Einize -Sevgilinize ne tr msjlar yolluyorsunuz?

bu topic benlikmiş laaa nie haberim olmadıkiii aaaaaa aşk olsun banaaaa -tatlicadiarzu-

funda biz bekarlar sadece ve sadece iç çekiyozz:))

millet maç eder bizde terlerini sileriz artık..havlu ..su .vs uzatır..
aslanım sana bişi olmaz devam koçum diyerekteenn delikafaduldendelikafadulden

bu topic benlikmiş laaa nie haberim olmadıkiii aaaaaa aşk olsun banaaaa -tatlicadiarzu-

nası ghusur galdın nan:mymeka:

ıcek bacımmm
neyse elbet bızede gelır maclı gunlerr:jeyyar:

gıçımızı avuçlicekmişiz gibi bi his var içimde hayırlara vesile olur inşallah :1closedeyes:

bu gecenin en uygun mesajı " formamı giydim bekliyorum.. yada eşler maç izlerken siz muftakta ona mesaj çekin "nedersin bugeceki milli baçtan sonra bizde milli olalımmı?? " :)))

sositososito bence şöle diyelimm.. napıyorsun aşkım diye mesaj attıklarında cevap aynen şu olsun " tostumu yedim bekliyorum , aşkım adresi biliyorsun" :lepi:​
[/QUOTE]

Evli bayanlar için " Aşkım gelirken kapıyı anahtarınla aç komşuların bu halde beni görmesini istemezsin değilmi" :))

bende yapsammı ?? yada şu ilacı yazsammı :)) sonra benimki büyük bi şevkle mesaj attığındaysa bende cevap olarak 1 nisaan desemmi :)))

Bendeki fikirler bunlar kızlarrr :lepi:

anaaa şu fikirleri bi not idem ben evlenince çok lazım olcaakkk aşkım tam bi maç manyaaa hihoyyyt

sositososito bence şöle diyelimm.. napıyorsun aşkım diye mesaj attıklarında cevap aynen şu olsun " tostumu yedim bekliyorum , aşkım adresi biliyorsun" :lepi:​

[/QUOTE]

:roflol: valla ben bunu desem sımdı cıkıp gelır annemı fılan gozu gormez artıkk..
zaten bugun sabah annem yok evde dedım 15 dk sonraa askım ben geldım ac kapıyıı dıye aradı kafana vurdu herhalde dedımm kovdum gıttı mahsun mahsunnn:roflol:

:roflol: valla ben bunu desem sımdı cıkıp gelır annemı fılan gozu gormez artıkk..
zaten bugun sabah annem yok evde dedım 15 dk sonraa askım ben geldım ac kapıyıı dıye aradı kafana vurdu herhalde dedımm kovdum gıttı mahsun mahsunnn:roflol:[/QUOTE]

varya sizde hiç bi fırsatı kaçırmıyorsunuzzz:roflol:​

koptum gulmekten:roflol:

"Şu an bulunduğum yerde değil de, tam dibinde, nefesinin değdiği yerde olmak isterdim,nefesin tenime değdikçe emin ol kalp atışlarımı hissederdin" -tatlicadiarzu-
ayh yazdım ama çok utandım -tatlicadiarzu-

bu mesaj yerine ulaştı
hihoyyyt​

bu mesaj yerine ulaştı
hihoyyyt​

hiç bu kadar romantik olamadım ben yaa
vala ben anca şüle mesajlar çekiyim uyanınca özellikle afyonum patlalmıs olir da biras ,

şiii uyandım ben..

cevap :

günaydın bebişim..

ben :

kaave kalmamış evde off off

cevap :

aldı bakkaldan kuşum..

ben :

birisi olsa aldırcas herlade yokki kimse !!

cevap :

tatlım biraz işim var dönim ben sana delikafaduldendelikafadulden

bebni benimle başbaşa bırakır taki ben kave içipte kendime gelınceye kadar -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…