Einize -Sevgilinize ne tr msjlar yolluyorsunuz?

Kızlar konumuzla az da olsa alakalı bişeyler yazmak istedim. belki içlerinden hoşunuza gidenler olur. Selamlar

Gün gelir için yanar.. ELin Gider Mektuplara.. GüN GeliR ßeni AnarsıN GözüN DalaR UzaklarA

BENİM ACIYA VERECEK BİR ŞEYİM KALMADI,
MUTLULUKTAN ALACAĞIM VAR BENİM

CanıN ÇıksıN İnsafsıZ.. Beni VurduN ZamansıZ

KiM ßiLeßiLir AşkI AşktaN ÖLenE KadaR

Her YağmuR YağdığındA GözLeriN Hep AkLımdA.. Adını Ne Zaman Ansam YağmuR YağaR BuraLara

DENIZ YA KUDURMALI YA DURULMALI,HANCER YA SONUNA KADAR SAPLANMALI YA KININDA DURMALI.
SEVECEKSE INSAN YA OLUMUNE SEVMELI,YADA HIC.

YaLnızıM ELmA ŞekeriM SensiN ßeniM TeK NefesiM

LaF DaLaşınA GirmE KapaK OlursuN / UğraşmA EtikeT OlursuN / AdaM OL BeLkİ YanımdA YeR BuLursuN

«« ẰگЌĮм گéήì گèυêУǿŕµм »»

kızlar hepınıze ıyı geceler opuyorumm..
bırazda irkegımle cene calıyım malum gece olduu konusmanın boyutu degısıcekkk...:jeyyar:

Pardon kızlar ben yeni üyeyim başka sayfada yazarken nasıl becerdim bilemiyorum ama size geldi bu mesaj vardır bir hayır iyi akşamlar

ayy bizde mi gariplik var biz hiiç mesajlaşmayız günde üç dört kere telle görüşürüz...

zaten ikimizinde önünde sabahtan akşama kadar msn açık... ((

ömrüm gibi ömrümdesin, ömrünü ömrümden alma sakın...

Ayrılıklardır hasreti özlem yapan,
Kavuşmaktır özlemi turku yapan,
Aşktır tutkuyu sevdaya dönüştüren
Ve sevdandır beni sana bağlayan..

CanıN ÇıksıN İnsafsıZ.. Beni VurduN ZamansıZ
hepnız bunu yazınn cok romantıkk:roflol:
kız ben bunu yazsam gelır benı vururrr:roflol:

Az önceki mesajlaşmamız

Şahsen ve bizzat kendim : Bebeim haftasonu Antalya'ya yunus emre ve frekansın konserine gideceğim ya ortam nasıl olur aşkım ablamla gideceğiz eniştemde gelsin mi sen bilirsin ortamı

Sefgülüm : Gitme.

Şahsen ve bizzat kendim : Aşkım anlamıyorsun gideyim mi diye sormuyorum ortam nasıldır ona göre bişiler ayarlıcam yani şimdi konser verecek çocuğa mı sorayım

Sefgülüm: Ben ortamı falan bilmem naparsan yap kafana göre takıl.

Şahsen ve bizzat kendim : Aşkım yaaa neden böle diyorsun. Ben hep bu konseri bekledim biliosun şimdi bu fırsatı kaçıramam

Sefgülüm: Git dedim ya işte ne diyeyim.

Şahsen ve bizzat kendim : İyi bende yunusa sorayım o zaman ortam nasıl olur die

Cevap yok

Pardon kızlar ben yeni üyeyim başka sayfada yazarken nasıl becerdim bilemiyorum ama size geldi bu mesaj vardır bir hayır iyi akşamlar

olsun canm saol paylaştığın için...konumuz aynıydı demek a.s
hoşgeldn kk ya

kızlar hepınıze ıyı geceler opuyorumm..
bırazda irkegımle cene calıyım malum gece olduu konusmanın boyutu degısıcekkk...:jeyyar:

:mymeka: :mymeka:
aç var tok var..
olan var olmayan var..
bende gidem balkona barim belkim bakkalın çıraa ordadır :jeyyar:

hülyalı

canm senin sevgilinle ilgili bi durum vardı,konunu takip ediyodum...sonuç ne merak ettim canm

:1shok:
kıızz nasl hallettin sorunu azcık anlat
:roflol:

Ayrıldım işte bana beni sevmediğini sölemişti ya ayrıldım sonra bu yalvarmaya başladı seviyorum hata yaptım die
Amacı onun istemediği şeyleri yapmamı engellemekmiş (spor,makyaj vs) şakkıdı
Ama ben benim aşkımın oyuncak olmadığını söyledim (çok ağladım yalvardım dönüp bakmadı o dönüncede ben istemedim )
iki gün önceye kadar msj yazdı falan rahatsız etti aradı
Bu arada bende eski kankam dediğim kişiyle ilişkiye başladım konularımı okursan anlarsın yevrım burda yazsam sayfalar yetmez şimdi :çok üzgünüm:

bu kankan eski sevgilinin arkadaşıydı dimi.biliyorum cnm okudum ama sonunu kaçırdm konunun işte -tatlicadiarzu-

abinin ilk cevap çok iyi ..
direk gitme Çok üzgünüm çoook
cevap gelınce yas noluy vala merak ettım :1rolleyes:

:roflol: :roflol::roflol:
kıız bakkalı da bana şeediver ozman -tatlicadiarzu-

gıçı böyük onun..
boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…