3
var ya sen beni baştan çıkarıyon hee :roflol:
hadi hadi dökül sen ne mesajlar atıyon fufuğuna :jeyyar:
aaaa kimm benmiiiiii:1shok: baksana sizler için örnek veriyorrum ben yoksa kendim mesaj çektiğimden değil :CüvCüv:
yeme bizi belinay sengözlerimebaksanab
sen atıyon atcagını tabe...
bizede örnek veriyon sonra seni gidi seniiii yerimseniben
sen al benim günahımı alll :roflol: hem seni niye yiyim be aşkımı yerim bencokacimcoook:jeyyar:
kızlarr öldüm gülmekten süpersiniz yaaa dahii fikirler çıkmış ortayaaa..
birde benden gelsinnn hani bu akşam türkiyenin maç ıvarya milli maç?? işte şöle bişi yazabilirsinizz formamı giydim bekliyor olucam?? :)) karşı tarafda hemen olaya atlarsa sizde yan çizmek istiyorsanızz ee ama bu akşam maç vardı ondan şey ettiydim diyebilirsinizz... yok eğerkii sizinde bu akşam gayet güzel şeyler yaşamanız iyi olucaksa istiyorsanızdaa şöle yazabilirsiniz" aşkım sanamki maç 90 dakika asıl maç 90 dakikadan sonra :))" ( özellikle evliler içindiyorum, biz bekarlar oturalım oturrduğumuz yerde ) :lepi:
bende yapsammı ?? yada şu ilacı yazsammı :)) sonra benimki büyük bi şevkle mesaj attığındaysa bende cevap olarak 1 nisaan desemmi :)))
bayıra karşı yatır beni tırmala beni kaşı beni hihoyyyt
nasıl:jeyyar:
aaaa kimm benmiiiiii:1shok: baksana sizler için örnek veriyorrum ben yoksa kendim mesaj çektiğimden değil :CüvCüv:
hazırlıklar basladımı gunduz kocıslerıne msj atan evlılerr mac bıtecek sonra sızın maclar baslıcakk :roflol::roflol: