Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hee milelt çifter maç edecek..
sende bekarsın ..
bende bekarım..
biz ne halt yiyecük kaydirigubbakcemile
gel gidek iki nargile içek
funda biz bekarlar sadece ve sadece iç çekiyozz:))
bu topic benlikmiş laaa nie haberim olmadıkiii aaaaaa aşk olsun banaaaa -tatlicadiarzu-
ıcek bacımmm
neyse elbet bızede gelır maclı gunlerr:jeyyar:
bu gecenin en uygun mesajı " formamı giydim bekliyorum.. yada eşler maç izlerken siz muftakta ona mesaj çekin "nedersin bugeceki milli baçtan sonra bizde milli olalımmı?? " :)))
Evli bayanlar için " Aşkım gelirken kapıyı anahtarınla aç komşuların bu halde beni görmesini istemezsin değilmi" :))
hani bu akşam türkiyenin maçı varya milli maç?? işte şöle bişi yazabilirsinizz formamı giydim bekliyor olucam?? :)) karşı tarafda hemen olaya atlarsa sizde yan çizmek istiyorsanızz ee ama bu akşam maç vardı ondan şey ettiydim diyebilirsinizz... yok eğerkii sizinde bu akşam gayet güzel şeyler yaşamanız iyi olucaksa istiyorsanızdaa şöle yazabilirsiniz" aşkım sanamki maç 90 dakika asıl maç 90 dakikadan sonra :))" ( özellikle evliler içindiyorum, biz bekarlar oturalım oturrduğumuz yerde ) :lepi:
bende yapsammı ?? yada şu ilacı yazsammı :)) sonra benimki büyük bi şevkle mesaj attığındaysa bende cevap olarak 1 nisaan desemmi :)))
millet maç eder bizde terlerini sileriz artık..havlu ..su .vs uzatır..
aslanım sana bişi olmaz devam koçum diyerekteenn delikafaduldendelikafadulden
funda ben ortaa hakem
olim sen yan hakem esrada diğer yan hakem olsunn eğer şiddet olursa kırmızı kart çıkartıyoruz ses olursa sarı kart :roflol:
sositososito bence şöle diyelimm.. napıyorsun aşkım diye mesaj attıklarında cevap aynen şu olsun " tostumu yedim bekliyorum , aşkım adresi biliyorsun" :lepi:
aslanım sana bişi olmaz devam koçum diyerekteenn delikafaduldendelikafadulden
funda ben ortaa hakem
olim sen yan hakem esrada diğer yan hakem olsunn eğer şiddet olursa kırmızı kart çıkartıyoruz ses olursa sarı kart :roflol:
ama şiddet ve gürültü bu işin tadı tuzu bebişimm delikafaduldendelikafadulden
milleeti mahrum etmeyek keyiften..
şüle yapabülürük terin soğumasına izin vermeden 2.atağa kalkmalarına müsade etmeyükldelikafadulden
ben kolalrdan sen bacaklardan neyin yakalarsın..
zaptetmeye çalışırık artık arada kaynamazsak iyi -tatlicadiarzu- şakkıdı
Bendeki fikirler bunlar kızlarrr :lepi:
flört ederken..
seni çok seviyorum..:asigim:
herşeyimsin benim..:asigim:
iyiki hayatımdasın..herşeyimsin..sensiz asla..:asigim:
evlendik..
ekmek alırmısın kuzum sçsşutarafagitti
akşam yemek yapmim dışarda yiyelim sçs..cokacimcoook
annen aradı akşama bekliyormuş,işçıkışı geçiyorum sçs..kaydirigubbakcemile
müşteriye canım sıkkın.sen napıyosun.sçs..
ve şimdi..
yapışık ikizimle oturuyoruz koynumda şu an.sen napıyosun olm;?kafamçokkarıştı
senden sonra aynı moddaydı hiç uyumadı.yorgunum.:bbo:
bu akşam yemin ederim ben uyucam sütü sağıp sana bırakcam,sen beslersin.en azından 2 saat lütfen olm yaa..senağlama
aynen böyle..
şüle yapabülürük terin soğumasına izin vermeden 2.atağa kalkmalarına müsade etmeyükldelikafadulden
hahahahahaha :roflol::roflol: kız delısınız sız cok guldumm valla rada kaynamazsak dua edelımm
:mymeka:hakkeliğinde bi adabı var ne ol öle kol bacak tutmalar bırak özgür kalsın karışssınlar biribirnee ama üst kat alt kata ve seyircilere karşı ses yükselmemesi iyidir iyidirr
"Şu an bulunduğum yerde değil de, tam dibinde, nefesinin değdiği yerde olmak isterdim,nefesin tenime değdikçe emin ol kalp atışlarımı hissederdin" -tatlicadiarzu-
ayh yazdım ama çok utandım -tatlicadiarzu-
hahahahahaha :roflol::roflol: kız delısınız sız cok guldumm valla rada kaynamazsak dua edelımm
nolcek nan bizm bu halimiz..
anca lak lak :dance:
:mymeka:hakkeliğinde bi adabı var ne ol öle kol bacak tutmalar bırak özgür kalsın karışssınlar biribirnee ama üst kat alt kata ve seyircilere karşı ses yükselmemesi iyidir iyidirr
e tabe cnm o anda dönüp bana baka baka tuhaf sesler çıkarması garip olur emme şüle düşün , abla yardıma muhtaç o anda düşün bişekilde destek olmamız ve onu içinde bulunduğu durumdan kurtammaız lazım :roflol::roflol:
bu mesaj yerine ulaştı
hihoyyyt