Einize -Sevgilinize ne tr msjlar yolluyorsunuz?

bu kankan eski sevgilinin arkadaşıydı dimi.biliyorum cnm okudum ama sonunu kaçırdm konunun işte -tatlicadiarzu-

evet bacım olaylar iyice garuştu yani fakat bizim ilişki iyi gidio msjdanda anlaşıldığı gibi :roflol: :roflol:

abinin ilk cevap çok iyi ..
direk gitme Çok üzgünüm çoook
cevap gelınce yas noluy vala merak ettım :1rolleyes:

yazarım bebeim ama cevap gelmicek gibi görünüo :roflol:

kızlar günaydın baya bişeyler olmusss gece burda koptum gülmekten süpersiniz ya:roflol::roflol::roflol:

nan selin danası daa az önce başka topikte okudum la snin günaydınını..
ne bu heryerde garşıma çıkıyinn :mymeka:

saa da günaydın şekerim :1rolleyes:

günaydın
ne bu topic almış başını gitmiş, okumadım valla arad neler oldu bööle, selin özet geç kız bakem

dün akşam maç vardı ya yawrımmm onunla ilgili konusmalar olmus maçdan sonra herkezin asıl maçı başladı eminim kızları beklıyorum ne yaptılar dıe:jeyyar:

hıııı anladım şimcikk, heralde maçtan çıkamamış bunlar hala
baksana ses soluk yok kızımmm

dün akşam maç vardı ya yawrımmm onunla ilgili konusmalar olmus maçdan sonra herkezin asıl maçı başladı eminim kızları beklıyorum ne yaptılar dıe:jeyyar:

evet bekliyikte halaaann kismecikler yok ortada..
hayır belinayda yok oldu yaaf hakemlik edecem diyip duriydi arada kaynamasın kızzdelikafaduldendelikafadulden

hıııı anladım şimcikk, heralde maçtan çıkamamış bunlar hala
baksana ses soluk yok kızımmm

diynenniler şu an bence..
ancaa ancaa :roflol:

başka bir topikde de denk gelmi,ştim bi günde sınırlı sayıda rep verebiliyomuşun
tabiii önce bana vermessen hakkını doldurmuşundur gebermeyesiceeeeee kaydirigubbakcemile

la ben kaç gündür sana vermeye çalışıyorum ama olmuyor ufsssss nasıl olcak o-tatlicadiarzu-

once başkasına sonra sm93 dio alllammm yaaaa omuyor başkasına da verdim sana veremıom kanka bi iş var bunda ama anlayamadım bebek-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…